Kocama olan sevgim azaldı, onu tekrar sevmem mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bız bunları evlenmeden yasadık, parasızlık,aılesının bazı olaylardakı tavırları,benım aılemın onu ıstememesı,karsılıklı karakter catısmaları,hastalık dertleri hepsını astık, herseye ragmen kopmadık bırbırımızden bazen bı kaşık suda bogazım geldı kendısını ama hep bır yanım o senın ıcın dogru adam dedı cunku bende mukemmel degılım , anlayıslı-fedakar bır esım-ıyı bır ev sahıbıyım ama kendımce kotu taraflarımda var..
zaman zaman sorunlardan oturu uzaklastık, soguduk bırbırımızden ama sonra eskıye donduk, nısanlandıktan sonra sorunların cogu ortadan kalktı bızde, sımdı tek sorunumuz esımın para konusundakı gereksız harcamaları onu da ben frenlıyorum
sevgınız hala varsa, bır yerlerde gızlendı ıse, sızın kadar esınız de fedakarlık yapıyorsa, yerı geldımı susuyorsa, sızın gonlunuzu bır sekılde alabılıyorsa hersey duzelır ama hersey karsılıklı yoksa boyle surmez gunden gune sogursunuz...

bi erkeğin işi gücü yoksa dediğiniz gibi tuttuğunu koparan bi tip değilse bana da çok itici geliyo.

Sen bu adamla isi icinmi evlendin? Bu ne demek ya kendin ne is yapiyorsun tuttugunu koparan birimisin ? Bir insani kendi oldugu gibi seviceksin senin olmasini istedigin gibi degil. Cok sacma yani

Sürekli iş değiştiren,tembel ,parası olmayan ezik adamı kim sever yahu, sıksın blr yerlerini ,paşa torunu mu kendisi işi beğenmiyor erkek bu çalışacak kardeşim ne öyle ,hanım kızı gibi , ay en nefret ettiğim erkek tipleri
Kesinlikle o hayranlik gele bilir :) Caba göstermek lazim bence :)

Sizi yıpratan süreci bi kenara bırakın ve iyi şeyleri bi kenara not alın. Biraz süre verin kendinize.İnsanız doğamızda var zaman zaman duygu değişimleri yaşıyor olabiliriz.

Birde şu var; Tutkulu aşk bir süre sonra yerini bağlılık alıyor.O evreden farklı bir boyuta geçince gözlerin açılıyor ve sudan çıkmış balık gibi oluyorsunuz.Farklı bir evreye geçtiğiniz için size böyle gelmişte olabilir.

Ben sevgili dönemindeyken nişanlımdan soğuduğumu ve ona karşı hiçbirşey hissetmediğimi düşünürken, Gecesi rüyamda onun öldüğünü ve ağladığımı gördüğümde ağlayarak uyandım ve ona daha çok sarıldım.

Eğer kesinlikle aksi durumdaysa ve duygularınız netse sizde kendı adınıza işkenceyi yaşamaya devam etmeyin.

Ona lafim yok zaten ... Bende cekemem erkegin tembelini

Bunlar üniversitede hayatına alışıyor baba her ay para yatırsın oda yesin ,komserlere gitsin ,cinemaya gitsin tabi mezun olunca ezilmek istemiyorlar çalışmak demek ezilmek ,yorulmak ,çabalamak sabahın erken vaktinde kalkmak demek kim tembel erkekle evli olmak ister böyle devam ederse ayrılık kaçınılmaz bence
Ona lafim yok zaten ... Bende cekemem erkegin tembelini

Üniyi bitirmis insan hemen calismak istemez mi ya... o kadar caba o kadar emek...Bosa mi gitsin yani?
Anlamaiyorum bunlari

Zaten bir insanda ahlak arayacaksın , tembellik çok kötü kadın içimde geçerli bu madem tembelsin ne diye evlendin diye adamada sorarlar dimi , babasımı besleyecek bunları?!
Üniyi bitirmis insan hemen calismak istemez mi ya... o kadar caba o kadar emek...Bosa mi gitsin yani?
Anlamaiyorum bunlari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…