ben bu sözü kendime dedirtmemSizi aynı sözü eşiniz söyleseydi ne düşünürsünüz?
boşanmam cok aşığım :) sadece korktum biraz. ben yönetilceğim ilişki yaşamaktan. ve aynı eve girmeden insanların biribirini tanıması zormuş gerçektenay boşan diyenler gelmeden yorumumu yapiyim hemen
tabiki yanlış yapmışsın ama o da yanlış yapmış. karşılıklı alın birbirinizin gönlünü. o sırada söylersin güzellikle içinden geçenleri.
Peki siz neden dediniz? Bana kalırsa ayıp yapmışsınız. Güzel dille anlatabilirdiniz.ben bu sözü kendime dedirtmem
kendine derdirttirdi. suan mesaj atmış. seni iki cihan bir araya gelse affetmem diye. komik cidden. ilgi çekmeye çalısıyor sanki. gece yanına gidip sana ihtiyacım var dedim. umrunda olmadıPeki siz neden dediniz? Bana kalırsa ayıp yapmışsınız. Güzel dille anlatabilirdiniz.
evet agır oldu biraz ama o an şaşırdım. birazda regl dönemindeyim. ama gönlünü almak içimden gelmiyor. sanki ona yaklaşırsam daha cok karışcak gibi bir şeylere. ben kolay kolay birşeyler isteyen insan değilim kiEşin tabikide nasıl sen kimsin şimdi adam kötü bişey dese neyse de seni düşündüğünden demiş ki haklı koronooo var
geçer bişey olmazboşanmam cok aşığım :) sadece korktum biraz. ben yönetilceğim ilişki yaşamaktan. ve aynı eve girmeden insanların biribirini tanıması zormuş gerçekten
Gönlünü almak değilde direk özür dilerim haklısın kullanmamam gereken bir cümle kurdum düşünemedim o an diyebilirsin mesela tamam sende haklısın gitmek isteye bilirsin gayet normal ama şartlar normal değil peki korana olmasaydı eşin izin verirmiydi gitmeneevet agır oldu biraz ama o an şaşırdım. birazda regl dönemindeyim. ama gönlünü almak içimden gelmiyor. sanki ona yaklaşırsam daha cok karışcak gibi bir şeylere. ben kolay kolay birşeyler isteyen insan değilim ki
işte mesele burda. izin vermezdi. bahane yapıyor. kendisi gidiyor sürekli bir yerlere. sanki beni artık kısıtlamak istiyor.Gönlünü almak değilde direk özür dilerim haklısın kullanmamam gereken bir cümle kurdum düşünemedim o an diyebilirsin mesela tamam sende haklısın gitmek isteye bilirsin gayet normal ama şartlar normal değil peki korana olmasaydı eşin izin verirmiydi gitmene
Hıımişte mesele burda. izin vermezdi. bahane yapıyor. kendisi gidiyor sürekli bir yerlere. sanki beni artık kısıtlamak istiyor.
en iyisi detaylıca bir konuşma yapmak gibi beyfendiyle.
öyle yapacağım teşekkürler umarım değişmez :)Hıımozaman iş değişir tabi evet bencede sakince konuşun halledin
23 yasındayız ikimizde. aramızda 2 hafta varesinizin ve sizin yasiniz kac acaba? Sanirim daha 20lerin basi iki tarafta yeterli olgunlukta gibi gelmedi bana
ikinizde alttan almaya fazla yukselmemeye calisin. Keske oyle demeseymissiniz ama olan olmus ozur dileyin ve unutun konuyu bence buyutmeden23 yasındayız ikimizde. aramızda 2 hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?