KOCAMA SEN KİMSİN Kİ DEDİM ? SUCLU MUYUM SİZCE ?

Şundan emin olun su sözlenen kişi eşiniz için değerli biri olsaydı kesin o kosa koşa katılırdı,söylediğiniz söz olmamış ama bazen insanı çileden çıkarıyorlar.

Eger sorun sadece coronaysa esiniz hakli ama baska sebepten sizi kisitlamaya calisiyorsa bunun onunu almaniz gerekir elbet. Ancaaaak bu asla sen kimsin ki diyerek olmamaliydi bence cok agir bir soz bu size soylense cok incinirdiniz hatta soguyadabilirdiniz. Esinizin gonlunu almalisiniz ama hissettiklerinizi de acik acik dile getirin. Yani tamamen hakli oldugunu da dusunmesin ki bi dahakine izin vermiyorum istemiyorum diyerek normal sartlarda en makul etkinliklere bile gitmenize tekrardan karsi cikmasin.

sence de bazi seyler cok cabuk tüketmiyor musun
olur böyle hatalar, özürünü dileyip gönlünü alirsin

Eşinize öyle demeniz yanlış olmuş evet, gitmenizi istememesi konusunda da haklı. Salgın var sonuçta

Çok yanlış hitap şeklimiz kocaya bu laf söylenmez o sizin hayat arkadaşınız
Oturup derin konuşma yapmalıydınız
Ama siz kendi kibrinize yenik düşmüşsünüz

Sen kimsin ki demek yanlış Bi söz olmuş kesinlikle. Eşiniz haksız bile olsa ettiğiniz kelimelere dikkat etmelisiniz diye düşünüyorum

Sen kimsin ki diyerek hakliyken haksiz konuma dusmussun. Biraz lafi tartip soylemek lazim. Trip atacak konu cikmis esine.
Soyledigin laf icin ozur dile ama bir karar verdiysen geri adim atma

"Kocam izin vermiyor gelemem cnm" tarzi buldumcuk yeni evlilere gicik oldugum icin ben giderdim herhalde

geçer bişey olmaz
ama ilişkilerde söylenen sözlere çok dikkat etmek gerekiyor.
ben eşimin eski kavgalarımızda söylediği hiç bir sözü unutamıyorum mesela.
içimde yaradır.
Sen kimsin, adammısın sen, erkekmısın vs vs asla unutmuyor erkek dıyor bır psikolog..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…