- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Kanıtla diyemediniz mi? KanıtlasınArkadaşlar gerçekten çok sinirliyim ne yapsam bilmiyorum! Densizin biri bana mesaj atmış 35 yaşlarında bi kadın fake hesapta değil. Instagramdan diyor ki kocama birdaha mesaj atarsan kötü olur felan yazmış bende sordum sizin kocanız kim diye ismini söyledi ama öyle birini hayatımda tanımıyorum ki zaten instagramdan veya tanımadığım bi adama asla mesaj atmam ama kadın hakaret etti işte bak kızım senin gibilerini iyi bilirim diye instagram şifremde erkek arkadaşımdaydı gördü hepsini çok ayıp oldu açıkladım bi garip davranıyo şimdi yani salağın biri gelip ilişkimin içine etti hiç yoktan ne yapmalıyım sizce?
Sevgilinde hazirmis hemen boyle biseye inanmaya sevgiye bak sana bunu diuen kadindan mesajlari iste bakalim ne dicekArkadaşlar gerçekten çok sinirliyim ne yapsam bilmiyorum! Densizin biri bana mesaj atmış 35 yaşlarında bi kadın fake hesapta değil. Instagramdan diyor ki kocama birdaha mesaj atarsan kötü olur felan yazmış bende sordum sizin kocanız kim diye ismini söyledi ama öyle birini hayatımda tanımıyorum ki zaten instagramdan veya tanımadığım bi adama asla mesaj atmam ama kadın hakaret etti işte bak kızım senin gibilerini iyi bilirim diye instagram şifremde erkek arkadaşımdaydı gördü hepsini çok ayıp oldu açıkladım bi garip davranıyo şimdi yani salağın biri gelip ilişkimin içine etti hiç yoktan ne yapmalıyım sizce?
Yok hayır kadın kocasının ismini söyledi tanımadığım bi adam kadın zaten 35 yaşlarındaSrvgilinin bekar olduguna emin misin ?
Profilim özel tanıdıklarım var kadında 35 yaşlarında sevgilim 23Sevgiliniz kaç yaşında? Genelde evli erkekler saklıyor evli olduklarını öyle bir ihtimal var mı?
Bana eğer ortada hiç öyle bir durum yoksa sevgiliniz belki sizi denemek için yapmış olabilir gibi geldi.
Veya profiliniz açıksa,takipçiniz de çoksa adamın biri fotoğraflarınıza bakarken yakalanıp "bana mesaj atmış,kim diye bakıyorum" demiş olabilir.
Siz yine de iftiraya uğradığınız için hakkınızı savunun şikayet edin. Erkek arkadaşınıza da hiç geri vites yapmayın görsün bakalım şüphe etmek neymiş.
Kimse bilmiyorBir de şunu merak ettim sizin sosyal medyanızı sevgilinizin takip ettiğini kimler biliyor?
Terbiyesiz işte belli ki kocası böyle bi tipEger benden ozur dilemezsen butun yazdiklarini hesabindaki herkese gonderirim, elbet kocana da denk gelir de. Gicik oldum kadina emin olmadan yaptigi ose bak terbiyesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?