Kocama mesaj atma dedi

Kanıtla diyemediniz mi? Kanıtlasın

Sevgiliniz kaç yaşında? Genelde evli erkekler saklıyor evli olduklarını öyle bir ihtimal var mı?

Bana eğer ortada hiç öyle bir durum yoksa sevgiliniz belki sizi denemek için yapmış olabilir gibi geldi.

Veya profiliniz açıksa,takipçiniz de çoksa adamın biri fotoğraflarınıza bakarken yakalanıp "bana mesaj atmış,kim diye bakıyorum" demiş olabilir.

Siz yine de iftiraya uğradığınız için hakkınızı savunun şikayet edin. Erkek arkadaşınıza da hiç geri vites yapmayın görsün bakalım şüphe etmek neymiş.

Kadına ısrarla yaz. Bana o mesajı göstereceksiniz size hakaret davası açacağım de.
Adam haklı bende olsam bir an acaba mı derim. Bunun için küsülmez

sevgilinde iş yokmuş, belli ki hesapları karıştırdı kadın, sevgilinin tribe gireceği bi durum yok, üstelik şifreni bile biliyor, insan iyi kötü anlar sevgilisi nasıl bir insan
bu olay benim de başıma geldi, bu hattı sana kocam aldı öyleydi böyleydi, kocamın peşini bırak, sen kimsin falan filan, ben şok tabii, sevgilimde güldü geçti hiç oralı olmadıydı

Nedense bu olay hiç masum gelmedi bana. Etrafında kötü niyetli insanlar var mi bilmiyorum. Sırf erkek arkadaşınla aranı bozmak için bile, birisi böyle bir oyun yapmış olabilir.
Basit düşünürsek; kadın seni bir başkası ile karıştırıp, yanlış mesaj atmış da olabilir.
Çok ilginç.

Bi kere böyle bişey benim başıma gelmişti; nişanlım yanımdayken bi kadın arayıp kocamı nerden tanıyosunız filan demişti bende tanımıyorum dememe rağmen aramışsınız şöyle böyke demişti ama benim nişanlım kadını arayıp ağzının payını vermişti

Sevgilinde hazirmis hemen boyle biseye inanmaya sevgiye bak sana bunu diuen kadindan mesajlari iste bakalim ne dicek

Ver savcılığa görsün tanımadığı insanların namusuna laf söylemek hakaret etmek neymiş. Terbiyesize bak böylelerine pabuç bırakmayacaksınız peşine düşeceksiniz ki bir daha böyle abuk sabuk davranıp insanları incitenesinler, yuva yıkmasınlar.

Profilim özel tanıdıklarım var kadında 35 yaşlarında sevgilim 23

Eger benden ozur dilemezsen butun yazdiklarini hesabindaki herkese gonderirim, elbet kocana da denk gelir de. Gicik oldum kadina emin olmadan yaptigi ose bak terbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…