- 31 Mayıs 2016
- 794
- 822
- 53
- 29
- Konu Sahibi Yuzyillikyalnizlik
Kızlar son gelişmeleri yazayım. Eşimle bu akşam karşılıklı oturup adamakıllı konuştuk. Gerçekten de fotoları o anlık bir istekle çekip ( saçmalık olduğunu kabul ediyor, bir nevi kendine erkekliğini ispatlamak gibi) sonra hemen sildiğini söylüyor. Diğer klasörde yedeklendiğini farketmemiş.
Bir süredir benden uzak durma sebebi de cinsellikle ilgili bir takım sıkıntıları imiş. Bunları benle paylaşmaktan çekinmiş, gurur yapmış. Sanırım bu sebeple o tarz saçma fotoları çekti. Çok açık yazamıyorum, sorunlarından bahsetti. Aldatma gibi birşeyin içinde olamayacağını söyledi. Beni çok sevdiğini, çocuğundan ve benden vazgeçemeyeceğini, bir daha böyle hatalara düşmeyeceğinin sözünü verdi.
Konuşmaları samimi geldi, yalan söylemediğini hissediyorum. Yine de temkinli davranarak bir şans daha vereceğim. Bundan sonra en ufak hatasında gözünün yaşına bakmayacağım. Zaten o da kararlı tavrımdan, kaybetme korkusundan dolayı çok kötü bir haldeydi.
Umarım ona inandığıma, bir şans daha verdiğime pişman etmez. Ve umarım gerçekten de anlattığı gibidir herşey..
Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah herkesin gönlüne göre versin. Bu yazdıklarınızdan sonra bana da doğru söylüyormuş gibi geldi. Yargısız infaz yapmışız konunun en başında. Üzüldüm açıkçası sizi yanlış yönlendirdiğimiz için. Eğer ki anlattığı gibi sorunları varsa, bu yüzden çekmiş olabilir. Umarım bundan sonra asla böyle bir şeyle karşılaşmazsınız, eşiniz ve çocuklarınızla mutlu mesut yaşarsınız