kocama güvenmiyorum

peki niye yıl sonuna kadar bekleyeceksiniz
madem gördünüz gercegi
oturup konuştuk bana anlattı konuştuğu kişiyi falan vs herşeyi ortaya koydu ve gerçekten işmiş onu anladım ama o gün beni o duruma getirmesinin sebebi bnm hayatım deyince karışma deyince ben daha çok şüphe duydum şimdi çok şükür iyiz beni sevdiğini görüyorum inş hiç değişmez hep böyle olur

şimdi iyiyiz bana çok ilgili.seviyor sevgisini gösteryr sahip çıktığını arkamda olduğunu hissetiriyor önceden de yani o akşama kadar da öyleydi ama o gün bana karşı çok değişmişti.
bana ders vermek istemesi hayatıma karışma demesi çok yaraladı beni halen o haftayı unutamıyorum.
bana güvenmiyorsun biliyrm dedi aradan kaç yıl geçerse geçsin göreceksin ki ortada hiç bşy yok
seni seviyorum senin için herşeyi yaparım dedi.
sonra biraz dikkatlı bakınca ikna oldum kimse olmadığına ama başkasından ilgi görmek hoşuna gidiyr biliyrum

değişik birisiniz hem ortalığı ayağa kaldirdiniz hem iki muma Tav oldunuz
adamlar da biliyor eşlerini de ona göre davranıyor
Nabza göre şerbet misali

Nabza göre şerbet misali
ortalığı ayağa kaldırdın derken iki muma tav oldun derken kendi içimde yaşadım herşeyi kimi ayağa kaldırdım
burda paylaştım kimseyi ayağa kaldırmamak için.
mumlara kanıp affetmedim o gece
okursanız o akşam neler oldu masasına oturmadım yine o geceyi ayrı uyuyarak geçirdik
ondan uzaklaştım güvenim kırıldı çekip gitmememin sebebi tam emin olmaktı
ve bendeki kararlılığı görünce beni olmadığına ikna etmek için herşeyi konuştu
konuşulan konunun ne olduğunu ne sıklıkla arayıp konuştuğunu nerede oturduğunu ne iş yaptığını anlattı
bunlara tmm dedim hayatıma karışma demesinin hesabını sordum saçma bir cevap aldım neden öyle içten konuştun diye sordum yine saçma cevap aldım. şimdi bu konu kapandı gibi evde ama benim artık içimde güvensizlik oluştu
o da bunu biliyr.
sanırım siz burda okunan boşanma evresine gelmiş olanları paylaştıklarının sonunda boşandım kelimesini duymak isteyerek okuyor yorumluyorsunuz.
benim elimde malzeme olsaydı bugün siz o yazıyı okumuş olurdunuz. beklememin sebebi kanıtlamaktı çünkü her hareketi onu ortaya çıkarıyordu. belki eğilimi vardı bilemiyorum ama ona o günden sonra güvenim azaldığı acabam olduğu kesin.
iki muma tav olacak midesiz kadınlardan değilim. yapar mı yapmaz mı arasındaydım görüp de susmadım tav olmadım.
şimdilik konu rafta. şu an bıraktığım yerde eşim inş değişmez dedim değişirse kendi kaybeder dedim.

Daha dün merak ettim durumunuzu girip baktım, asla dönüşü yok şüphesi yetti falan yazıyordu. Bugün şimdi çok iyiyiz beni sevdiğini gördüm gibi şeyler yazmışsınız. Yanlış anlamayın sakın, sizin adınıza çok sevindim çok zor günler geçiriyordunuz. Ama anlamadığım nasıl tekrar inandırdı sevgisine? Gerçekten samimiyetimle soruyorum, her an her şey olabilir sabırlı olun demiştim, artık beni sevmiyor bunu gördüm diyordunuz ısrarla, tam olarak nasıl açıkladı kendini çok merak ettim

Nabza göre şerbet misali
benim eşime güvenim azaldı o günden sonra iyiyiz derken evde o günün kavgası yok eşim bile bana senin artık bana güvenmediğini biliyroum dedi. dedim ya o zaman aldattığını düşündüğüm günlerde ( belki doğru söylüyor bir yok ama benim ona güvenim bitti) demiştim eskisi gibi olmadığım ortada eğer ki emin olsaydım ve o günden sonra bana hiç bşy dememiş olsaydı giderdim o hafta ev tutmak için karar almıştım. o günden sonra aramızda soğukluk var ben uzak duryrym o ise sevgi gösterileri yapıyor

