değişik birisiniz hem ortalığı ayağa kaldirdiniz hem iki muma Tav oldunuz
adamlar da biliyor eşlerini de ona göre davranıyor
Nabza göre şerbet misali
ortalığı ayağa kaldırdın derken iki muma tav oldun derken kendi içimde yaşadım herşeyi kimi ayağa kaldırdım
burda paylaştım kimseyi ayağa kaldırmamak için.
mumlara kanıp affetmedim o gece
okursanız o akşam neler oldu masasına oturmadım yine o geceyi ayrı uyuyarak geçirdik
ondan uzaklaştım güvenim kırıldı çekip gitmememin sebebi tam emin olmaktı
ve bendeki kararlılığı görünce beni olmadığına ikna etmek için herşeyi konuştu
konuşulan konunun ne olduğunu ne sıklıkla arayıp konuştuğunu nerede oturduğunu ne iş yaptığını anlattı
bunlara tmm dedim hayatıma karışma demesinin hesabını sordum saçma bir cevap aldım neden öyle içten konuştun diye sordum yine saçma cevap aldım. şimdi bu konu kapandı gibi evde ama benim artık içimde güvensizlik oluştu
o da bunu biliyr.
sanırım siz burda okunan boşanma evresine gelmiş olanları paylaştıklarının sonunda boşandım kelimesini duymak isteyerek okuyor yorumluyorsunuz.
benim elimde malzeme olsaydı bugün siz o yazıyı okumuş olurdunuz. beklememin sebebi kanıtlamaktı çünkü her hareketi onu ortaya çıkarıyordu. belki eğilimi vardı bilemiyorum ama ona o günden sonra güvenim azaldığı acabam olduğu kesin.
iki muma tav olacak midesiz kadınlardan değilim. yapar mı yapmaz mı arasındaydım görüp de susmadım tav olmadım.
şimdilik konu rafta. şu an bıraktığım yerde eşim inş değişmez dedim değişirse kendi kaybeder dedim.