Kocama söyleyemedim..Pişmanım..

Eebru8989

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
11
3
35
Nasıl yazacağımı nasıl anlatacağımı bilmiyorum derdim çok büyük.. ben evlenmeden önce birkaç kişiyle çıktım. İsimlerle anlatacağım karışmasın. Samet diye biriyle 3-4 yıllık bir geçmişimiz oldu.En yakın arkadaşımın gazına gldim meraktan Samet e onunla birlikte olmak istediğimi söyledim.Ama ters ilişki.Samet benden 8 yaş büyüktü ve hiç o kadar ileri gitmemeişti.İstemediğim hiç bir şey yapmadı.Beni reddetti ben lise sondaydım o zaman.Sonra kabul etti.Ters olarak ilişkiye girdik ama ben o zamanki aklımla kimseyle olmasın kendini tatmin etsin mantığıyla ve arkadaşımın da anlattıklarından dolayı meraktan böyle bir hata yaptım.Ve hata olduğunu bilerek sürdürdüm. 1 yıl sonra ayrıldık zaten.

Sonra Mert isimli biriryle tanıştım psikopatın tekiydi o benim böyle bir şey yaşadığımı biliyordu.Onunla da yaşadım.Biliyorum çok kötü bir insan olarak tanımlıyorsunuz tiksiniyorsunuz belki ama.İnanın bende aynı şekilde düşünüyorum ama ne yazık ki geçmişimi silemiyorum.O dönemde evden hep kaçmak istiyordum.Bunalıyordum.

ondan zor da olsa kurtuldum..

Sonra beni herşeye pişman edecek olan eşimle tanıştım.Onunla yeni tanışmıştık ki Mert çıktı karşımıza ve onu altıma aldım(afedersiniz) miden kaldırıyorsa evlenirsin kardeşim dedi.Mert gitti.Eşim bana sordu böyle bir şey oldu mu diye yanında da abi gibi sevdiği birisi vardı.Ve ben ilk defa öyle bir şey yaşadığmda ters ilişkiyi ilişki olarak görmüyordum.Samet kendini tatmin ediyor diye düşünüyordum.Geç de olsa aklım başıma gelmişti.Ancak böyle bir şey olmadığını söyledim.Normal bir cinsel ilişki istemişti ben reddetmiştim zaten.Onu söyledim.Ve isterse hastaneye gidebileceğimizi ben olsam hep karşımdakinden şüphe duyacağımı söyledim.O yüzden gitmiyorsak böyle bir şey yaşadım say öyle kabul et dedim.Tamam dedi. ama bana inandı.

Eşimin bu olay sürekli rüyalarına giriyordu.Öncesinde ilişkiye girdik ve evlendik.Diyceksiniz ki kızım madem bakireydin niye ilişkiye girdin hata üstüne hata.Evet! haklısınız.

Evlendikten 2 ay sonra eskilerden konu açıldı ve ben söylemeye karar verdim.Söyleyemeddim ertesi gün pişman oldum söylemenin tam sırasıydı diye çünkü ağalayıp durdum eşimi gönderdikten sonra..Aradım eve gel dedim.Geldi .ona eksik anşattığımı söyledim yemin ettim.Çok sinirlendi.Ve ben yine anlatamadım sadece Samet in beni zorladığını bu sebepten ayrıldığımı söyledim.O na da iftira atmış oldum.
Bir daha bu konuyu açmamamı açarsam onu kesinlikle kaybedeğimi söyledi.Yemin ettirdi.

Ama ben 3 yıldır vicdan azabı çekiyorum hem Samete iftira attığım için.Hem de kocamdan bunu sakladığım için.Beni oluğum gibi kabul ederdi.Ama bu anlattığım olayı bile başıma kaktı defalarca biliyrum haklı ama diğerini anlatsam yuvam yıkılacak.O nu herşeyden çok seviyorum.
Geçende arkadaşın eşinin itirafından sonra cesaretlendim.sizlerle paylaşmaya.Eşim geçmişindeki herşeyi anltatı bana. NE yapmalıyım?? Siz olsanız ne yapardınız?

Zorla ayrılmak için mi uğraşıyorsun Unut gitsin mutluluğunu bozmaya mı çalışıyorsun
Allah'tan af dile Allah'a sığın eşinin öğrenmesinden çok daha önemli
Ben de aynı düşünceyle geldim bu zamana kadar.Binlerce kez tövbe ettim yalan yere yemin ettiğim için.Ve eşimi de çok seviyorum Allah ın bir lütfu diye düşünüyorum.Ama eski kişiye de iftira atmış oldum helallik almadığım için huzursuzum eşimden gizli de gidip konuşamam.Ona hiç yanlış yapmadım o olayı gizlemek dışında.

