kocama nazar degmis:( cok kotu

Selam kızlar... Esim diye demiyorum Cok tatlidir. Bugün iş için dışarı çıkmışlar arkadaşıyla gittiği yerdeki bir kız galiba bunların fotoğrafını cekmis suphelenmisler yani... Eve geldi Cok fena baş agrisindan gozlerini acamiyor... Bende güldüm geçtim ne yapayim başı agriyosa nazara dua okumaktan baska ne iyi gelirki adamın beti benzi atık valla... Kiyamadim

Tatlişkona söyle böyle durumlarda acilen totişkosunu kaşısın:KK53: benimkini tembihlemiştim hep öyle yapar bişicikler olmaz:KK70:

Kizlar kizlar, dalga geciyorsunuz ama ustun Alman teknolojisi ile uretilen nazar degdiren fotograf makinelerinden haberiniz yok galiba. :confused:

Kıçını kaşısın tatlış kocişkon. Sonra o kaşıdığı eliyle aynaya bakıp kendinden iki makas alsın. Aynı eliyle de whatsapptan "mal de bağa Kazım " yazıp 7 kişiye göndersin. Ne nazar kalır ne bir şey

Dedem bigün ayağı takılıp dusmustu.
Fırladı yerden kim gördü baktı yine nazara geldim diye bağırdı.
Saat gece 12 falan tipi var göz gözü gormuyordu:))))

Bu kadar nazar değer diye düşünmeyin sizin nazariniz değer.

Not. Bi ara kızım sürekli sıkıntı çekiyordu cildiracaktim nazar mi acaba ne yapsam diye sonra düzeldim allahtan.

Konu çok komik sanırım, uyarı bile işlemediğine göre, bunun ötesi banlanma, gitmeyin boğulursunuz.

İyi de bu konuda geyik yapılmasın da ne yapılsın? Konuda bir soru yok zaten, kişisel ileti gibi yazılmış geçmiş. Dua tavsiye edilse dine girecek, içerik yok ki doğru düzgün yorum yapılsın. Eşimin migreni var, ilaçlara cevap vermiyor denmiş de insanlar dalga mı geçmiş? Valla bazen sizi de anlamıyorum.

Bundan sonra ben de her sorunuma nazar deyip birini suçlayacağım. Hep ben mi suçluyum kardeşim... Boylu poslu hatunum, uzun uzun bacaklarım var. Ama ne? hep morarıyorlar. Ben şu zamana kadar dikkatsiz yürüyüp kolumu bacağımı kapıya duvara çarptığım için kendimi suçlardım. Meğersem kendi kendimin günahını alıyormuşum. Benimki de nazar kardeşim. Çekemiyorlar, herkesin gözü bende, uzun boyumda. Oh be, ne güzelmiş bu bakış açısı. Nazar, göz, çünkü ben çok tatlı, ne güzel dünya. :)

İyi de bu konuda geyik yapılmasın da ne yapılsın? Konuda bir soru yok zaten, kişisel ileti gibi yazılmış geçmiş. Dua tavsiye edilse dine girecek, içerik yok ki doğru düzgün yorum yapılsın. Eşimin migreni var, ilaçlara cevap vermiyor denmiş de insanlar dalga mı geçmiş? Valla bazen sizi de anlamıyorum.
Yapılan geyiklerdeki haddi aşan rencide edici sözleri de okudunuz mu?

Konuda yapılan yorumlardaki aşırılıklar sebebiyle topik kapatılmıştır.

Back
X