• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama nasıl davranmalıyım?yardım:(

7 aydır ayrı yerdeyiz canım ama ben istemedim gitmeyi hatta gitmiycem dedim kocam geleceğimiz için dedi idare ederiz dedi.ama öyle olmadı biliyodum da öyle olmuycağını ama diyosun ya tek başına karar vermek diye tek başıma karar veremedim ozaman da iste. şimdi bırakıp gelicem artık ne derse desin. aynı evde bana yabancı nasıl katlanıcam bu ilgisiz sevgisiz haline ya da nasıl düzelticem bilmiyorum:KK43:

Evlendik sadece 3 4 ay beraber kaldık. Uzuuuuun zamandır sadece tatillerde görüşüyoruz. İş mecbur yapçak bişey yok. Siz isteyerek kalmadınız sizin hatanız değil. Öncelikle kendinizi suçlu hissedip adama sırnaşmayı bırakın. Özlediyse onun gelmesi lazım size. Hata olduğunu düşünmekten vazgeçmeniz lazım.

Sanırım başka biri girmiş hayatına. Bu beraberken de olabilirdi. Beni özlemedin mi canm aşkım demek yerine ciddi olun. Karşısına geçin. Açıkça beraberken böyleydik artık bana yanaşmıyorsun. Bir sbebi olmalı. Hayatına başka biri girdiyse söyle diyeblmelisinz.

kızlar merhaba,
Derdim çok büyük,eşimle iş dolayısıyla bir süre ayrı kaldık 1buçuk yıllık evliyiz.evet ayrı kalmak için erken bi süreydi ayrı kalmamız hataydı kabul ediyorum. ama geçmiş gitmiş zaman tabi bişey yapamıyorum onun için.pişman mıyım evet.neyse bu ayrı zaman bizi uzaklaştırdı birbirimizden özellikle de eşimi, bana artık bizden olmaz dedi, sevmiyomuş gibi davranıyo ama sevmediğini söylemiyor.şuan yıllık izin alıp yanına geldim 1 hafta ama yanımdayken konuşmuyor , konuşmaya çalışıyorum yok öyle kitlenmiş gibi oturuyor yanımda eşim bana o kadar uzak davranıyor ki canım acıyor resmen.yanına yanaşıyorum sarılıyorum, hiç tepki yok elini tutup kendi omzuma atıyorum robot gibi davranıyor.ya da kalkıp gidiyor yanımdan.yüzüme bakmıyor ama konuşmuyor da,aşkım canım hiç bişey demiyor bana çok üzülüyorum.ayrıca işi bırakıp gelicem böyle olmaz diyorum olmaz bırakma işinden olma biraz daha sabret diyor.bi yandan da düşünüyorum işi bırakmamam için mi böyle davranıyor diye ama bilemiyorum,sanki ben artık hayatında yokum desem hiç tepki vermiycekmiş gibi farketmez diycekmiş gibi geliyor.soğuk davranıyım diyorum umursamıycak onu da. hergün dualar ediyorm .ne yapmalıyım da kocam eskisi gibi davransın bana nolur akıl verin sağlıklı düşünemiyorum nolur akıl verin bana nasıl davranmalıyım ki bana eski sevgisini göstersin sarılsın canım desin:KK43:

artik bizden olmaz mi dedi? e resmen bu iliski bitti demis... yoksa ben mi yanlis anladim?
bence isinizi birakmayin. belki de ayrilik planlari yapiyordur ve sonunda siz hem isinizden hem kocanizdan olursunuz. ekonomik özgürlügünüzü birakmayin bence ve kocanizi karsiniza alip acik acik konusun. ne yapmak istiyorsun, bu evliligin senin gözünde gelecegi ne diye sorun bence.

Siz nicin uzak duruyorsunuz ki? baska is bulamicakmisiniz? Neyi sabrediceksiniz? Yani neyi bekliyorsunuz?

bence bu soğukluğu doğrudan ayrı kalmanıza bağlamayın.
ayrı kaldığınız için daha çok birbrinize bağlanmanız gerekirdi.
eşinizin aklında başka şeyler var bence, belki de başka biri.
bence açık açık sorun neden böyle davrandığını, ve ayrılığı bir seçenek olarak sunun ona.
bakalım nasıl tepki verecek.

7 aydır ayrı yerdeyiz canım ama ben istemedim gitmeyi hatta gitmiycem dedim kocam geleceğimiz için dedi idare ederiz dedi.ama öyle olmadı biliyodum da öyle olmuycağını ama diyosun ya tek başına karar vermek diye tek başıma karar veremedim ozaman da iste. şimdi bırakıp gelicem artık ne derse desin. aynı evde bana yabancı nasıl katlanıcam bu ilgisiz sevgisiz haline ya da nasıl düzelticem bilmiyorum:KK43:

bence işinizi bırakmayın sonuçta onunuzde nasıl bır surec var bılemezsınız, inşallah ayrılmazsınız ama dıyelım kı oyle bısey oldu sızı o zaman ayakta tutan ve sıze guc veren ısınız olucak kendı ayaklarınız uzerınde durmanız olucak..
arkadaslar baska bı kadından suphelenmısler ama bır ılışkı uzmanından duymustum erkekler eslerını aldattıkları zaman eslerıne cınsel ısteklerı de azalırmıs, cinsel beraberlıkten kaçarlarmış sizin öyle bır durumunuz da yok..
yenı evlıyken ayrı kalmıssınız belkı bunalıma gırmıstır sonuçta oda istemış gitmenızı.. siz sıcak davranın yıne aynı sekılde ona soğuk hareketlerle cevap vermeyın bence... seviyorsa zaten zamanla kendını toparlar donem donem hepimizde olmuyor mu boyle seyler

simdi yaninizdayken bile yokmus ki zaten, bu kadar korkmayin kaybetmekten ayriliktan, her olumsuzlugu ve secenegi goz onunde bulundurarak ciddu ciddi konusun....unutmayinki en kotu karar bile kararsizliktan cok daha iyidir;)

Back
X