- 30 Ekim 2013
- 20.473
- 57.157
- 798
Ayy kocam da tam karşımda:) neyse başımızın gözümüzün sadakası olsun hahahasizi guldurebildiysem ne mutluama gercekten oyle
biraz uzaklas bir hafta olmuyorsa iki hün bir gün bile olur . ozman anlarsın .Merhaba kizlar 1,5 yillik evliyim cok büyük bi askla evlendik ama buaralar esime karsi birseyler hissetmedigimi fark ediyorum ona kötü davranmiyorum ama sogukum ve önceden görmedigim birsürü hareketi/konusmasi beni sinir etmeye basladi.
Kocam iyi bir insan ve hala onsuz yapamicagimida söylüyorum ama sanki arkadas gibi görüyorum. Esimde birseylerin farkinda ve sürekli onu sevip sevmedigimi soruyor. Nolur bi fikir verin bu normalmi yani evlilik dedigimiz sey bumudur
Sorun mu yasadınız esinizle kavga tartisma ne bilim bu sekil düsündürecek birseyMerhaba kizlar 1,5 yillik evliyim cok büyük bi askla evlendik ama buaralar esime karsi birseyler hissetmedigimi fark ediyorum ona kötü davranmiyorum ama sogukum ve önceden görmedigim birsürü hareketi/konusmasi beni sinir etmeye basladi.
Kocam iyi bir insan ve hala onsuz yapamicagimida söylüyorum ama sanki arkadas gibi görüyorum. Esimde birseylerin farkinda ve sürekli onu sevip sevmedigimi soruyor. Nolur bi fikir verin bu normalmi yani evlilik dedigimiz sey bumudur
Bazı şeylerin kıymeti elde edene kadar sürüyor . Hevesin mi geçti :)Evet deli gibi sevdim ailemi ikna etmem yillar sürdü cok büyük cabayla evlendik
Hep bunu derim bunu soylerim. Hatta bir konudada tartisma olmustu burada. Ask gelip geciciiii. Evlendikten sonra bir arada yasamaya baslayinca anliyor birbirini insan diye. Bu evlilik isi sans isi... Asigim diye evlenmeyeceksiniz iyimi durustmu saygilimi merhametlimi bunlara dikkat edeceksiniz birde iciniz aliyorsa evleneceksiniz..Merhaba kizlar 1,5 yillik evliyim cok büyük bi askla evlendik ama buaralar esime karsi birseyler hissetmedigimi fark ediyorum ona kötü davranmiyorum ama sogukum ve önceden görmedigim birsürü hareketi/konusmasi beni sinir etmeye basladi.
Merhaba kizlar 1,5 yillik evliyim cok büyük bi askla evlendik ama buaralar esime karsi birseyler hissetmedigimi fark ediyorum ona kötü davranmiyorum ama sogukum ve önceden görmedigim birsürü hareketi/konusmasi beni sinir etmeye basladi.
Tamamen vesvese olduğunu düşünüyorum bence şükrünü arttirabilirsin keşke bende sevdiğim adamla evlenebilseydimMerhaba kizlar 1,5 yillik evliyim cok büyük bi askla evlendik ama buaralar esime karsi birseyler hissetmedigimi fark ediyorum ona kötü davranmiyorum ama sogukum ve önceden görmedigim birsürü hareketi/konusmasi beni sinir etmeye basladi.
Başka bir erkekten etkilenmiş olabilirsiniz başka bir açıklaması yok yada eşiniz her konuda pasif bu farketiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?