Kocama mesaj atma dedi

Off taktiği kes
Gözlerim parladı ya süpersiniz!

+1

ben olsam daha ılk mesajda kadına ekran goruntusunu al gonder mesajı bı goreyım ne yazmısım yoksa ısımı gucumu bırakır cok fena ugrasırım ınsana ıftıra atmak bu sekılde tacız etmek neymıs gorursunuz derdım.

dengesız bırıne ınanan bırıyle bırlıkteymıssınız bunu ogrenmıs oldunuz bu olay sayesınde...

Yahu belki sizin ig sifrenizi sevgilinizin bildigini bilen bir arkadasiniz sizi ayirmak icon yapiyordur?
Ayik olun az.

Hakaret ve iftira davası açın.

Bence mesaj atan kadin amacina ulasmis. Sizi cekemeyen ve sevgilinizle aranizi bozmak icin ozellikle mesaj atmis gibi geldi

Ohh ne ala memleket, sen kocana suç bilme suçsuz birini suçla . Ne güzel dünya. Bu arada hakaret Vs varsa dava aç bence
belki kocasına dunyyaı dar etmıstır kocası demıstır o kişi bana mesaj attı ben de mecbur cevap verdım ... dıye kıvırmıstır kadın o yuzden yazmıstır.
bilmiyoruz ki ama can sıkısıcı bir durum o kesin

Sosyal medya hesaplarınızın şifresi niye sevgilinizde ki? Bence konuyla ilintisi olabilir.

Ayrıca konudan ayri, ortak hesap acmak ve şifreyi vermek zaten güvensizligin en alasi. Ne munasebet eşim benim mesajlarimi okusun?

Bana da olmustu bu. durduk yere mesaj gelmisti. 'Tekrar goruselim mi iste sana yaptiklarimi tekrardan yapmak istiyorum' diye. Ben şok. Kimsin sen dava ederim seni diyip mesaj attim. Hemen nisanlima haber verdim. Iyi ki vermisim. Meger ona da profilimden bulup mesaj atmis. Bana kufurler etmis. Bence bana soyledigi tarz da bir seyler soylemistir. Ama bizimki sadece kufur ettigini soyledi. Kufuru basip sildi. O sapik da her kimse bi daha rahatsiz edemedi.

Sok olmustum. Ya inanirsa diye aklim cikmisti. Ama haber verdigim icin sıkıntı olmadi. Eger soylemeseydim ona mesaj gittiginde can sıkıcı olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…