- 9 Ocak 2022
- 31
- 32
- 18
- Konu Sahibi oguzweannesi
-
Evin sizin üzerine olmasının ne önemi varki evlendikten sonra aldıysanız ortak sayılıyor zatenHenüz çocuklarınız küçükmüş, eşiniz ve ailesi size ne kadar kötü davranmış olsalar bile kanunen çocuklarını görmek babanın hakkı olarak görünür. Başka şehre gitmek bu açıdan anlamsız olur. Şuan kaç yaşındasınız bilemiyorum ama böyle bir hayata devam etmek sizin psikolojik sağlığınızda çok kötü bir etki yaratır. Boşanma kararında emin olduktan sonra hiç beklemeden bu evliliği sonlandırmak sizin için daha hayırlı gibi görünüyor..
Ailem yok. Evim varken kadın sığınma evine gitmek istemiyorum kadın sığınma evinin çocuklar açısından olumsuz şartlar olduğunu duydum içime sinmiyo yaniBosanmalisiniz. Ne olursa olsun cocuklari gormeye hakki var baska sehire gidip izimi buldurmam fikrini aklinizdan silin. Oncelikle avukat tutun sonrada bosanma kararinizi bildirin esinize. Eger size zarar verebilcegini dusunuyorsaniz ailenizin evine gidin ya da kadin siginma evine vs.
Ailemden kaldı evet kocamla vs alakası yok tamamen kendime ait evEv size ailenizden kalan bir mal mı. Yani şaşırdım ve ayni zamanda sizin adınıza sevindim. Böyle bir koca evi nasıl eşinin üzerine yapar
Hayır , ev ailemden miras kaldı . Miras ortak mal olmuyor bir kaç avukata sordum . Zaten evlenmeden önce tapusunu üzerime almıştım evlendikten sonra olan bişey de degilEvin sizin üzerine olmasının ne önemi varki evlendikten sonra aldıysanız ortak sayılıyor zaten
Psikolojik olarak bittim zaten . Kafayı yedim bildiğiniz . Çünkü her dakka onların yaptıkları çıkmıyor aklımdan .Henüz çocuklarınız küçükmüş, eşiniz ve ailesi size ne kadar kötü davranmış olsalar bile kanunen çocuklarını görmek babanın hakkı olarak görünür. Başka şehre gitmek bu açıdan anlamsız olur. Şuan kaç yaşındasınız bilemiyorum ama böyle bir hayata devam etmek sizin psikolojik sağlığınızda çok kötü bir etki yaratır. Boşanma kararında emin olduktan sonra hiç beklemeden bu evliliği sonlandırmak sizin için daha hayırlı gibi görünüyor..
Ayy valla çok sevindimHayır , ev ailemden miras kaldı . Miras ortak mal olmuyor bir kaç avukata sordum . Zaten evlenmeden önce tapusunu üzerime almıştım evlendikten sonra olan bişey de degil
Boşanin evinizde yaşayin işte eger şiddet falan tehdit olaylari olursa uzaklaştirma karari alirsiniz şikayet filan edip durumu yarariniza kullanirsiniz yani.Ailemden kaldı evet kocamla vs alakası yok tamamen kendime ait ev
Avukat tutun o sizi yonlendirsin. Evden uzaklastirma alabilirsiniz belki bu konularda bilgim yok en iyisi bilgili olan avukatlara danismak.Ailem yok. Evim varken kadın sığınma evine gitmek istemiyorum kadın sığınma evinin çocuklar açısından olumsuz şartlar olduğunu duydum içime sinmiyo yani
Kocanızı evden atınBana yaptıkları bir ton kötülük var ailesinin yani , aynı evde yaşadık sürekli, hergun küfür hakaret dinledim annesinin , hizmetçi hayatı yaşadım . Asla değer verilmedi saygı verilmedi . Çok değersiz hayat sürdüm sayelerinde . Onların kötülüklerini uzun uzun anlatmak istemiyorum. Hep onları suçladım bunca zaman evet tamam onlar kötüler ama kocam izin verdiği için oldu hepsi . Kocamdan soğudum , bana dokunmasına tahammül edemiyorum, yabancı geliyor , yatağa girmek dahi istemiyorum bildiginiz tiksiniyorum. Sanki tacize uğramış gibi hissediyorum. Çok kötüler . Ayrılırsam her türlü pisliği yaparlar . Ama ben bu şekilde yaşamak istemiyorum kesinlikle. Ne onun ne ailesinin yüzünü görmek istemiyorum. Ev benim üzerime , çocuklarımı da alıp evi satıp gitsem diyorum başka şehire . Kaldırabilir miyim sizce bu yükü. Henüz küçükler çocuklarım. Bilmediğim bir şehirde yapabilir miyim . Sıfırdan bir hayat yani. Beni orda da bulurlar gerçi ama bilmiyorum başka fikrim yok şimdilik. Her gün her daka bana söyledikleri yaptıkları kötülükler geliyor aklıma kafayı yedim onların yüzünden. Sürekli beddua ediyorum . Ne evlendimi ne anneliği ne gençligimi hiç biseyi tattırmadılar .
Ailemden kaldı evet kocamla vs alakası yok tamamen kendime ait ev
Sizin evinizde kalıp size minnet etmeyi geçin bi de psikolojik baskı uyguladılar hakaretler eziyetler yaptılar yaniPsikolojik olarak bittim zaten . Kafayı yedim bildiğiniz . Çünkü her dakka onların yaptıkları çıkmıyor aklımdan .
Yok hayatim dediğim gibi evim varken eşimin anasının evinde oturduk . Ne için ne uğruna bilmiyorum zaten mesele o . Hadi ev olmasa derimki mecbur imkan yok . Ama dayalı döşeli ev yani 3 yıl oturduk kaynana ile Allah belasını versin inşallah yapmadıkları kalmadı. 1 aydır kendi evimdeyim , yeniden doğdum gibi kendime geldim diyebilirizSizin evinizde kalıp size minnet etmeyi geçin bi de psikolojik baskı uyguladılar hakaretler eziyetler yaptılar yanie kovsaydınız ya evden def olup gitselerdi kocanızla neden boyun eğdiniz hala da eğiyorsunuz
Hayır evim varken eşimin anasının evinde oturduk . Ne için ne uğruna bilmiyorum zaten mesele o . Hadi ev olmasa derimki mecbur imkan yok . Ama dayalı döşeli ev yani 3 yıl oturduk kaynana ile Allah belasını versin inşallah yapmadıkları kalmadı. 1 aydır kendi evimdeyim , yeniden doğdum gibi kendime geldim diyebilirizSize ait olan evde mi yasiyorsunuz
O zamn gönderin esinizi, cocuklarinizla guzel bir duzen kurun. Daha fazla yipratmayın kendiniziHayır evim varken eşimin anasının evinde oturduk . Ne için ne uğruna bilmiyorum zaten mesele o . Hadi ev olmasa derimki mecbur imkan yok . Ama dayalı döşeli ev yani 3 yıl oturduk kaynana ile Allah belasını versin inşallah yapmadıkları kalmadı. 1 aydır kendi evimdeyim , yeniden doğdum gibi kendime geldim diyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?