• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan ayrılmak istiyorum

İşte 15 yaşında ne arasın o akıl. Belki ana babadan kurtulurum sandı. Anne babasının hatası. Çok eski bir tarih de değil. 12 yıl öncesi sadece.
12 yıl beklemesi benım için anne babası olayına hiç girmek istemedim midem bulandı açıkçası

12 yıl resmi nikahsız neden durdunuz?Şimdi tek bir kuruş bile alamazsınız o iğrenç insanlardan .ki nikahta yok ayrılmaniz icin sadece eşyalarınızı alıp çıkmanız yeterli bi şartlarda Ama tabi para lazım en azından bir küçük destek lazım. Herhangi biri var mı aileden size destek olacak ?

Şöyle bir düşündüm ne yapabilirsin diye eger kesin kararlı isen çocuklarını alıp gidebilirsin polisten yardım istersin kadın sığınma evleri var orada kalabilirsiniz bu durumda annenizde artık herşeyin farkına varır belki çocuklarınıza bakmayı teklif eder size orda isde bulurlar misler gibi de bakarlar bunca yıl cekmissin vari bundan sonrasını düzgün yasa çocukluğuna yazık etmissin bari çocukların c3kmesin

Valla bacım Allah yardım etsın ama sana tavsiyem biraz zor olcak ama ayrılcaksan önce sen bi düzenini kur ondan sonra cocuklarını yanına al eger destek olcak kimsen yoksa

Bence düşünmeden davranmaya çalışıyorsunuz. Cantayi alip cikmakla olmuyor . Düşünün plan yapin saglam planlarla davranın. 2 tane cocukla bir anda bos bir ceple ortalik böyleyken davranilmaz .kimseye henüz birsey demeden Adliyeye gidin devletin bir avukatıyla görüşün size fikirler verecektir .

Bence kesinlikle annenizi ikna edin su zor günler geçince çocuklarınızla gidin yanına inşallah annenizde destek çıkar güzel bir hayatınız olur .çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun .O pisliklerede vicdan versin

Valla bacım Allah yardım etsın ama sana tavsiyem biraz zor olcak ama ayrılcaksan önce sen bi düzenini kur ondan sonra cocuklarını yanına al eger destek olcak kimsen yoksa

Çocukları annelerine şiddet uygulayıp eziyet edenlere mi bırakacak? Devlet ne güne duruyor? Kadın gidince cocuklara eziyet etmeyecekleri ne malum? Bir kac gün önce 9 yaşını hortumla dövüp öldüren baba vardi haberlerde.adam daha önce kadını da bıçaklamis.

Kaçmadık... 27 idi ben 15
Yapacak olduğunuzu söyleyeyim, inşallah eşiniz size bir ev alacak kadar zengindir,
Evden ayrilip avukata gidiyorsunuz,
Avukat aracılığı ile sevgilinizi tehdit ediyorsunuz.
15 yaşındaki çocuğun rızası olmaz.
Çocuk istismarı bu.
Ya size bir ev verir, çocuklarınıza da nafaka bağlar,
Yada istismar sucundan içeride yatar
Avukatınız bu tehditi iletsin,
O da çocuğu alikoyup,( nikaha da zahmet etmemis) istismar etmenin bedelini odesin..
Tekrar diyorum,
Kendi isteğim demeyin
15 yaşında ÇOCUKta rıza aranmaz.
Basbayaga istismar.

Amin inşşallh tek istediğim bu ama kadın sığınma evini de arastırdım annem istese de istemese de mecbur diyorum artık anneme gitmek istiyorum açıkçası evladıysam kabul edecek

annenız istediği kadar istemesin
sizi o adama verirken düşünecekti ,size eşşek gibi bakmak zorunda ,kusura bakmasın ,

topla eşyanı git ben geldim ve gitmeyecem anne haberin olsun de

kabul etmıyorum derse benı zorla 15 yaşında evlendirdiler der polise şikayet ederim de

onunda gözünü korkut ,

yukarıda bir akradasta avukata git kocanın tehtid et demiş ,

ikisinide polisle korkut

En iyi çözüm kadın sığınma evleri onları bulup oraya sığınman, oda yoksa deniz kenarındaki illere gidip ki orada oteller veya pansionlar var hep temizlikçi eleman ihtiyacı oluyor, kiralar da yüksel değil, çözüm var tabi

Ben evlenirken yasım tutmuyor Du sonra yaparız dendi ailem güvendi ve daha sonra asla yapılmadı 3 defa ayrıldım 3 de ona geri döndüm ve 2 ci çocupu asla demiştim o da oldu olunca yaptırmaya çalıştım yapmadı hep bir bahane öne sürerek evet biliyorum hak talep edemem talep edebilseydim de uzlasacak bir adam asla değil vermez kurus
Anladm Allah yardımcınız olsun

