- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
defalarca konustuk saglikli iletisim kuramiyoruz yerimde saymaktan o ladar sıkıldım ki hislerimi anlatamaya deger bulmuyorumHaklı yönleriniz var ama tavrınız yanlış sanki. Bence eşinizle bi karşılıklı oturup tüm hislerinizi, düşüncelerinizi açık açık söyleyin. Bu sorunların çözüme ulaşmadığı takdirde evliliğinizi bitirmekten çekinmeyeceğinizi açıkça belli edin. Bunun çözümü suskunluk, trip atma falan değil. Belli ki özlemiş sizi, kaybetme korkusu onu kendine getirebilir.
evet annem arkamda babam olmaz yuvani sarsma diyoAilenizin bu tutumdan haberi var mı?
Aynen oylee asil artistlik bu olur tukurdugunu yalasin sonraBence artistik patinaj yapan sen değilsin.
Kocan.
Gelmezsen gelme diyorsa sen de gitme.
"Artistik patinaj öyle değil,böyle yapılır. Hadi bakslım" de.
Ben olsam öyle yaparım.
zaten ya sessiz kalicam ya da burnumun dikine dikine gitmeye aynen devam edicem artik mıymıy gönlünü almaya calisma devri kapandi bu kadar simartilmaya deger biri degilBilemedim sanki karşınıza alıp açık açık konuşsanız bu sefer sizi daha çok kıracak gibime geldi çünkü söylemişsiniz gelmezsen gelme demiş. Ben olsam sessiz olurdum, sessizlik insanı çıldırtabilir cidden.
asla rahatsiz olmaz pis evdenEv işleri birikti herhalde 3 hafta anlaşıp 2 haftada çağırdığına göre ...
kız bu nasıl nick nasıl profil sen beni öldürecekmisinDertsiz başıma dert almışımdır
Hahahahahkız bu nasıl nick nasıl profil sen beni öldürecekmisinefsaneler efsanesi
zaten ya sessiz kalicam ya da burnumun dikine dikine gitmeye aynen devam edicem artik mıymıy gönlünü almaya calisma devri kapandi bu kadar simartilmaya deger biri degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?