eşinin sevdiğin ve sevmediğin yanlarını düşün onsuz 10 gün kadar başka bir evde kal hiç birşekilde görüşme özleyeekmisin ölç tart eğer pozitif düşüncelrrin negatiflerden fazlaysa kurtarmayı dene bu hisler kızgınlıktan kaynaklanan geçici duygular olabilir hemen boşanmayı düşünme bencekocamla çok güzel bir ilişkimiz vardı..çok mutluydum..ama ettiğimiz kavgalar, ailesinin tavırları, kendisinin saygısızlıkları beni ondan soğuttu, hayattada çok başarısız oldu , doğru düzgün işi yok Çevresi yok, artık ona hiç hayran Değilim, sadece alıştım ve yanında hissettiğim sıcaklık var, tekrar eski duyguları hissedebilirmiyim..yoksa ayrılmalımı?
Biz öğrenciyken tanıştık ve evlendik ama o iş hayatında tuttuğunu koparan bir insan değilmişBoşanmak öyle kolay bir karar değil. Madem düzgün bir mesleği, çevresi yoktu niye evlendiniz?
Erken Evliliğin dezavantajları.Biz öğrenciyken tanıştık ve evlendik ama o iş hayatında tuttuğunu koparan bir insan değilmiş
Biz öğrenciyken tanıştık ve evlendik ama o iş hayatında tuttuğunu koparan bir insan değilmiş
kocamla çok güzel bir ilişkimiz vardı..çok mutluydum..ama ettiğimiz kavgalar, ailesinin tavırları, kendisinin saygısızlıkları beni ondan soğuttu, hayattada çok başarısız oldu , doğru düzgün işi yok Çevresi yok, artık ona hiç hayran Değilim, sadece alıştım ve yanında hissettiğim sıcaklık var, tekrar eski duyguları hissedebilirmiyim..yoksa ayrılmalıydı. eski duyguları sana onun hissettirmesi içi çaba harcamalı o seni tekrar kazanmalı bunun için çaba harcamal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?