Kocamdan ayrılmak istiyorum

Melekedus12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
25
26
3
33
12 yıllık evliyim 15 yasında evlendim cahillik tabiki başka bir sey değil kendim isteyerek evlendim kayınvalidem çok tehlikeli bir kadın bir sürü şey yaşadım ilk 5 sene hep dayak la gecti köle gibiydim evim vardı ayrı ama kaynanam evimize göndermedi tek kazan da kaynasın hesabı maddi durumumuz hep iyiydi ama benim hiç param bile olmazdı her neyse hortum la da yedim dayak kablo ile de bir de kızım oldu evlenir evlenmez şu an 12 yıla geldim bir de oğlum var 1 bucuk yasında sürpriz yumurta... Şimdi ise ayrılmak istiyorum ve resmi nikah ta yok 12 yılda yasadıpım şeyleri buraya ne kadar yazabilirim bilmiyorum aslında dayak, aldatılma, alkol, sürekli ezilme küçük görme her şeyi yasadım kısacası hep bir sonrasını hayal ettim ekonomik özgürlüğüm olmadığı için hep sürdürmeyi denedim babam vardı artık oda yok vefat etti şimdi ayrılıp hayata yeniden başlamak istiyorum nasıl bir yön bulurum bilmiyorum ayrılıp bana ve çocuklarıma yardım edecek bir adam değil malum günümüzde covid 19 iş bulmak ta biraz zor olacaktır ama ben artık kararımı verdim 12 yıl bitti ama ben bir 12 yıl daha verebileciği mi sanmıyorum sabır da tükendi sevgim de saygım da buraya yazmak istedim belki benim durumumda olanlar vardır diye fikirlerinize ihtiyacım var..... Teşekkür ler

Resmi nikah yoksa Zaten kocaniz degil,mis gibi basip gidebilirsiniz. Cocuklarinizi alir cikarsiniz.
Bunca seyi yasayip hala nasil sevisebiliyorsunuz hayret ettim ben.
Baska akrabaniz yok mu?
Sevdim bir zamanlar bunca şey yasadım sevgi mi yoksa saplantı mı bilmiyorum su an sevmediğim için de artık bitsin istiyorum ve ben 3 defa ayrıldım 3 de de sonuç geri dönmek oldu kolunuzdan tutacak kimse olmayınca biraz böyle oluyor

Neye hayret ettigimi mi merak ettiniz? Ikinci cocuga hayret ettim. Senelerdir siddetin her turlusunu yasayip da nasil bu adamla sevisebildiniz merak ettim. Surpriz yumurta demissiniz ya. Neresi surpriz?sevisirsen cocugun olma ihtimali her zaman var neticede

Neyse olan olmus. Baska akrabaniz yok mu? Yoksa kadin siginma evine basvurun. Polise gidin,kalacak yerim yok,sevgilim siddet uyguluyor iki de cocugum var deyin. Onlar sizi guvenilir bir yere yerlestirir.

12 yıl ve resmi nikah yok.. umarm konu gerçek değildir.. eğer gerçekse neden resmi nkah kıymadnz merak ettim ve hiçbr hak talep edemezsniz blyorsunuz değil mi ?
Ben evlenirken yasım tutmuyor Du sonra yaparız dendi ailem güvendi ve daha sonra asla yapılmadı 3 defa ayrıldım 3 de ona geri döndüm ve 2 ci çocupu asla demiştim o da oldu olunca yaptırmaya çalıştım yapmadı hep bir bahane öne sürerek evet biliyorum hak talep edemem talep edebilseydim de uzlasacak bir adam asla değil vermez kurus

Gidecek yeriniz yok mu? Babanız vefat etmiş anneniz hayatta mı?
Babam 7 ay önce vefat etti annem hayatta ama istemiyor ayrılmamı anne me diyorum ki sen çocuğa bak ben bir işe gireyim hayatı yeniden düzene oturtalım birbimzize destek olalım kendi çocuğun GB bak benim gözüm arkamda kalmadan çalısayım ama umut vaad etmiyor korkularım tam da bu yüzden

Ben evlenirken yasım tutmuyor Du sonra yaparız dendi ailem güvendi ve daha sonra asla yapılmadı 3 defa ayrıldım 3 de ona geri döndüm ve 2 ci çocupu asla demiştim o da oldu olunca yaptırmaya çalıştım yapmadı hep bir bahane öne sürerek evet biliyorum hak talep edemem talep edebilseydim de uzlasacak bir adam asla değil vermez kurus
Cocuklarinizin nufus kagidi var mi? Baba olarak kabulleniyorsa eli mecbur cocuklar icin nafaka verecek.

12 yıllık evliyim demissiniz ama evli olmak bizim yasalarımızda resmi nikahla oluyor yani siz 12 yıldır bir adamla birlikte yaşıyorsunuz ve çekilecek dert değil yaşadığınız hayat hazır ortada evlilik de yokken çekin gidin size 12 yıldır nikah yapmayan adamın canı cehenneme.

Cocuklarinizin nufus kagidi var mi? Baba olarak kabulleniyorsa eli mecbur cocuklar icin nafaka verecek.
Evet var baba sı o sonucta ve ben bu konuyu biraz arastırdım cocuklara hak talep edebiliyorum kendime edemiyorum soyisim aynı olduğu için baba adı nufusta o olduğu için ama benim ona dava açacak maddi gücüm dahi yok

Evet var baba sı o sonucta ve ben bu konuyu biraz arastırdım cocuklara hak talep edebiliyorum kendime edemiyorum soyisim aynı olduğu için baba adı nufusta o olduğu için ama benim ona dava açacak maddi gücüm dahi yok
Hicbir sosyal guvenceniz yok ise devlet size avukat tayin eder. Su virus olaylari hafiflesin adliyeye gidin,danismada bilgi verirler size,durumunuzu anlatin. Cocuklarinizin babasi sigortali bir iste calisiyor mu? Siz kendinize almasaniz da olur nafakayi yeter ki cocuklara versin. Dur gitme demez herhalde her gun siddet uygulayan adam?

Resmi nikah yok en kolay kurtulus bi gun alirsin cocuklarini cikar gidersin seni asla bulamaz hayatina yon verrsn ama bunu yapabilmen icin biraz paranin olmasi gerek cok rahat duzen oturtursun mahkeme bosanma derdin yok

Babam 7 ay önce vefat etti annem hayatta ama istemiyor ayrılmamı anne me diyorum ki sen çocuğa bak ben bir işe gireyim hayatı yeniden düzene oturtalım birbimzize destek olalım kendi çocuğun GB bak benim gözüm arkamda kalmadan çalısayım ama umut vaad etmiyor korkularım tam da bu yüzden
Geçici süreliğine kadın sığınma evine gidin. Korona işi düzelince bir iş bulursunuz. Belediyeye falan başvursanız çocuğu bir kreşe yerleştirirler. Siz genceciksiniz taşı sıksanız suyunu çıkarırsınız. Bulaşıkçılık yapın evlere temizliğe gidin. O evden çıkın çaresi mutlaka bulunur. Allah sağlık sıhhat versin yeter ki.

Back
X