KOCAMA SEN KİMSİN Kİ DEDİM ? SUCLU MUYUM SİZCE ?

bosbank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
443
432
53
28
Merhaba
Günaydın.
kendisine çok aşık olduğum bir eşim var.
eşimle birbirimizi kısıtlamadık. yani ben hiç kısıtlancak şeyler yapmadım . hep ev iş insanı oldum. gezceksemde onunla gezdim. böyle problemlerimiz olmadı. tesettürlü olduğum içinde eşyalarımıza karışmaz
8 aylık evliyiz.
en yakın arkadaşım aile içinde çok ufak bir söz yapacak cuma gecesi. ve bende en yakın arkadaşım olduğu için gitmek istiyorum.
herşeyde yanımda olan can dostum ve evlendikten sonra onu biraz boşladım hatta.
Eşim gidemezsin dedi. neden dedim. corona var dedi. ( evet corona gitmem doğru değil ama maskemi takıp yüzüğü kesip cıkıcam evime gidicem zaten 10 kişilik bir grup olucak. gitmem sart gerçekten. )
eşimde tv ler böyle şeylere katılmayın diyor sen gidicem diyorsun dedi.
kesinlikle bahane gitmemi istemiyor. gidemezsin dedi. bende sen kimsin ki ne sanıyorsun kendini dedim. cok sinirlendi.
odaya kapattı kendini. ilk defa gece yarısına kadar ayrı yattık. bugun bana mesaj atmış ben kimin ki kocan sanıyordum kendimi felan diye.
bana kendimi suclu hissettirdi. hatta akşama gönlünü alma planları yapıyordum.
ama sonra durdum düşündüm kendimin yönetilmek istemediğim farkına vardım.
ya ben yönetilmek istemiyorum. evliliği cok mu yanlış anladım ben.
adamı cok seviyorum evet ama yönetilmekte istemiyorum.
geçenlerdede bir yere gitmemi istemedi problem cıkmasın diye aman dedim gitmedim. ama bu durum önemli. benim canım kanım sözleniyor. bu arkadasımın sözü olsun diye ne ugrastık.
neyse aslında demek istediğim bir yere gitmek değil.
ben eşime o sözü kullanarak yanlış mı yaptım ?
kendimi sucluda hissetmiyorum aslında ama o cok alınmış sözüme.
ben kendimi bilen sınırları olan insanım.
asla yönetilmeye ihtiyacım olmadı. hep sınırımı bildim. sanki beni tanımıyor.
kendimi suclu mu hissetmeliyim ?
aklım karıstı iyice.
duygusuz muyum ? sucluyumda sucu mu mu hissetmiyorum
valla düşünemiyorum ?
ayrıca ya evliliğin ne odluğunu kavramadan evlenmişsem.
korkmaya başladım

boşanmam cok aşığım :) sadece korktum biraz. ben yönetilceğim ilişki yaşamaktan. ve aynı eve girmeden insanların biribirini tanıması zormuş gerçekten

Peki siz neden dediniz? Bana kalırsa ayıp yapmışsınız. Güzel dille anlatabilirdiniz.
kendine derdirttirdi. suan mesaj atmış. seni iki cihan bir araya gelse affetmem diye. komik cidden. ilgi çekmeye çalısıyor sanki. gece yanına gidip sana ihtiyacım var dedim. umrunda olmadı

Eşin tabikide nasıl sen kimsin şimdi adam kötü bişey dese neyse de seni düşündüğünden demiş ki haklı koronooo var
evet agır oldu biraz ama o an şaşırdım. birazda regl dönemindeyim. ama gönlünü almak içimden gelmiyor. sanki ona yaklaşırsam daha cok karışcak gibi bir şeylere. ben kolay kolay birşeyler isteyen insan değilim ki

boşanmam cok aşığım :) sadece korktum biraz. ben yönetilceğim ilişki yaşamaktan. ve aynı eve girmeden insanların biribirini tanıması zormuş gerçekten
geçer bişey olmaz
ama ilişkilerde söylenen sözlere çok dikkat etmek gerekiyor.
ben eşimin eski kavgalarımızda söylediği hiç bir sözü unutamıyorum mesela.
içimde yaradır.

Gönlünü almak değilde direk özür dilerim haklısın kullanmamam gereken bir cümle kurdum düşünemedim o an diyebilirsin mesela tamam sende haklısın gitmek isteye bilirsin gayet normal ama şartlar normal değil peki korana olmasaydı eşin izin verirmiydi gitmene

işte mesele burda. izin vermezdi. bahane yapıyor. kendisi gidiyor sürekli bir yerlere. sanki beni artık kısıtlamak istiyor.
en iyisi detaylıca bir konuşma yapmak gibi beyfendiyle.

işte mesele burda. izin vermezdi. bahane yapıyor. kendisi gidiyor sürekli bir yerlere. sanki beni artık kısıtlamak istiyor.
en iyisi detaylıca bir konuşma yapmak gibi beyfendiyle.
Hıım ozaman iş değişir tabi evet bencede sakince konuşun halledin

Siz hatalısınız. Sen kimsin ki ne demek. Ayrıca eşiniz haklı, virüs varken ev ortamında 10 kişiyle bir araya gelecekmişsiniz. Gitmenizi istemeyebilir. Sizin de onun gitmesini istemediğiniz yerler olmuştur veya olacaktır. Sen kimsin ki dendiğini hayal edin kendinize de. Hoşunuza gider miydi.

23 yasındayız ikimizde. aramızda 2 hafta var
ikinizde alttan almaya fazla yukselmemeye calisin. Keske oyle demeseymissiniz ama olan olmus ozur dileyin ve unutun konuyu bence buyutmeden

Canım o hastalık sana bulaşorsa neticede eşine ve çevrenize herkese bulaşacak. Bir çok kişi bu konuda duyarlı aslında seninde olman gerekiyor. Artık bir kişiyle ortak yaşıyorsum bazı şeyleri kısıtlama olarak görmemelisin. Kullandığın cümle aslında çok kırıcı. İnşallah uzamadan aranız düzelir.

Korona olmasada göndermezdi gibi varsayımlar üzerinden hareket etme. Çok yıpranır çok da yıpratırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…