Kocama karsi birsey hissetmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Avid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biraz uzaklas bir hafta olmuyorsa iki hün bir gün bile olur . ozman anlarsın .

evlenince bazen insan soruyor seviyormuyum ilk heyecan yok ama anlasılıyor ask bitse bile sevgi bitmez . arkadasın gibidir zaten esin . onsuz yapamayacagını düsünmen sevgiden.

cok düsünüp aklını kurcalama

Evlilik Rio karnavalı değil bence ara ara onun farkına varıyorsun. Yani tamamen eşinle ilgili olduğunu sanmıyorum şimdilik. Evlilik rutini basmış gibi sana.

Evlilik beklentilerinizi karşılamadığı için öyle. İnsan berkarkenki rahatlığına bulamıyo maalesef, bu aktiviteyle değişecek bi şey değil, beklentilerinizi eşinize de anlatmalısınız.

kelin ilaci olsa kendi basina surer ayni seyi yasiyoruz ben 4 seneligim ve artik davranlarimda kiricii olmaya basladi..umarim seninde zamanla boyle olmaz

Sorun mu yasadınız esinizle kavga tartisma ne bilim bu sekil düsündürecek birsey

Başka bir erkekten etkilenmiş olabilirsiniz başka bir açıklaması yok yada eşiniz her konuda pasif bu farketiniz.

Hep bunu derim bunu soylerim. Hatta bir konudada tartisma olmustu burada. Ask gelip geciciiii. Evlendikten sonra bir arada yasamaya baslayinca anliyor birbirini insan diye. Bu evlilik isi sans isi... Asigim diye evlenmeyeceksiniz iyimi durustmu saygilimi merhametlimi bunlara dikkat edeceksiniz birde iciniz aliyorsa evleneceksiniz..

Severek takip ettiğim bir psikolog bu konuda şöyle yazmıştır: umarım biraz ufkunuzu açar bu yazı:)

Olmuyor, eski aşklar gibi olmuyor." : Senelerdir el ele olan insanlar bir ömrün temelini yalnızca duygularıyla atmamış olanlardır belki de... Kim bir duyguyu baz alarak bir ömür için söz verebilir ki? Kim sonsuza kadar öfkeli, üzgün, mutlu kalmış da sonsuza kadar aşk ile kalabilir? Hep derim; "duyguların vadesi vardır" diye. Ömürleri sanıldığı kadar uzun da değildir üstelik. Bunu dediğimde karşı çıkanlar oluyor. Özellikle "sevgi" duygusunu örnek gösterip, bitmeyen duyguların da olduğunu söylüyorlar. Bir yere kadar katılıyorum. Duyguların vadesi vardır derken, bir daha geri gelmediklerini savunmak değil amacım. Nasıl ki gökyüzündeki bulutlar her daim hareket halindedirler, bazen kaybolur sonra yeniden ortaya çıkarlar, duygularımızın da hareketleri vardır; vadeleri dolar daha sonra yeniden hayat kazanırlar. Her an, her gün, bir ömür boyu aynı şiddette kalamazlar. Sevgi de, aşk da böyledir. Aşkın ömrü 3, bilemedin 5 yıl diyenlere rastlamışsınızdır. Çok da haksız sayılmazlar... Duygu bitince devralır, birini kaybetmişcesine bir keder... O safhada, çok az insan sevgi "duygusunu", sevgi "davranışına" dönüştürmek için emek sarf eder. Hepimiz yapmayız bunu, çünkü zannederiz ki ilişkide kalabilmek için ilk aylarda duyulan duyguların aynı şiddette kalmasıdır önkoşul. Halbuki sevgi ancak, yalnızca duygu olmaktan çıkıp, davranışlarımıza da yansımaya başlarsa baki kalabilir. Hiçbir duygumuzu kontrol edemeyeceğimiz gibi, sevgi duygusunu da kontrol edemeyiz. Kimi, ne zaman, ne kadar sevebileceğimizin kontrolü bizim elimizde değildir. Elimizde olan, nasıl davrandığımızdır.

Olur öyle arada

Tamamen vesvese olduğunu düşünüyorum bence şükrünü arttirabilirsin keşke bende sevdiğim adamla evlenebilseydim arkadaslarda yazmis bir süre uzaklaş ozaman anlarsin bence kıyemtini bilin lütfen eşinizin

Bir diğer ihtimal bekar hayatını özlediğin ve şuan o hayattan uzak olduğun için eşini sorumlu tutuyo olabilirsin.
Açıkcası ben de evlenmek üzereyim ve en çok takıldığım konu bu. Bekar hayatımı özler miyim diye düşünüyorum ara ara

Evlilik, esinin hareketlerinin batmasi ve esine sinir olmak degil. Sevgi de boyle degil acikcasi. En azindan saygi olmasi lazim aranizda

Olabilir normal bir durum bence tabi dozunda olduğu sürece eşine belli etme adam belli ki onu sevmediğini düşünüyor yazık. Kendine zaman vermelisin belli ki bu aralar birseylere kızmış yada takmış olabilirsin geçer inşallah.Zaman tanımalısın kendine.

Kendiniz zaten soyluyorsunuz. Surekli size hakaret eden kisiye ask hissedemezsiniz.

Soğukluğa neden olan şeyleri araştırarak ilk olarak nedenleri tespit edin,
sadece aşık olup evlendiyseniz, diğer yönlerinin görülme evresindesiniz yeni tanışma döneminiz başladı bu dönemi dikkatli geçerseniz ömür boyu mutlu olabilmeniz çok kolay :)

Birbirinizi sevdiğiniz özellikleri bulun ve değerlerinizi tartın, iki tarafında değerlerinin saygı ve sevgi çerçevesinde eşit olmalıdır.
Ne saygınızı kaybedin nede sevginizi, ikisini bir tutarak hareket etmeye çalışın.
En önemlisi birbirinizi önemseyin, dinleyin dinlettirin.

Unutmayın Dünyada onca insan, onca ülke, onca farklılık varken siz birbirinizi buldunuz!
Kıymetini bilin ve bugünüzü yarınınız olmayacakmış gibi yaşayın (yarınlarınız içinde umutlanmayı ve ümit etmeyi ihmal etmeyin)

Evliliğin her aşaması deneyimdir, siz birbirinizi dinlerseniz sorunlarınız kolayca çözülür gider.
Evliler kulubüne hoşgeldiniz :)

Aranızda geçen tartışmalar seni yıpratmış ve eşinden soğumuşsun doğal olarak...
Karşılıklı adımlar atılarak geçmişe sünger çekilerek tekrar eski aşkla birbirinize sarılabilirsiniz... Yoksa boşanmaya kadar senin bu düşüncelerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…