Buradaki çoğu üye insan recm etmeye bayilir. Konun tam onlarlik olmuş hazırla kendini fena taslanacaksin. Benim şahsi fikrimi sorarsan eslerinize, sevgililerinize hayatlarinizla alakalı fazla gereksiz bilgi veriyorsunuz. Geçmişinde yaşadıkların sadece seni ilgilendirir. Sen bu dünyaya evlenecegin adam için numune olarak üretilip gonderilmedin ki şu şunu şunu yaşadım eşime karşı vicdan azabı cekiyorum psikolojisine bürünüyorsun. Keşke bu meseleyi hic acmasaydin eşine. Herkes geçmişinde bir takim şeyler yasar. Ve bunlar sadece yasayani baglar. Her ayrıntıyı esinize vermekle sadece mutlu olacak iliskilerinizi yaraliyorsunuz bana kalırsa. Birbirinizin geçmişini kurcalamayi bırakıp geleceğinize odaklanin. Tabi bir geleceginiz olsun istiyorsaniz.. Bırakın kim ne yasamissa yaşamış. Ne yasanmissa yasanmis bi birakin ya.. Bu vicdanlar, hesaplaşmalar ancak evliliginizi bitirmeye yarar benden demesi.

Saat sabahın altısı,en ıyisi geri yatayim,benim kablolar yandı zira sabah sabah,ne diyelim arkadaşım olanla,ölene çare yok.Rabbim bundan sonra yolundan şaşırtmasın..işin günahını sevabini tartismiycam,o sizin kararınız...

Buradaki çoğu üye insan recm etmeye bayilir. Konun tam onlarlik olmuş hazırla kendini fena taslanacaksin. Benim şahsi fikrimi sorarsan eslerinize, sevgililerinize hayatlarinizla alakalı fazla gereksiz bilgi veriyorsunuz. Geçmişinde yaşadıkların sadece seni ilgilendirir. Sen bu dünyaya evlenecegin adam için numune olarak üretilip gonderilmedin ki şu şunu şunu yaşadım eşime karşı vicdan azabı cekiyorum psikolojisine bürünüyorsun. Keşke bu meseleyi hic acmasaydin eşine. Herkes geçmişinde bir takim şeyler yasar. Ve bunlar sadece yasayani baglar. Her ayrıntıyı esinize vermekle sadece mutlu olacak iliskilerinizi yaraliyorsunuz bana kalırsa. Birbirinizin geçmişini kurcalamayi bırakıp geleceğinize odaklanin. Tabi bir geleceginiz olsun istiyorsaniz.. Bırakın kim ne yasamissa yaşamış. Ne yasanmissa yasanmis bi birakin ya.. Bu vicdanlar, hesaplaşmalar ancak evliliginizi bitirmeye yarar benden demesi.

Haklısınız tam da sizin düşüncenizdeydim oysa ki.İnanın nasıl bu hale geldim bilmiyorum.sanırım her gün gözlerimin içine bakıp ne kadar mükemmel bir eşe sahip olduğu için Allah a şükreden bir eşe sahip olduğum için .. Bilemiyorum. silkelenip kendime gelmem gerekiyor.Onun benden öncesi beni ilgilendirmiyorsa benim geçmişim de onu ilgilendirmemeli.
Teşekkür ederim !!

Gecnisi unutun ve pişirip pişirip esinizin önüne getirmeyin. Adam guvenmis kapanmis bidaha kimseden cesaret alip acmayin konuyu .
Isterseniz konunuzu kapattirin :) yoksa cok şeyler duyarsniz daha :))

Olan olmuş deşmenin anlamı yok..
Zamanında vicdanını rahatlatmak için anlatabilirdin evet ama şuan olmaz.. Şuan yaparsanız sadece evliliğinizi bozmuş olursunuz.
Ben bu tür şeylerin "bazen" Allahla muhasebesinin yapılmasını "yeterli" buluyorum.. Allah affetsin başkasına gerek yok inan.
Dediğim gibi evlenmeden önce bu konuyu açsan bilmek en doğal hakkı derdim. Kandırma derdim.. Ama eşin bu duruma tamam diyip önüne bakacakmış gibi durmuyor.. Öğrenirse Hayatını cok zorlayacak belli..

Şimd yaşadıklarınızla ilgili sizi yerden yere vurmaya gelecek arkadaşlarımız var hazırlıklı olun..

Olan olmuş deşmenin anlamı yok..
Zamanında vicdanını rahatlatmak için anlatabilirdin evet ama şuan olmaz.. Şuan yaparsanız sadece evliliğinizi bozmuş olursunuz.
Ben bu tür şeylerin "bazen" Allahla muhasebesinin yapılmasını "yeterli" buluyorum.. Allah affetsin başkasına gerek yok inan.
Dediğim gibi evlenmeden önce bu konuyu açsan bilmek en doğal hakkı derdim. Kandırma derdim.. Ama eşin bu duruma tamam diyip önüne bakacakmış gibi durmuyor.. Öğrenirse Hayatını cok zorlayacak belli..

