• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama yakışacak sıfat bulamıyorum!

Benim kendisine yaptığım hakaretler var.bazı hakimler delil olarak kabul ediyormuş kayıtları.
Para icin geberecek gurursuz ya bide erkek olacak baba olamamis lan evladin var defol ciksana evden bosan ne b.. yiyosan ye para mal mulk ayyy igrenc bi adam
Hele o anasi yokmu Allah tandami korkmazlar ay Allah yardimcin olsun sakin olaki davandan vazgecme bosan insanliktn cikmis bunlar

Para icin geberecek gurursuz ya bide erkek olacak baba olamamis lan evladin var defol ciksana evden bosan ne b.. yiyosan ye para mal mulk ayyy igrenc bi adam
Bende tiksiniyorum vallahi.soyadını yazarken bile tüylerim diken diken oluyor.resmi evrak mecbur yazıyorum .kendi soyadımla face falan aldım hatta

Bende tiksiniyorum vallahi.soyadını yazarken bile tüylerim diken diken oluyor.resmi evrak mecbur yazıyorum .kendi soyadımla face falan aldım hatta
Ses kaydi bide video bunlar icin dava acin kesinlikle para cezasi versinlerde kalpten gitsin bosuna yasamasin

İzinsiz kayıt suçtur. Bence bunu da araştırın. Belki bu konuda da ayrı bir dava açabilirsiniz. Ödü kopar pintinin tazminat çıkarsa diye.
Sordum avukatıma birşey geçmez elimize dedi.günlüğümü çaldı pislik onun her satırını okuduğunu düşündükçe deli oluyorum.çok özel şeyler vardı.aile içinde hırsızlık olmazmış.

Hakaret edince noluyorki
Onun için mi kovdum diyecek
Kimse kavga ederken methiyeler düzmüyor sonuçta

Sordum avukatıma birşey geçmez elimize dedi.günlüğümü çaldı pislik onun her satırını okuduğunu düşündükçe deli oluyorum.çok özel şeyler vardı.aile içinde hırsızlık olmazmış.
Ozel hayatiniza mudahale ya nasil ya avukatinizin iyi olduguna emin misiniz

:KK57:
Hala para diyor herif yani
Ne güzel hamilesiniz.inşallah huzurunuz yerindedir.ben üç hamilelik yaşadım çok sıkıntılı ve stresliydi.loğusalık dönemleri ayrı bir olay.10 yılıma dönüp bakınca hiç mutlu bir anı bulamıyorum.beni sevmeyen bir adamla yaşamışım bunca yıl.sanki 10 yıllık bir uykudan uyandım.artık mutlu olmak istiyorum.sanırım bunun için önce mutlu olmaya karar vermek gerekiyor.

Yeni medeni kanuna göre evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır. Neden sadece siz girdiniz ev olayına neden siz ödüyorsunuz taksitleri eşinizin hiç mi maddi yardımı olmadı? o mahkemede zaten görüşülür. Ama uzaklaştırma kararı için şiddet tehdit falan olması lazım ortada diye biliyorum adam sizinle görüşmek istemiyor ki zaten uzaklaştırma kararı neden? kaldı ki gece o vakit çocuklarımı almadan adım atmazdım ben öbür gün olmuş kedi yavrusu gibi kapıya bıraktı diyorsunuz eşiniz bırakmasa almayacaktınız yani çocukları öyle mi? zaten bakamaz ki 3 çocuğa tabii bırakacak. Madem öyle sen git evden deseydiniz.

Ne güzel hamilesiniz.inşallah huzurunuz yerindedir.ben üç hamilelik yaşadım çok sıkıntılı ve stresliydi.loğusalık dönemleri ayrı bir olay.10 yılıma dönüp bakınca hiç mutlu bir anı bulamıyorum.beni sevmeyen bir adamla yaşamışım bunca yıl.sanki 10 yıllık bir uykudan uyandım.artık mutlu olmak istiyorum.sanırım bunun için önce mutlu olmaya karar vermek gerekiyor.
İnşallah çok ama çok mutlu olursunuz
Tüm kalbimle diliyorum:dua:

Yeni medeni kanuna göre evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır. Neden sadece siz girdiniz ev olayına neden siz ödüyorsunuz taksitleri eşinizin hiç mi maddi yardımı olmadı? o mahkemede zaten görüşülür. Ama uzaklaştırma kararı için şiddet tehdit falan olması lazım ortada diye biliyorum adam sizinle görüşmek istemiyor ki zaten uzaklaştırma kararı neden? kaldı ki gece o vakit çocuklarımı almadan adım atmazdım ben öbür gün olmuş kedi yavrusu gibi kapıya bıraktı diyorsunuz eşiniz bırakmasa almayacaktınız yani çocukları öyle mi? zaten bakamaz ki 3 çocuğa tabii bırakacak. Madem öyle sen git evden deseydiniz.
Daha evin kredisini ödüyomus bitmemis sanirim mahkeme bunu anlayisla karsilar

Buraya laf olsun diye yazmıyorum.mesela ikinci davayı açacak cesareti burdan sizden aldım.yaşadığım pişmanlık ve çaresizliği ve buraya yazdığım o geceyi unutamam.şimdi umut doluyum.hepinize çok teşekür ederim.
Umarim herşey senin için çok güzel olur ..

Sorularını tek tek cevaplamaya çalışacağım canım.eşim bana aylardır psikolojik baskı uyguluyor şöyleki çocuklarıma 9 yıldır annem baktı.karşılıksız çıkarsız.hastalandığı için bakamadı hastalığı kalıcı doktoru herşeyi yasakladı.bu olaydan sonra eşim baskılarını iyice arttırdı bana diyorki sen defolup gideceksin çocuklarımı vermem kim bakacak çocuklara dedim.annem bakar.senin annenden senden iyi bakar diyor sürekli.benim anneliğimi eleştirip duruyor.en son yine kovdum gitmedi inanılmaz yüzsüz ve arsızdır.
Bende artık dayanamadım çıktım evden çocukları alamazdım zaten ikisi uyuyordu.arabam bile yok gece saat 11 di.ayrıca evet almayacaktım çocukları baksın annesi.valla burda gebersemde aramayacaktım .bu arada bakar dediği ailesi küçük görümcem şizofren hastası.büyük görümcem bipolar hastası kaynanam 5 yaşında bir çocuğun zekasına sahip.bunlara çocuk emanet edilirmi edilmez.nasıl canıma tak ettiğini siz düşünün.
Şu anda evimde annesi ve kardeşleri var ama çocuklarım bende.

Back
X