Daha dün merak ettim durumunuzu girip baktım, asla dönüşü yok şüphesi yetti falan yazıyordu. Bugün şimdi çok iyiyiz beni sevdiğini gördüm gibi şeyler yazmışsınız. Yanlış anlamayın sakın, sizin adınıza çok sevindim çok zor günler geçiriyordunuz. Ama anlamadığım nasıl tekrar inandırdı sevgisine? Gerçekten samimiyetimle soruyorum, her an her şey olabilir sabırlı olun demiştim, artık beni sevmiyor bunu gördüm diyordunuz ısrarla, tam olarak nasıl açıkladı kendini çok merak ettim
inanın sadece konuyu kapattım çok kırgınım ona halen ondan çocuk düşünecek cesaretim yok yine acaba diyrm sadece emin olduğum biri yok ama bana asla şunun açıklamasını yapıp inandıramaz (benim eşim kaymaya müsait) ben bunu gördüm dedim ya belki gerçekten biri yoktu demiştim o zaman bn eşimde aldatmaya meyilli durum gördüm bu beni çok üzdü tüm gün telefonlarıma girdin ne gördün dedi bana istersen 3 yıl öncesine git ve 20 yıl sonrasına kadar araştır bşy bulamazsın dedi telefonları sürekli ortada herşeyin şifresini ver dediğim anda al dedi yani açıkçası o akşam biri olmadığına emin oldum emin olmadığım ve ona da söylediğim sn kaymaya müsaitsin.
şimdi inanın böyle bu duruma gelmiş bir ilişkiyi yürütmek zor etrafımda dönüyor sürekli arıyor tatil planları yapıyor o böyle etrafımda dönerken benim içimdeki o bir haftanın kırgınlığıyla ona sarılamıyorum onun gibi olamıyorum evet iyiz derken kavgası olmuyor o konuyu ben kapattım ve dedim ki gitmememin sebebi emin olmaktı o yüzden araştırdım bulmak istedim
bulduğum an asla kalıp senden açıklama bekleyip gerçekten yapmış mı diye beklemem dedim.
bilmiyorum şimdilik yok ama ilerisi için bşy diyemem

gerçekten o günü düşününce beni sevmiyor görüyordum evet şüphesi yetiyordu ondan uzaklaşmak için şüpheyle kalkıp gitseydim geri dönemezdim gitmek için kalıp gözümle bşyini görmem gerekiyordu.
ben halen diyrm bana benim hayatıma karışma demesi benim senden ayrı hayatım var bunu bana yansıtması beni daha çok kötü etti. ben onu affetmedim ona da güvenmyrm açıkçası birgün beni yanıltacağını bilyrm diyrm ya ben o meyli görünce belki toparlanma ihtiyacı hissetti o yüzden etrafımda dönüyor sevgisini gösteryr ilgilenyr. ama içide onla ilgili acabası olan insan için yaptıkları bşy ifade etmiyor. sadece dediğim herşeyin farkına mı vardı tam kaymak üzereyken mi ben gördüm de toparlandı

dün eve gittim iş çıkışı baktım erkeneve gelmiş ayrı yattığım yatağı toplamış yastığımı yastığının yanına koymuş yemek hazırlamış masa hazırlamış mumlar falan mum ışığını görünce hiç bakmadan diğer odaya gittim sonra yanıma geldi sarılmak istedi özür diledi konuştuğu kişinin ne olduğunu falan anlatmak istedi sakın isterse doğru söyle ama bana o konuda asla açıklama yapma çünkü geç kaldın o an bana deseydin belki ama şimdi dinlemek istemiyorum dedim ve tabi ben eski ben olmadığım için tersledim ağladım neden neyini eksik ettim bana kaç gündür neler yaşattın dedim bana bir açıklama bile yapmadın dedim.
Ben bağırıp ağlayınca tamam gel konuşalım sen hep konuşmak isterdin dedi ya ben çıldırdım şimdi de ben istemiyorum konuşmayı bittin dedim farkında mısın yüzüğün yok fotoğrafların yok sen ne yaparsan yap eski ben değilim dedim diyelim yanlış anlaşıldın peki bana ergenler gibi hayatıma karışma demeyi ben karşında acılar içinde ağlarken neden beni durup sadece izledin buna ne diyeceksin dedeim bana verdiği cevap ben sana ders vermek istedim bana karışma diye bunu duyunca daha çok sinir oldum ne demek istiyorsun sen 3 yılda ne zaman sana karıştım ilk defa böyle aldatma konusu oluyor aramızda ve çok rahat davrandın ne düşündüğüm umurunda olmadı.
Hazırladığı masaya oturmadım dünden kalmış yemeği yedim sana eskisi gibi olamam ama senle de küs değilim dedim
seni uyarmıyorum dikkat et demem sadece şunu bil güvenim azaldı eğer ki olur da bşy olursa bu sefer senden açıklama beklemeyeceğim bu evden gidersem suçsuz olsan bile geri dönmem.
Şimdi arkadaşlar evde yabancı gibiyim ona tek kelimelik cevaplar veriyorum bilerek değil içimden gelmediği için ve bir süre ayrı uyumak istiyorum buna saygı duymalısın dedim. artık gün içinde aramıyorum eski aşkım bitti sanırım
Ben çok üzüldüğüm ben onu ne kadar severken o aynı derecede sevmiyormuş bir haftada bunu anladım.
Zorla soğutuyor kendilerinden sonra kaçınca kovalıyolar sevmek elindekilerle yetinmek varken ne azıyorsun adam. Canım Allah yardımcın olsun

Zorla soğutuyor kendilerinden sonra kaçınca kovalıyolar sevmek elindekilerle yetinmek varken ne azıyorsun adam. Canım Allah yardımcın olsun
inanırmısınız soğudum ondan şimdi bana eskisinden daha iyi olmaya çalışyr ama soğudum

Back
X