Sevgilin madem huylandı kendince, siz de ondan huylanın "Kim bu kadın? Ne yapıyorsunuz, arkadaşlarınızla bir olup bana eşek şakası mı yapıyorsunuz? Eski sevgilin mi, kim bu? Niye bana durduk yere böyle bir mesaj geliyor, tanıyor musun bu kadını?" filan yardırın.
Anlasın bi kim kimden süpheleniyor, nooluyor. :)
"Bana güvenmiyorsan zaten hayatımda işin yok demektir, bana güvenmeyen birini hayatımda istemiyorum" diye bir sert çıkın bakalım, nasıl 180 derece dönüş yapıyor. Niye alttan alasınız canım suçsuz yere? Cidden güvenmiyorsa da çıksın gitsin hayatınızdan, eziyetten başka bir işe yaramaz size. O kadına da hukuki bir işlem başlatabilirseniz başlatın, herkes kafasına göre iftira atsa halimiz ne olur?
ben olsam daha ılk mesajda kadına ekran goruntusunu al gonder mesajı bı goreyım ne yazmısım yoksa ısımı gucumu bırakır cok fena ugrasırım ınsana ıftıra atmak bu sekılde tacız etmek neymıs gorursunuz derdım.
dengesız bırıne ınanan bırıyle bırlıkteymıssınız bunu ogrenmıs oldunuz bu olay sayesınde...
Arkadaşlar gerçekten çok sinirliyim ne yapsam bilmiyorum! Densizin biri bana mesaj atmış 35 yaşlarında bi kadın fake hesapta değil. Instagramdan diyor ki kocama birdaha mesaj atarsan kötü olur felan yazmış bende sordum sizin kocanız kim diye ismini söyledi ama öyle birini hayatımda tanımıyorum ki zaten instagramdan veya tanımadığım bi adama asla mesaj atmam ama kadın hakaret etti işte bak kızım senin gibilerini iyi bilirim diye instagram şifremde erkek arkadaşımdaydı gördü hepsini çok ayıp oldu açıkladım bi garip davranıyo şimdi yani salağın biri gelip ilişkimin içine etti hiç yoktan ne yapmalıyım sizce?
Arkadaşlar gerçekten çok sinirliyim ne yapsam bilmiyorum! Densizin biri bana mesaj atmış 35 yaşlarında bi kadın fake hesapta değil. Instagramdan diyor ki kocama birdaha mesaj atarsan kötü olur felan yazmış bende sordum sizin kocanız kim diye ismini söyledi ama öyle birini hayatımda tanımıyorum ki zaten instagramdan veya tanımadığım bi adama asla mesaj atmam ama kadın hakaret etti işte bak kızım senin gibilerini iyi bilirim diye instagram şifremde erkek arkadaşımdaydı gördü hepsini çok ayıp oldu açıkladım bi garip davranıyo şimdi yani salağın biri gelip ilişkimin içine etti hiç yoktan ne yapmalıyım sizce?
belki kocasına dunyyaı dar etmıstır kocası demıstır o kişi bana mesaj attı ben de mecbur cevap verdım ... dıye kıvırmıstır kadın o yuzden yazmıstır.
bilmiyoruz ki ama can sıkısıcı bir durum o kesin
Bana da olmustu bu. durduk yere mesaj gelmisti. 'Tekrar goruselim mi iste sana yaptiklarimi tekrardan yapmak istiyorum' diye. Ben şok. Kimsin sen dava ederim seni diyip mesaj attim. Hemen nisanlima haber verdim. Iyi ki vermisim. Meger ona da profilimden bulup mesaj atmis. Bana kufurler etmis. Bence bana soyledigi tarz da bir seyler soylemistir. Ama bizimki sadece kufur ettigini soyledi. Kufuru basip sildi. O sapik da her kimse bi daha rahatsiz edemedi.
Sok olmustum. Ya inanirsa diye aklim cikmisti. Ama haber verdigim icin sıkıntı olmadi. Eger soylemeseydim ona mesaj gittiginde can sıkıcı olabilirdi