Kocam :(

Mutlu61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
94
108
8
Yeni üyeyim ..
ben Yen'i Doğum yaptım 55 gün oldu. Kocam benden uzak duruyor kırkım çıktı çıkalı bi sefer benim zorumla birlikte olduk. Hiç bi şekilde yanıma yaklaşmıyor ben söyleniyorum ondan sonra sarılıyor öpüyor. Çok yoruldum acaba beni beğenmiyor mı ?

daha çok yeni, biz anneliği gebelik süresince yaşıyoruz onlar daha yeni baba olmayı öğreniyor...biraz zaman sadece...ilgi alakayı yitirme derim ben.

Ay şu erkeklerin kendilerini geri çekmelerine gıcık oluyorum. Evlenecekleri Zaman kafayı yiyorlar birlikte olmak için, evlenince Bi haller oluyor bunlara. Bir de çocuk olunca hoooop tamam iyice uzaklaşmalar..

daha çok yeni, biz anneliği gebelik süresince yaşıyoruz onlar daha yeni baba olmayı öğreniyor...biraz zaman sadece...ilgi alakayı yitirme derim ben.

Elimde değil moralim bozuluyor kızımız var omunla ilgileniyor ama benimle ilgilenmiyor üzülüyorum ağlıyorum sütüm kaçacak diye korkuyorum

Ay şu erkeklerin kendilerini geri çekmelerine gıcık oluyorum. Evlenecekleri Zaman kafayı yiyorlar birlikte olmak için, evlenince Bi haller oluyor bunlara. Bir de çocuk olunca hoooop tamam iyice uzaklaşmalar..

Evet en çok ta sinir olduğum hamileyken ve loğusayken zor duruyordu loğusalığım bitince yanıma yaklaşmıyor bi de çekinerek söylüyorum yanımda yatarken rüyalarıyla çok zoruma gidiyor

Anl

anladım Canım. Otur konuş bence.

Konuştum hiçbirşey demiyor. Çok yoruldum bi yandan bebekle uğraşıyorum bi yandan da aklımda sürekli bu ve Yen'i evliyiz yani daha 13 aylık evliyiz hemen hamile kaldım bişeylere hasret olması lazım ama o benden hep uzak

Keşke hemen çocuk yapmasaydınız. Biraz yeni evliliğin tadını çıkarsaydınız. Ama böyle nasipmiş. Vala ben oturup konuşup sonuç alamayınca deliliğe vuruyorum, bağırıp çağırıyorum, küsüyorum, takmıyorum onu. Ana bu herkese işlemez. Eşim böyle yapcam diye ödü kopuyor mesela ve hep alttan alır. Kadın biraz evliliğin ilk başlarında erkeği korkutacak. İstediğin Zaman bırakırmışsın korkusunu yaşatacaksın ona. Erkekler böyle Ada'm olur. Tabi burda kocanın seni ciddi anlamda sevmesi Kazım ki bu işlesin. Ona muhtaç olduğunu hissettirme ve her zaman tek başına da var olabileceğinin sinyalini ver ona

Biz severek evlendik daha önceden de aile dostumuzdular. Bende o da çocuk çok istiyorduk bende aynısı yapıyorum bağırıyorum çağırıyorum o zaman da evde huzur bırakmıyorsun diyor çenen den bıktım diyor geçen sinirlendim aldım cocugu gittim salonda yattım peşimden gelmedi bile rahat edemezsin burada çocukla demedi yattı horul horul uyudu ertesi gün yine tıpış tıpış yatağa gelen bendim. O da üzülüyor Halime ama yüz bulmayayım diye mi ne peşimden gelip özür dilemiyor hep kavga halindeyiz ama birbirimizi çok seviyoruz

Geçer inş bu günler. Her zaman dert deva olmaz. Bi gün Bi bakmışsın unutmuşsun bile bu günleri. Sabret

Allah yardımcın olsun canım..
kolay değil ama eşinle konuşarak halletmeye çalış. Benim sana ihtiyacım var de..
Gerçi bunu söyleyince de iyice kaçan bir tip mi onu da bilemiyorum..
bebek olduktan sonra pasaklı falan olma her zaman giyimine özen göster eşine hitap eden kıyafetler olsun saçın başın düzgün olsun temiz kok mesela..
kusmuklu önden sütleri akmış yemek kokan kıyafetlerle eşini asla karşılama.. her zaman temiz ve özenli olmaya dikkat et o senin peşinden koşsun kaçan kovalanıyor her zaman..
Kendinle bakımınla ilgilen.. asla ihmal etme kendini..

Her zman kendime özen gösteren biriyim ve Gayette güzelim ve gencim daha 19 yaşındAyım nişanlıyken BÖyle değildi ilgi gösterir severdi. Şimdi niye böyle çözemiyorum dün gece arkasını döndü yattı ağladım kendimi yalnız hissediyorum sana ihtiyacım var böyle yapma biraz ilgi bekliyorum dediğim halde bana sadece uykum var yarın işe gideceğim dedi

Bence sen dille artik bir sey soyleme.

Evin icinde rahat ama cekici giyin. Bebegin erken uyuyunca giy kisa sortunu askilini al icecek bir sey bi kitap uzan yani onun gelmesi icin onu tesvik et. Ise yarayacaktir...

Bir delutfen ya ilgi isteyip durma bu erkeklerin hosuna gitmez. Ya zaten adam dusunceli olup ilgilenmeli ben ilgi goster deyince zorlama olur egriti duru.

Ona muhtac oldugunu anladigi an bitmissindir.

Bebişi uyut güzel güzel giyin süslen giy mini mini geceliklerini al kahveni uzat bacaklarını telefonunla ilgilen veya tv izle. Onunla ilgilenme, hayırdır ne bu hal derse kendimi şımartıyorum dersin. Kesinlikle yanaşma ama bakımlı ol. Hala birşey yapmıyorsa kütüğün hayırlı olsun derim.

Evin icinde rahat ama cekici giyin. Bebegin erken uyuyunca giy kisa sortunu askilini al icecek bir sey bi kitap uzan yani onun gelmesi icin onu tesvik et. Ise yarayacaktir...
Resmen aynısını yazmışız.

Kocam öyle şeyleri sevmiyor dine bağlı biri (!) evin içinde açık giyinince melekler yanına uğramaz gibisine laf ediyor. Bende kapalıyım ama evin içinde sürekli etek tülbent dolanmayı sevmiyorum normal giyiniyorum öyle acık giyinince daha çok uzaklaşıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…