- 19 Nisan 2020
- 25
- 26
- 3
- 33
- Konu Sahibi Melekedus12
12 yıllık evliyim 15 yasında evlendim cahillik tabiki başka bir sey değil kendim isteyerek evlendim kayınvalidem çok tehlikeli bir kadın bir sürü şey yaşadım ilk 5 sene hep dayak la gecti köle gibiydim evim vardı ayrı ama kaynanam evimize göndermedi tek kazan da kaynasın hesabı maddi durumumuz hep iyiydi ama benim hiç param bile olmazdı her neyse hortum la da yedim dayak kablo ile de bir de kızım oldu evlenir evlenmez şu an 12 yıla geldim bir de oğlum var 1 bucuk yasında sürpriz yumurta... Şimdi ise ayrılmak istiyorum ve resmi nikah ta yok 12 yılda yasadıpım şeyleri buraya ne kadar yazabilirim bilmiyorum aslında dayak, aldatılma, alkol, sürekli ezilme küçük görme her şeyi yasadım kısacası hep bir sonrasını hayal ettim ekonomik özgürlüğüm olmadığı için hep sürdürmeyi denedim babam vardı artık oda yok vefat etti şimdi ayrılıp hayata yeniden başlamak istiyorum nasıl bir yön bulurum bilmiyorum ayrılıp bana ve çocuklarıma yardım edecek bir adam değil malum günümüzde covid 19 iş bulmak ta biraz zor olacaktır ama ben artık kararımı verdim 12 yıl bitti ama ben bir 12 yıl daha verebileciği mi sanmıyorum sabır da tükendi sevgim de saygım da buraya yazmak istedim belki benim durumumda olanlar vardır diye fikirlerinize ihtiyacım var..... Teşekkür ler