Kocam

ben de herşeyi anlatırım kocama annesini ablasını hatta sülalesini çekiştiririm o da haklı haksız ayırır oturur konuşur halleşiriz bi sıkıtı yok bence eltine anlatma bence...yüz vermeme işine sıra gelince onu ben de beceremiyorum o ne isterse o oluyor zaten :KK51:

Kendine ozguvenin olsun.. dedikodudan uzak dur (yapanlardan) ... esine ailesi hakkinda laf etme... ailesinin dedigi hic biseyi duyma gorme... kendi yuvana bak.. kimseye derdini anlatma.. kendine bak oncelik kendin olsun gerisi gelir ... yuz vermemek yemini suyunu kesmek insanlarin hatasini dusunmek senin zararinadir unutma...

kocaya yüz vermemek için nasıl mi olur? eğer kocana yüz vermeseniz bu iş boşanmaya kadar gider.
bide annesine düşman gibi davraniyosun eşini annesinden kıskaniyorsun bu yorumlarda öle gördüm...
eşinle güzelce konuş.. tabi o kocanin ailesi.. iyi olursaniz iyi olursun fakat mesafeli ol.. kötü olursaniz kötü olursun.. uzak dur..
bu evlliğin arasina kocanin ailesini sokma.. üçüncü sahişlara sokarsaniz evlilik bozulur gider.. boşver sen kocanla mutlu ol.. güler yüzlü davran cicimli bebeklik yap geç:D:D bu kadar basitt...

Kayın valıdeyle ne sorununuz varsa kendınız cozun.Sorunlarınızı halledemedıgınız noktada sadece bu problemı asamıyorum dıye yol gostermesını ısteyın.Oglundan annesıne bısey soylemesını beklemeyın zaten.

Back
X