Şimd yaşadıklarınızla ilgili sizi yerden yere vurmaya gelecek arkadaşlarımız var hazırlıklı olun..

Nasıl kapattırcağımı bilmiyorum.Ve yorumlarınız için teşekkür ederim .

Canım önüne bak .. Ne yazıkki öyle bir toplum baskısında yaşıyoruz ki kadının hata yapmaya hakkı yok.. Erkeklere ise hersey serbest.. Esas sizi altına aldığını söyleyen kişi hesabını nasıl versin.. Gençken bir salaklık yaptın diye tüm hayatın bitsin mi şimdi? Artık kafandan bunları sil at , allah zaten senin pişmanlığını görüyor, kadını bu çaresizliklere iten erkek egemen toplum utansın sen neden utanıyorsun.. Olmuş bitmiş.. Önemli olan şu sen evlendiğinden beri kocanı aldattın mı ? Kocana bir yanlış yaptın mı ? Hayır eeee? Belki benide kınayacak burdaki bazı hem cinslerim ama kadının en ufak bir hatasında ( heleki bunlar ergen dönemlerinde olmuş ise ) vurun kahpeye moduna geçen tüm toplumlardan nefret ediyor ve tam tersi hepsini ben allaha havale ediyorum.. Şimdi son kez git nasıl ibadet ediyorsan allaha pişmanlığını belirt ve bu konuyu kapat, hayatını yaşa .. Konunudq kapat burda sana vurun kahpeye moduna geçebilecek kraldan çok kralcılar var.. Konumu kapatırmısınız Mune Mune yazman yeterli

Canım önüne bak .. Ne yazıkki öyle bir toplum baskısında yaşıyoruz ki kadının hata yapmaya hakkı yok.. Erkeklere ise hersey serbest.. Esas sizi altına aldığını söyleyen kişi hesabını nasıl versin.. Gençken bir salaklık yaptın diye tüm hayatın bitsin mi şimdi? Artık kafandan bunları sil at , allah zaten senin pişmanlığını görüyor, kadını bu çaresizliklere iten erkek egemen toplum utansın sen neden utanıyorsun.. Olmuş bitmiş.. Önemli olan şu sen evlendiğinden beri kocanı aldattın mı ? Kocana bir yanlış yaptın mı ? Hayır eeee? Belki benide kınayacak burdaki bazı hem cinslerim ama kadının en ufak bir hatasında ( heleki bunlar ergen dönemlerinde olmuş ise ) vurun kahpeye moduna geçen tüm toplumlardan nefret ediyor ve tam tersi hepsini ben allaha havale ediyorum.. Şimdi son kez git nasıl ibadet ediyorsan allaha pişmanlığını belirt ve bu konuyu kapat, hayatını yaşa .. Konunudq kapat burda sana vurun kahpeye moduna geçebilecek kraldan çok kralcılar var.. Konumu kapatırmısınız Mune Mune yazman yeterli

Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için..

Samimi bir sekilde tovbe et canim gunahinida kimseye anlatma esine bile.hz ömere sahabilerden biri gelio diyorki benim kizimi bir kac kisi istiyor bende vernek istiyorum fakat kiz degil ne yapayim isteyeni cok diyor adam boyle dedigi icin sinirleniyor ve diyorki kızının gunahini kimseye anlatma diyor istediğinede ver diyor.bu konular bu kadar ince sende canim istagfar et rabbime ictenlikle tovbe et sizin en hayirlilariniz tovbe edenlerinizdir.

Samimi bir sekilde tovbe et canim gunahinida kimseye anlatma esine bile.hz ömere sahabilerden biri gelio diyorki benim kizimi bir kac kisi istiyor bende vernek istiyorum fakat kiz degil ne yapayim isteyeni cok diyor adam boyle dedigi icin sinirleniyor ve diyorki kızının gunahini kimseye anlatma diyor istediğinede ver diyor.bu konular bu kadar ince sende canim istagfar et rabbime ictenlikle tovbe et sizin en hayirlilariniz tovbe edenlerinizdir.
Allah razı olsun arkadaşım.İçime su serptiniz.

Anlatma bu kadar basit. Herşeyi anlatmak zorunda değilsiniz o da bilmek zorunda deği. VicdanlIk bir şey yok. Sürekli geçmişinizi sorgulayarak eşiniz itmiş sizi bu duruma. Artık anlatsaniz bile size güvenmeyecek ki. Şu geçmişi başınıza kakmaktan ne zevk alıyor ki. Unutun gitsin.

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun..

X