12 yıllık evliyim 15 yasında evlendim cahillik tabiki başka bir sey değil kendim isteyerek evlendim kayınvalidem çok tehlikeli bir kadın bir sürü şey yaşadım ilk 5 sene hep dayak la gecti köle gibiydim evim vardı ayrı ama kaynanam evimize göndermedi tek kazan da kaynasın hesabı maddi durumumuz hep iyiydi ama benim hiç param bile olmazdı her neyse hortum la da yedim dayak kablo ile de bir de kızım oldu evlenir evlenmez şu an 12 yıla geldim bir de oğlum var 1 bucuk yasında sürpriz yumurta... Şimdi ise ayrılmak istiyorum ve resmi nikah ta yok 12 yılda yasadıpım şeyleri buraya ne kadar yazabilirim bilmiyorum aslında dayak, aldatılma, alkol, sürekli ezilme küçük görme her şeyi yasadım kısacası hep bir sonrasını hayal ettim ekonomik özgürlüğüm olmadığı için hep sürdürmeyi denedim babam vardı artık oda yok vefat etti şimdi ayrılıp hayata yeniden başlamak istiyorum nasıl bir yön bulurum bilmiyorum ayrılıp bana ve çocuklarıma yardım edecek bir adam değil malum günümüzde covid 19 iş bulmak ta biraz zor olacaktır ama ben artık kararımı verdim 12 yıl bitti ama ben bir 12 yıl daha verebileciği mi sanmıyorum sabır da tükendi sevgim de saygım da buraya yazmak istedim belki benim durumumda olanlar vardır diye fikirlerinize ihtiyacım var..... Teşekkür ler
Nikâh yok bu zamana kadar niye bekledin bırakıp gitseydin hâlâ da gidebilirsin mahkemeyle uğraşma derdin yok.. tabi çocukların hakları var ama

Evli değilsiniz, 15 yaşındaki ergenlik sevgilimizden çocuk yapmışsınız. Ben saygı duyup kırmızı halı da sersem evli değilsiniz. Evli değilsiniz. Neye saygı duyacağım mesela ? Tam olarak anlatır mısınız, romansanız vs saygı duyarım en fazla. Onlarda bu yaşta evlenmek normal. Berbat bir gelenek ama bu şekilde. Şu an 15 yaşındaki kızlar oturup ders çalışıyor debeleniyor, meçhul bir gelecek için, sizin tam olarak hangi durumunuza saygı duymam gerektiğini bilirsem duyabilirim belki..
Mesela 12 sene öncesine gidin 2007 yılına ve bir köyde yaşadığınızı çevrenizin ailenizin eski kafalı olduğunu düşünün sonra da 15 yasında bir çocuk olduğunuzu düşünün daha sonra da evlendiğini sanıp aslında evlenmediğinizi düşünün benim yürüdüğüm yollarsan yürüyün dayak yiyin kablo ile hortum ile kayınvalidenşzden dayak yiyin evden dısarı çıkmayın cinsellik ne dir bilmeden bir de karnınızda 3 aylık bir bebek düşünün daha sonra o bebeği dünyaya getirin Benin gibi 3 defa baba evine kaçarak dönün hayatınızda hiç burnunuz kanamamısken yediniz dayaktan ağzın yüzün burnun kan içinde kaldığını ve telefonunuz un yok olduğunu kimse ile bir arrğbat halinde olmadığınızı ve bunlar Ya sanırken kucagınızda 2 aylık bir bebek düşünün ayrılıp gidip 1 sene boyunca yırtık bir tane iç çamasır dikip dikip giydiğinizi hayal edin sonra tekrar mecbur kalıp geri döndüğünüzü köy yerinde iş hakkı nısın olmadığını her girip çıktığınız evden dul damgasını babanıza yalvarıyorsunus baba ne olur ankaraya tasınalım bir işe gireyim diye yalvardıpınızı ve sonra sına çalısrısan orospu olursun kelimesini duyun sen dulsun denilsin sizw de sonra dayanamayıp geri dönün sonra aldatılmalae baslasın çok lüx evlerde oturun benim gibi ama paranız yok çünki değerin yok kadınlığın yok bunları bir düşünün isterim uzaktan kulağa hos davulun sesi ama lütfen bu sekilde kıracaksanıs bana yorum yazmayın ben burada yardım iyi fikir istiyorum eleştirilmek değil 15 yasından 28 yasına kadar olan hayatı burada ayrıntısı ile yazmak zor olur 12 yılı

12 yıl resmi nikahsız neden durdunuz?Şimdi tek bir kuruş bile alamazsınız o iğrenç insanlardan .ki nikahta yok ayrılmaniz icin sadece eşyalarınızı alıp çıkmanız yeterli bi şartlarda Ama tabi para lazım en azından bir küçük destek lazım. Herhangi biri var mı aileden size destek olacak ?
Babam öldü annem de babamdan kalan para ile yasayan birisi zaten evi bile kira kimsem yok öyle tanımam akraba falan

Küçük yaşta çocukları istismar eden adamlar üzerinden ne kadar yıl geçerse geçsin ceza almıyor muydu? Adamın cezaevinde olması gerek şu an.
Severek kendi istediğimle dini nikah ile evlendim diyor canım. Zorlama yokki. 15 yaşında 27 yaşında biriyle o zamanki aklıyla birlikte olmuş.

12 yıl resmi nikâhın olmayan adamın yanında o kadar eziyet çektim diyorsun ne diye kaldın ki. Karın tokluğuna durmuşsun. Onu gider en kötü asgari ücretle veya fabrika vs. illaki bir yerde çalışıp bir göz evde kalıp yapabilirdin bence. Hayatını kendin mahvetmişsin. Birde Çocuk nasıl kaza ile oluyor anlamıyorum. Adamın biri hayatını boka çeviriyor ve sen o adamla sevişip yatıp kalkmaya devam edecek kadar miden geniş oluyor. Madem akıl edip kondom taksaydın adama. Şanslı kesim dışında kimsenin hayatı altın tepside sunulmuyor insana. Birazda insanda cesaret azim olması gerek.

Back
X