kocama mesaj atan kadin

Oncelikle kendi yazinizin arasina kocaman kocaman bosluklar birakarak, kelimeleri yanlislik yazarak, sizden ogrendigim kadariylada, ben kendim az turkcemle(!) Sizdem imla dersi alacak degilim. Onceki yazinizda kıt uslubunuzla. Ve aklinizla, birilerini SAPIK diye yaftalayabiliyorsunuz.
Kusura bakmayin ne uslup nede yeah turkcenizle ben sizinle ayri kulvarlardayiz.
Aklinizla benim kapali goruslu dusunen kocamla bel alti zaten siz ne anlarsiniz daha yazmayi bile bilmiyosun diyeyerek beni yereceksin.
Bende sen ole dedin diye gercekten eksik yetersiz olucam:))
Komisin ya senin demenle ben ne batarim ne cikarim. Tavsiyem...
SENDE BIR DAHA KENDINDE OLMAYANLA KARSINDAKINI VURMAYA KALKMA.
Onceki yazina bak sonra konus
Ki senin benimle konusmaya basta karakterin yeterli gelmiyor.
Bu arada farkettim sonda baya kelimerine noktana, virgulune dikkat etmissin ya,
Keske beni bozmaya calismak icin bukadar ugrasacagina yazdiklarimi anlasaydin. Yok ama beni bozmakti dimi tüm meselen unutmusum, hayata insanlara yaklasimini degistirmen dilegiyle.
Eğitim düzeyi ve kalite çok önemli yaa... mahalle kavgası da senin seçimin tabii...

Bazilari diline kaliteyi pelesenk etmis neye göre kime göre.
Şu anda, "kocama msj atan kadin" konusunda
Egitimin konuyla alakasi ne.

Mahalle kavgasi, mahalle kadini vs vs
Sanki bunu yazan
Ingiliz sarayindan kraliyet ailesine mensup

KLAVYE aristokratimiz....

Yani tüm yazdıklarinin tercümesi
Ben boş işler başkaniyim.
Eksik taraflarmi başkalarina hakaret yolu soyleyerek kendinimi tatmin ediyorsun

Yav he he tamam.:KK19::p

[/QUOTE]="asude_bahar, post: 44409450, member: 261178"]Adami bosamaya yer ariyosun gibi[/QUOTE]
Kimse düzgün bir adami durup dururken bosamaz ki. Bir suru sebep var buda üstüne gelince pekişti bazi şeyler.Neden hep ben alttan aliyorum.. Aslında bu olaydan sonra astim bazi şeyleri. Buradaki arkadaslarin yorumundan sonra

suçun tamamı eşinde zaten öyle mavi boncuk dağıtır gibi numara vermeler ..Daha sonra bu iş nerelere gider bilemessin şüpheyle kendini bitirme o bitsin yoluna baksın ..Zaten bu olay tüy dikti diyosun kendine kalbine güven en doğru çözümü kendin vericeksin zaten ..

Karşı çıkanlarıda anlamayorum siz verseniz numara eşiniz ne düşünür ? Erkekler verince boşanma hemen filan ..Bir kadının şüpheyle yaşaması diye bişey var bu kadına zarar vermezmi yıpranmazmı .. Zaten güven eksikliği var diyorsa bişeyleri daha olmuş buda üstüne gol olmuş .

Back
X