Kocama sitem!

AYAKLARINDAN YARATILMADI.ÖYLE OLSAYDI EZıLıRDı.BAŞINDANDA YARATILMADI ÜSTÜN OLMASIN DıYE.AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI.KOLUNUN ALTINDAN..KORUNSUN DıYE..KALP HıZASINDAN...SEVıLSıN DıYE..işte bunu yazıp attım..aramadı..sonra aradı kuzum nasılsın napıyosun dedi.bende yemek yapıyorum.komşu var dedim.oda tamam bitanem dedi...aslında komşu yoktuda kavga edicek diye öyle dedim..ama böyle konuştu..çocuk işinide ertelemek istiyorum.kafam çok karışık demiştim.belki oturmuştur içine ..ya bilmiyorum..arkadaşlar konuştum işte..nasıl sizce söylediklerim..gerçi burda yazdığım sitemimi demedim ama..o an onlar geldi aklıma

umarım eşin ders almıştır ve kendine çeki düzen verir...çok mutlu olursunuz bundan sonra umarım..

iki lafa bi kuzuma kanma canım.bekle adamdan emin olmadan bebek yapma.erkekler bazen çok plancı olabiliyorlar.

oyle bir konusmadan sonra sana guzel sekilde donmesi bence cok olumlu bir hareket , burda neler okuyoruz canim diyor kadin adam canin ciksin diyor, en azindan kotu tepki vermemis kuzum diye donmus, aferim ona insallah adam olur..

ıyı konuşmussun arkadasım anlayana tabı sende bıraz ustune gıtme bakalım belkıde bu hırcınlıgı cocuk olmamasının sebebı kendı olmasıdır erkek ler aslında cok duygusaldır helede cocuk lafı gectımı gurur yaparlar oyuzden sende onu anla konusarak dvm edın bak guzel olucak ama sakın bıdaha el kaldıramasına ızın verme arkadasım herseyın hayırlısı

canlarım bnim hepinize teşekkürederim..akşam eve geldiğinde hiçbirşey konuşulmamış gibi davrandı.gayet iyiydi.çikolata filan getirmiş bak ben kuzuma ne getirdim diyor kapıdan girerken.film almış.sonra gel dışarı çıkalım gezdireyim dedi.bende gelmicem dedim.başım ağrıyor dedim.uzandık film izledik.çay demledim.o bu konuları açmayınca bende açmadım.öyle havadan sudan işte.sonra yattı.gel sende yat dedi.bende biraz yattım o uyuyunca kalktım yanınıza geldim :)

inş.canım bu sorunların biter benim ki de seninkinin hemen hemen benzeri rabbim yardımcımız olsun umarım düzelirler insanoğlu ne yapacağı belli olmaz

siz mutlu değilken bebeğinizi nasıl mutlu edeceksiniz?

insanlar kolay değişmez.erkekler iyi yönde çok zor değişirler.
genelde iş işten geçtikten sonra...üstelik eşiniz şiddet uygulamış size.
bu durum değişmezse nolacak?
ileri de çocuğunuz gözleri önunde de yaşanırsa bu durum napacaksınız?

bence de bebek için biraz daha zaman tanıyın birbirinize, evliliğinize...
ikiniz için en doğruyu bulduğunuzda hala beraberseniz o zaman bir bebek mutluluğunuza mutluluk katar.
ama sırf anne olmak için bir bebeği,bir çocuğu da mutsuzluğunuza, kırgınlığınıza dahil etmeyin. nacizane fikrim budur.

inşallah sözleriniz kafasında yer etmiştir ve sizi bir daha üzmez. Rabbim bir daha o tatsızlıkları yaşatmasın.
Bebek konusuna gelince ertelemekle doğru edersiniz hem eşinizin üzerinde baskı oluşturmamış olursunuz
hemde geçen zamanda evlliğinizin gidişatına göre hareket edersiniz.

evet çocuk işini ertelememiz gerektiğini söyledim..ama o hala yatarken sabaharı filan keçi boynuzu şeyine devam ediyor :)) bende bişey demiyorum...ne içiyorsunki söyledim ya çocuk işini ertelediğimizi desem kavga çıkıcak..on keremi dicem..bugün yine sabah benimle ilgilenipte gitti işe..ben annemlere gittim.yeni geldim.dün demiştim ona annemlere gitmek istiyorum bir kafa dinlicem bunaldım demiştim..yarın gider akşama gelirim.yarından sonra gittiğimdede birkaç gün kalmayı düşünüyorum dedim..bişey demedi tamam dedi.çünkü bugün annemler başka yere gidecekti o yüzden kalmadım.yarın gidip bir kaç gün kalıcam.hem kardeşlerim tatil için geldiler.dertleşiriz biraz.bana hiç annenlerde kalmak istemezdin.bu olaydan sonra nerden çıktı dedi.bende bunaldım biraz sohbet etmek kardeşlerimle iyi gelir dedim..bu akşam işten çıkınca annesine gitti yemeğe ben olmadığım için.şimdi mesaj çektim geldim diye.gelir heralde bi saate kadar..böyle işte.şimdi bende bişey demiyorum artık..yüzüne gülsem unutucak yaptığını..surat assam dahada kızacak ne uzatıp duruyorsun diye.nebiliyim gerektiğinde konuşuyorum işte..işallah düzelir kızlar ve o gün yaptığını bidaha yapmaz..keşke hep böyle iyi olsaydı..

evet çocuk işini ertelememiz gerektiğini söyledim..ama o hala yatarken sabaharı filan keçi boynuzu şeyine devam ediyor :)) bende bişey demiyorum...ne içiyorsunki söyledim ya çocuk işini ertelediğimizi desem kavga çıkıcak..on keremi dicem..bugün yine sabah benimle ilgilenipte gitti işe..ben annemlere gittim.yeni geldim.dün demiştim ona annemlere gitmek istiyorum bir kafa dinlicem bunaldım demiştim..yarın gider akşama gelirim.yarından sonra gittiğimdede birkaç gün kalmayı düşünüyorum dedim..bişey demedi tamam dedi.çünkü bugün annemler başka yere gidecekti o yüzden kalmadım.yarın gidip bir kaç gün kalıcam.hem kardeşlerim tatil için geldiler.dertleşiriz biraz.bana hiç annenlerde kalmak istemezdin.bu olaydan sonra nerden çıktı dedi.bende bunaldım biraz sohbet etmek kardeşlerimle iyi gelir dedim..bu akşam işten çıkınca annesine gitti yemeğe ben olmadığım için.şimdi mesaj çektim geldim diye.gelir heralde bi saate kadar..böyle işte.şimdi bende bişey demiyorum artık..yüzüne gülsem unutucak yaptığını..surat assam dahada kızacak ne uzatıp duruyorsun diye.nebiliyim gerektiğinde konuşuyorum işte..işallah düzelir kızlar ve o gün yaptığını bidaha yapmaz..keşke hep böyle iyi olsaydı..

keşke canım keşke ama keşke şeytandandır artık o noktadasınız ve bence sen iyi yoldasın aynen devam et. çünkü bazı erkekler yüzüne güldükçe eziyet ediyorlar. gülmedikçe kavga. en iyisi kayıtsızlık bu tür erkeklere.işte o zaman sen kazanırsın gibi geliyor bana. tabi kayıtsızlık olayı bir zaman sonra onu da boğar. zamanını iyi ayarlamak lazım. arada bir gülmek lazımzemuszemus

Back
X