Kocama olan sevgim azaldı, onu tekrar sevmem mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
kocamla çok güzel bir ilişkimiz vardı..çok mutluydum..ama ettiğimiz kavgalar, ailesinin tavırları, kendisinin saygısızlıkları beni ondan soğuttu, hayattada çok başarısız oldu , doğru düzgün işi yok Çevresi yok, artık ona hiç hayran Değilim, sadece alıştım ve yanında hissettiğim sıcaklık var, tekrar eski duyguları hissedebilirmiyim..yoksa ayrılmalımı?

Boşanmak öyle kolay bir karar değil. Madem düzgün bir mesleği, çevresi yoktu niye evlendiniz?

eşinin sevdiğin ve sevmediğin yanlarını düşün onsuz 10 gün kadar başka bir evde kal hiç birşekilde görüşme özleyeekmisin ölç tart eğer pozitif düşüncelrrin negatiflerden fazlaysa kurtarmayı dene bu hisler kızgınlıktan kaynaklanan geçici duygular olabilir hemen boşanmayı düşünme bence

Biz öğrenciyken tanıştık ve evlendik ama o iş hayatında tuttuğunu koparan bir insan değilmiş
Erken Evliliğin dezavantajları.
Açık Söyleyeyim, eğer soğuduysanız telafisi çok zor.
Her iki taraf için de vakit ve enerji kaybı olmaması için bir an önce bitirmek en Güzeli.

Elbetteki tekrar sevebilirsiniz fakat bu onun cabalarina sizin de bu cabalara karsilik vermenize bagli. Bosanmak kolay degil. İyi dusunun oturun konusun acik acik. Hakkınızda hayirlisi olsun.

Eşinizin işi çok önemli mi? Yani onunla işi için mi evlendiniz? Kimle olursa olsun aynı eve girdikten sonra hayranlığın geçeceğini düşünüyorum. Beklentilerinizi azaltırsanız belki ona karşı olan duygularınız en azından daha kötüye gitmez.

Ve önemli olan bir ayrıntı bunları oturup sağlıklı bir iletişim ortamında eşinizle konuşabilirsiniz ancak onu işinden dolayı eleştirmemeye dikkat ederek. Çünkü erkekleri para ve iş konusunda yargılamamak gerekiyor çok hassaslar.

Aynı dili konuşabildiğiniz ve saygılı olduğunuz sürece her şeyin çözümü vardır evlilikte.

Biz öğrenciyken tanıştık ve evlendik ama o iş hayatında tuttuğunu koparan bir insan değilmiş

benim eşim de tanıştığımızda çok azimli gelmişti bana. 7 yılımız bitiyor 2 evladımız var.şimdi sanki bazı şeyleri salmış gibi geliyor.ha bir de iflas etmişliği var.ondan sonra cozuttu zaten.nereye elini atsa kuruyor diyordum ki hatanın eşimde olduğu kanaatine vardım.
boşanma işine gelince öyle ha deyince boşanılmıyor. bazen diyorum boşanmak çözüm mü.hadi başkasıyla evlendim onun da kimbilir ne eksileri çıkacak.beterin beteri var yani.
ne bileyim.oturup konuşmayı dene. (gerçi ben oturdum da konuştum da kavga da ettim ama iş konusunu düzeltemedi hala.mesela liseyi bitirecek-zorla yazdırmıştım açıköğretime 10 kredisi kaldı.diplomayı almaya hiç hevesi yok.) ben de isterdim daha hırslı azimli bir eşim olmasını ama olmadı.
başbaşa vakitlerinizi artırın.
eskiden ne yaparken beraber güler eğlenirdiniz onları yapın.eski gittiğiniz mekanlara gidin.eski günleri yad edin.
mısır patlatın film seyredin.
biraz ayrı kalın mesajlaşın, saatlerce telde konuşun.
birbirinize notlar mektuplar yazın.mesela 1 hafta veya birkaç gün konuşmama kararı alın.sadece yazın.
o özlediğimiz heyecanlı buluşmalar elbette geri gelmeyecek.ama hala seviyorsanız sevginizin kıymetini bilmek adına, özlemek adına birçok şey yapabilirsiniz.beynen soğumuş ama kalben sıcaksınız.ani karar vermeyin derim.

Bence eşimden soğumanda haklısın
iş hayatındaki başarıyı ben önemserim ki biz kadınlar herşeyde başarılı olmak zorundayız, evde yemek, çocuk yetiştirme, birde para kazanma bir erkek işte başarısızsa tuttuğunu koparamıyorsa benimde gözümden düşerdi biraz acımasız ama gerçek , ezik erkeğide hiç sevmem

Yine de boşanma.Boşanma sebebi değil. Geçici bir his bence.Etraf çok kötü.

iş konusunu dışındakiler soğumanı sağlayabilir..saygı bitmişse...ama bunu konuşarak çözebilirsiniz..

boşanma süreci çok çok zor. aile terapistine gidin ve acele karar vermeyin

Insanin icine ufak bir sogukluk düştü mü şeytan hemen orda yerini alıyor ve yillarca ne kadar kotu sey yasamis isen hepsini onune siraliyor. Bence once kendini bir silkele ve kocanin iyi yönlerini görmeye çalış. Sonra da kocanin huyu nasildir bilemem ama al karsina acik açık soyle ama kirmadan dokmeden. Yasadigimiz olumsuzluklar beni duygusal anlamda kotu etkiledi ve icimde sana karsi bir sogukluk bir bosluk olustu ve seytan durmadan benimle uğraşıyor de. Birlikte birseyler yapalim sadece ikimiz icin ve bu boslugu dolduralim yoksa ben cok hzuursuzum falan de. Yani esinin burda tutumu tepkisi cok onemli.

Eski

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…