Burada bence kocaman bir yanlış anlama var.Conal222 yanlış anlaşılmış diye düşünüyorum.Çocuğu evliliğini kurtaracak bir aparat olarak görmüyor çünkü.o sadece çok fazla çocuk istiyor ve bu hayatta belkide en çok istediği şey bir çocuk.Hayata tutunabilmek için bir umut.Neredenmi biliyorum çünkü onunla aynı şeyleri yaşıyorum.Benim de onun eşi gibi bir kozalağım var ama ben artık çocuk fikrini erteledim bence sende böyle yap canım.Biraz kendini dinle.Sağlıklı düşünebilene kadar evet şimdi bu adamdan baba olur diyene kadar bekle.Çünkü eşin gerçekten iyi bir koca değil.Bence iyi bir baba da olmaz.Senin sevinçlerini bile üzüntüye çevirebilen biri çocuğu ne kadar hakediyordur veya ne kadar huzurlu bir ortam sağlayabilir.Herşeyi bir kenara bırak biraz kendini dinle ama şunu da söyleyebilirm senin yaşadıklarının aynılarını yaşadığım için dayak olsun küfür olsun ayrılma noktasına gelip özürlerle tekrar barışmak olsun bu kadar şey yaşadıktan sonra birşeyler ölüyor içinde.Hala kocamı çok seviyorum diyemiyorum ben vazgeçemem derken vazgeçebilirim demeye başladım en kötüsü de bu hale getirilmek sanırım.Allah yardımcımız olsun.