Kocam

Ne fakesi ya bi soru sorduk aile konusunda hani derler ya kocana yuz vermicen olcak yani kendi dedigini yaptirmak icin hep onun dedigi oluyoo bide bisey daha sorcam kaynanamin davranislari cok sinir bozucu ve kocama anlatiyorum yanlis mi yapiyorum acaba

Ne fakesi ya bi soru sorduk aile konusunda hani derler ya kocana yuz vermicen olcak yani kendi dedigini yaptirmak icin hep onun dedigi oluyoo bide bisey daha sorcam kaynanamin davranislari cok sinir bozucu ve kocama anlatiyorum yanlis mi yapiyorum acaba

anayla oğul arasına girme. her durumda sen kötü olursun.

kocana yüz verme başka bişey de verme. yemini suyunu kes.

kocanla sorunun varsada yüz vermemekten ziyade adam akıllı konuş ve hala haklı olduğun konuda seni haksız görüp üste çıkıyorsa ancak ozaman mesafeli davranabilirsn hatasını anlayana dek.. ama bi evin içinde birbirine mesafeli suratsız davranmak hiç hoş olmaz

Ama kocam bana anlat dedi ne derdin varsa gidip baskalarina ornek eltime ona anlatma dedi bana anlat dedi bende anlatiyorum bazen sabret diyo bazen de kizar gibi oluyo ama bana olan davranislari degismiyoo iyi davraniyo bende oyle davrandikca daha cok anlatasim geliyo annesini ciiddden cok gicik bu kaynanalr hep mi ayni anlamadim ki eltimle ayni fikirdeyiz dertlesiyoruz ama onada pek guvenemiyorum kocamda gel bana anlat dedi

Evli değilim ama en son yapacağım şey olur herhalde kaynanayı kocaya şikayet etmek :confused:

Back
X