kocama yaptığım artislikler

Bence artistik patinaj yapan sen değilsin.

Kocan.

Gelmezsen gelme diyorsa sen de gitme.

"Artistik patinaj öyle değil,böyle yapılır. Hadi bakslım" de.

Ben olsam öyle yaparım.
ya aslinda ben ona bomba bi gözdagi vericem de ailem hemen karalar bagliyo vay kizim yuvani yikma oy kizım ocagini söndürme ben de paşa paşa evime donmek zorunda kaliyorum

Sende abartmışsın yani 7 ay gitmiyosun diye gidipte 3 hafta kalınır mı bir hafta yeter

Neden bun kadar tepenize çıkarıyorsunuz bu adamları? “Karı” dediğin şöyle olur böyle olur ne demek? Hayatında kaç defa “karı” olmuş? Ne hadle size böyle şeyler söyleyebiliyor? Çocuğu tek başınıza yapmadınız yardım etmek zorunda. Aileniz arkanızdaysa hiç alttan almayın. Değilsede almayın. Bu adamı lütfen kesinlikle alttan almayın. Ezdirmeyin kendinizi.

erkeğinde çok konuşanı dırdırcısı bunaltıyor ya benımkıde öyle

Bana gelmezsen gelme diyen birinin ayagina gitmezdim omadar net soyluyorum bence o sana artistik davranmis

Benzer bir durum yasadım esim aacaip konsuyordu beni darlıyordu baya sıkıntı yasadım kendisnden sogudumdu bende baya konustum dedmki bak bu son olsun bebemide alır gderim dedim sana bedel odetirim kalırsın ortada oylece aklını basına al ben senn annem deilim dedim akıllandı beyimiz

asla almiyorum ve sonumuz sanirim bosanmaya gidiyo

defalarca konustuk saglikli iletisim kuramiyoruz yerimde saymaktan o ladar sıkıldım ki hislerimi anlatamaya deger bulmuyorum
Asıl sorununuz iletişim kuramamak aslında. Evliliğinizi sürdürmek istiyorsa iki taraf da bunu çözmeniz lazım. Çift terapisine gidebilirsiniz. Orada yapılan işin asıl amacı çift arasında sağlıklı iletişim kurulmasını sağlamak. Ama bunun için de iki taraftan da istek ve uğraş gerekiyor. O yoksa uzatmanız çirkinleşmeye sebep verebilir.

ya aslinda ben ona bomba bi gözdagi vericem de ailem hemen karalar bagliyo vay kizim yuvani yikma oy kizım ocagini söndürme ben de paşa paşa evime donmek zorunda kaliyorum
E söylemiyor musun onlara biraz gözünü korkutmak istiyorum sadece abartmayın diye

Eşinizin tavrı çok yanlış tabi ama şöyle birşey de var, ya gelmenizi istemiyor olsa? İki ay daha dur gitmişken dese daha mı iyi? Ozaman da bizi özlemiyor dersiniz.

Ben olsam arar madem gelmeyeceksen gelme dedin dusundum tasindim gelmiyorum der kapatirim yuzune

Sizi dibelmiyirsa ona uzun uzadıya içindekileri anlatan mesaj yazin yansıtın artık sogudugunuzu yanlış yaptığını bazen gerçekten konusulmuyor ve yazı ile ifade ediyorum ben

Bende bu oturun konuşun diyen üyeleri anlamiyorum. Adam zaten laftan anlasa konusahibi kapadokya balonu gibi şişmezdi. Eminimki konuşmuştur aylarca/yillarca.
Bence bi 4 hafta ekle üstüne ve ailenin yaninda kal. Etekleri tutuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…