Kocamdan ailesinden nasıl kurtulurum?

oguzweannesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2022
31
32
18
Bana yaptıkları bir ton kötülük var ailesinin yani , aynı evde yaşadık sürekli, hergun küfür hakaret dinledim annesinin , hizmetçi hayatı yaşadım . Asla değer verilmedi saygı verilmedi . Çok değersiz hayat sürdüm sayelerinde . Onların kötülüklerini uzun uzun anlatmak istemiyorum. Hep onları suçladım bunca zaman evet tamam onlar kötüler ama kocam izin verdiği için oldu hepsi . Kocamdan soğudum , bana dokunmasına tahammül edemiyorum, yabancı geliyor , yatağa girmek dahi istemiyorum bildiginiz tiksiniyorum. Sanki tacize uğramış gibi hissediyorum. Çok kötüler . Ayrılırsam her türlü pisliği yaparlar . Ama ben bu şekilde yaşamak istemiyorum kesinlikle. Ne onun ne ailesinin yüzünü görmek istemiyorum. Ev benim üzerime , çocuklarımı da alıp evi satıp gitsem diyorum başka şehire . Kaldırabilir miyim sizce bu yükü. Henüz küçükler çocuklarım. Bilmediğim bir şehirde yapabilir miyim . Sıfırdan bir hayat yani. Beni orda da bulurlar gerçi ama bilmiyorum başka fikrim yok şimdilik. Her gün her daka bana söyledikleri yaptıkları kötülükler geliyor aklıma kafayı yedim onların yüzünden. Sürekli beddua ediyorum . Ne evlendimi ne anneliği ne gençligimi hiç biseyi tattırmadılar .

Bosanmalisiniz. Ne olursa olsun cocuklari gormeye hakki var baska sehire gidip izimi buldurmam fikrini aklinizdan silin. Oncelikle avukat tutun sonrada bosanma kararinizi bildirin esinize. Eger size zarar verebilcegini dusunuyorsaniz ailenizin evine gidin ya da kadin siginma evine vs.

Henüz çocuklarınız küçükmüş, eşiniz ve ailesi size ne kadar kötü davranmış olsalar bile kanunen çocuklarını görmek babanın hakkı olarak görünür. Başka şehre gitmek bu açıdan anlamsız olur. Şuan kaç yaşındasınız bilemiyorum ama böyle bir hayata devam etmek sizin psikolojik sağlığınızda çok kötü bir etki yaratır. Boşanma kararında emin olduktan sonra hiç beklemeden bu evliliği sonlandırmak sizin için daha hayırlı gibi görünüyor..

Evin sizin üzerine olmasının ne önemi varki evlendikten sonra aldıysanız ortak sayılıyor zaten

Ailem yok. Evim varken kadın sığınma evine gitmek istemiyorum kadın sığınma evinin çocuklar açısından olumsuz şartlar olduğunu duydum içime sinmiyo yani

Psikolojik olarak bittim zaten . Kafayı yedim bildiğiniz . Çünkü her dakka onların yaptıkları çıkmıyor aklımdan .

Ailem yok. Evim varken kadın sığınma evine gitmek istemiyorum kadın sığınma evinin çocuklar açısından olumsuz şartlar olduğunu duydum içime sinmiyo yani
Avukat tutun o sizi yonlendirsin. Evden uzaklastirma alabilirsiniz belki bu konularda bilgim yok en iyisi bilgili olan avukatlara danismak.

Kocanızı evden atın

Gitmesi gereken biri varsa oda kocanız koy kapının önüne defolsun gitsin çocuklatınla birden düzenini bozma kolay iş değil. Herşey biter sonra istersen eski hatıralardan kurtulmak için satar başka eve geçersin. Boşanınca şehir değiştirme herkesin karı değil maddi manevi çok zor çocukların küçük mecbur görecek sakin sabırla hareket et lütfen

Ailemden kaldı evet kocamla vs alakası yok tamamen kendime ait ev

O zaman boşan, boşanma aşamasında kilidi değiştir adamı içeri alma. Bu kadar. At gitsin, ev sana ait madem hiçbir yere gitme. Ev almak, satmak o kadar kolay şeyler değiller artık hele ki bilmediğin yeri falan toptan boşver kardeş evinden olma boşan at gitsin. Eski eş de bir çirkeflik yapar, 2 çirkeflik yapar yeni kadın bulunca bırakır unutur gider çok dert edinme.

Psikolojik olarak bittim zaten . Kafayı yedim bildiğiniz . Çünkü her dakka onların yaptıkları çıkmıyor aklımdan .
Sizin evinizde kalıp size minnet etmeyi geçin bi de psikolojik baskı uyguladılar hakaretler eziyetler yaptılar yani e kovsaydınız ya evden def olup gitselerdi kocanızla neden boyun eğdiniz hala da eğiyorsunuz

Sizin evinizde kalıp size minnet etmeyi geçin bi de psikolojik baskı uyguladılar hakaretler eziyetler yaptılar yani e kovsaydınız ya evden def olup gitselerdi kocanızla neden boyun eğdiniz hala da eğiyorsunuz
Yok hayatim dediğim gibi evim varken eşimin anasının evinde oturduk . Ne için ne uğruna bilmiyorum zaten mesele o . Hadi ev olmasa derimki mecbur imkan yok . Ama dayalı döşeli ev yani 3 yıl oturduk kaynana ile Allah belasını versin inşallah yapmadıkları kalmadı. 1 aydır kendi evimdeyim , yeniden doğdum gibi kendime geldim diyebiliriz

Size ait olan evde mi yasiyorsunuz
Hayır evim varken eşimin anasının evinde oturduk . Ne için ne uğruna bilmiyorum zaten mesele o . Hadi ev olmasa derimki mecbur imkan yok . Ama dayalı döşeli ev yani 3 yıl oturduk kaynana ile Allah belasını versin inşallah yapmadıkları kalmadı. 1 aydır kendi evimdeyim , yeniden doğdum gibi kendime geldim diyebiliriz

O zamn gönderin esinizi, cocuklarinizla guzel bir duzen kurun. Daha fazla yipratmayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…