Kocama Soğudum. Büyüden Şüphe Ediyorum Delirmek Üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi arkadaşta yazmış, anahtarınızı habersizce değiştirin. Zaten ne saçma. Ben yokken evime kimsenin girmesine gerek yok. Ben sadece biz tatile gidince kardeşime veririm anahtarı, arada bir gel eve bi bak diye. Gelincede geri alırım.

Evinizi dip köşe sirkeyle silin, evde üzerlik tohumu bulundurun ya da üzerlik tütsü yapın. Lavanta, adaçayi ve biberiye bitkilerinden de tütsü yapabilirsiniz ama camlari açarak yapin kapali evde tütsü yapmayin. Alerjiniz vs varsa yapmayin.
Nas, felak, Ayetel kursi okuyun.
Bildiklerim bu kadar.

ben anahtar vermezdim herhalde yeni evlendigimdee esimin teyzeleri geldi。birinin yatak odamdan ciktigini gordum didik didik ettim iccamasirlarinin oldugu cekmede tesbih koymus ne alakaysa
Sizin odaya girip, dolabı açıp, iç çamaşırların oraya bakması da pes doğrusu!

valla hanımlar Allah kimseyi çaresizlikle sınamasın :/ başıma geldi mi büyü bilmiyorum ama konu sahibine üzüldüm cidden

Fala okey büyüye ban, böyle de çelişkili bi dünya...hazırım bana gelsin:ıslık:
Fal ne ise buyu de odur yani. Ne alaka fal. Alin benden de o kadar.:)
İkisi arasındaki farkı anlatayım, fal konularında eğer büyü bozan, bağlama büyüsü yapan hoca vb aranırsa yasak, kahve falı tarot vb konuları astroloji bölümüne açmak serbest çünkü içeriklerine dini yorumlar girmiyor ama büyü, cin vb konuların içerisine direkt dini içerikli yorumlar giriyor, din insanların kutsalıdır, inansın ya da inanmasın herkes herkesin dinine saygı göstermek zorundadır, dini içeriğin olduğu hiçbir konuda maalesef bu saygı korunamamaktadır, bu sebeple de yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X