Kocam :(

Öncesinde soğukluk yoksa ben normal diyorum. Bizim de doğum sonrası biraz geç rayına oturmuştu,yeni düzene alışıyorsunuz sonuçta.

Dogum yapıpta farklı bir canlıya dönüşmüyoruz ki senden uzak dursun.

Ay ne guldum

Ay bende tirstim simdi boyle oluyormu erkekler bebis dogunca? Zoruna gider insanin nebilim.
Yani k.bakma hani normal dogumsa acaba dogum yerinde sorun mu var yani acilma gibi hos olmayan bisi fln nebilim bilmiyomda.
Hani sabah gusul almasi hic hos degil ruyada yasiyacagini gercekte yasayabilir yani..

Baska uyenin dedigi gibi mini mini giyin suslen bebegini baska odada emzir sonra gel ayaklarini uzat tv bak ilgilenme bakalim..

bende dogumdan sonra oyle oldum ama esim ben seni dusunuyorum canin acicak diye korkuyorum kiyamiyorum dedi bu sadece gercekten sizin icin uzak duruyo sizden

Valla doğumdan sonra benim uykusuzluk yorgunluk lohusalık psikolojisiyle cinsellik aklıma bile gelmiyordu

ilk doğum yaptığım zamanları hatırlıyorum da kabus gibiydi :) kolik ve gece uyumayan bir bebekle zombiye dönmüştüm şahsen. Aklıma bile gelmiyordu cinsellik. Kafamı yastığa nasıl koyduğumu bile hatırlamıyordum :)

Aynı evde iki yabancı gibi hatta daha doğrusu onun hizmetçisiymiş gibi olmaktan bıktım biraz ilgi istiyorum ben böyle şeyleri seviyorum :/
Saka yapiyorum. Tabiki her kadin ilgi ister. Kucuk jestler yapin romantik ortam yaratin ama bebekle ne kadar olur bilmiyorum.daha cok kucuk galiba?

Genelde sık karşılaşılan bir durum var böyle meselelerde. Kadınlar doğum yaptıktan sonra erkekler onu kafasında "kutsallaştırıyor". Yani anne kutsaldır, eli öpülesidir. Erkekler de bilinçaltında yeni anne olan karısına karşı böyle bir saygı hissediyor ve cinsel ilişkiden uzak durabiliyorlar. Zamanla düzeliyor aslında ama baktınız uzuyor, uzman birinden yardım alabilirsiniz.

Ay şu erkeklerin kendilerini geri çekmelerine gıcık oluyorum. Evlenecekleri Zaman kafayı yiyorlar birlikte olmak için, evlenince Bi haller oluyor bunlara. Bir de çocuk olunca hoooop tamam iyice uzaklaşmalar..

Kesinlikle ya ne bu haller anlayamıyorum bende.. İyice degişmeye başladı benım evliliğe dair düşüncelerimm

canım herşey daha çok yeni baba olunca bazı şeyleri unuttu sanırım fazla üstüne düşüp şımartma bence insallah düzelir

Bebekle ayni odadasinizdir muhtemelen, belki de esiniz odada baska birisinin varligindan rahatsiz oluyordur? Eh bir de yasaklarin ilgi cekici olmasi gibi bir gercek var, lohusa iken birlikte 'olamiyordu' ve ilgi cekiyordu bu durum. Simdi isterse birlikte olabilir ama yapmamasi gereken bir durum olmadigi icin boyle de oluyor olabilir, bilemedim.
Valla erkeklerin bu huyunu cozebilen bana da haber versin, zira neredeyse tum kadinlar bu konudan sikayetci.

sende bismillah 40 cikar cikmaz iliskiye girmek zorundamisin. dogumdan sonra aklima bile gelmedi acikcasi bebekle ugrsmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…