- Konu Sahibi Ruling girl
-
Bence bu tip şeyler karşılık esasına değil maddi duruma ve gönüle dayanır. Kardeşiniz size çeyrek takmış olabilir ama siz abla olarak gönlünüzden bilezik geçiriyorsanız ve buna da maddi durumunuz el veriyorsa o çeyrek taktı diye çeyrek takmak zorunda değilsiniz. Bunun bekarlıkla falan da alakası yok. Benim kardeşim de bekar ama bana bilezik taktı düğünümde. Maddi durumu iyiydi, içinden geliyordu taktı. Amcamın kızı bana çeyrek taktı, durumu öyle gerektiriyordu ben ona yine bilezik taktım çünkü içimden geldi ve sıkıntım yoktu. Yani sizin içinizden ne geçiyor ve maddi olarak buna müsait misiniz önemli olan bu.Kızkardeşim evlenecek ve eşim ben çeyrek takarım diyor neden diye sorunca oda biz evlenirken çeyrek taktı diyo ya o bekardı sonuçta ne bekliyo anlamadım ki sizce napmalıyım deli oldum((
Millet laf eder diye mi bilezik takmak istiyorsun,kardeşine destek olmak için mi önce onu ayırt etmelisin.Hayır canım bilezik takmam lazım bizim orda hemen laf ederler yoksa bak bacısı çeyrek taktı derler
Takmasa ne olur ki kardeşi imkanı varsa güzel bisi alsinE o nıye sıze ceyrek takmıs, calısırken bılezık alabılırdı , almalıydı
Canim esinn ceyrek taksin sen de bilezik tak.boylece ikinizin de dedigi olmus olur.esine de boyle soyle o taksin ceyreginiKızkardeşim evlenecek ve eşim ben çeyrek takarım diyor neden diye sorunca oda biz evlenirken çeyrek taktı diyo ya o bekardı sonuçta ne bekliyo anlamadım ki sizce napmalıyım deli oldum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?