- 19 Nisan 2020
- 25
- 26
- 3
- 33
- Konu Sahibi Melekedus12
-
Sevdim bir zamanlar bunca şey yasadım sevgi mi yoksa saplantı mı bilmiyorum su an sevmediğim için de artık bitsin istiyorum ve ben 3 defa ayrıldım 3 de de sonuç geri dönmek oldu kolunuzdan tutacak kimse olmayınca biraz böyle oluyorResmi nikah yoksa Zaten kocaniz degil,mis gibi basip gidebilirsiniz. Cocuklarinizi alir cikarsiniz.
Bunca seyi yasayip hala nasil sevisebiliyorsunuz hayret ettim ben.
Baska akrabaniz yok mu?
Neye hayret ettigimi mi merak ettiniz? Ikinci cocuga hayret ettim. Senelerdir siddetin her turlusunu yasayip da nasil bu adamla sevisebildiniz merak ettim. Surpriz yumurta demissiniz ya. Neresi surpriz?sevisirsen cocugun olma ihtimali her zaman var neticede
Ben evlenirken yasım tutmuyor Du sonra yaparız dendi ailem güvendi ve daha sonra asla yapılmadı 3 defa ayrıldım 3 de ona geri döndüm ve 2 ci çocupu asla demiştim o da oldu olunca yaptırmaya çalıştım yapmadı hep bir bahane öne sürerek evet biliyorum hak talep edemem talep edebilseydim de uzlasacak bir adam asla değil vermez kurus12 yıl ve resmi nikah yok.. umarm konu gerçek değildir.. eğer gerçekse neden resmi nkah kıymadnz merak ettim ve hiçbr hak talep edemezsniz blyorsunuz değil mi ?
Babam 7 ay önce vefat etti annem hayatta ama istemiyor ayrılmamı anne me diyorum ki sen çocuğa bak ben bir işe gireyim hayatı yeniden düzene oturtalım birbimzize destek olalım kendi çocuğun GB bak benim gözüm arkamda kalmadan çalısayım ama umut vaad etmiyor korkularım tam da bu yüzdenGidecek yeriniz yok mu? Babanız vefat etmiş anneniz hayatta mı?
Cocuklarinizin nufus kagidi var mi? Baba olarak kabulleniyorsa eli mecbur cocuklar icin nafaka verecek.Ben evlenirken yasım tutmuyor Du sonra yaparız dendi ailem güvendi ve daha sonra asla yapılmadı 3 defa ayrıldım 3 de ona geri döndüm ve 2 ci çocupu asla demiştim o da oldu olunca yaptırmaya çalıştım yapmadı hep bir bahane öne sürerek evet biliyorum hak talep edemem talep edebilseydim de uzlasacak bir adam asla değil vermez kurus
Evet var baba sı o sonucta ve ben bu konuyu biraz arastırdım cocuklara hak talep edebiliyorum kendime edemiyorum soyisim aynı olduğu için baba adı nufusta o olduğu için ama benim ona dava açacak maddi gücüm dahi yokCocuklarinizin nufus kagidi var mi? Baba olarak kabulleniyorsa eli mecbur cocuklar icin nafaka verecek.
Siz biraz daha dsısardan bakıyorsunuz yada uzaktan ne yaxıkkı bu hayatta benim GB bir sürü insan var biraz saygı lütfen derdim var yazıyorum akıl akıldan üstündür diyerekEvli değilsiniz ki , evliyim evliyim yazıp duruyorsunuz.
Hicbir sosyal guvenceniz yok ise devlet size avukat tayin eder. Su virus olaylari hafiflesin adliyeye gidin,danismada bilgi verirler size,durumunuzu anlatin. Cocuklarinizin babasi sigortali bir iste calisiyor mu? Siz kendinize almasaniz da olur nafakayi yeter ki cocuklara versin. Dur gitme demez herhalde her gun siddet uygulayan adam?Evet var baba sı o sonucta ve ben bu konuyu biraz arastırdım cocuklara hak talep edebiliyorum kendime edemiyorum soyisim aynı olduğu için baba adı nufusta o olduğu için ama benim ona dava açacak maddi gücüm dahi yok
Eski kafalar öyle değil işte canım benim 12 yıl çok seyi farkettirdiEvlenirken yaşınız tutmuyormus. Adam nikah da kiymamis. Bundurumda bu cocuk istismarı olmuyor mu? Adamin arkasına saklanacagi nikhahi da yok. Sahsen benim kizim olsan coktan suç duyurusunda bulunmuştum!
Geçici süreliğine kadın sığınma evine gidin. Korona işi düzelince bir iş bulursunuz. Belediyeye falan başvursanız çocuğu bir kreşe yerleştirirler. Siz genceciksiniz taşı sıksanız suyunu çıkarırsınız. Bulaşıkçılık yapın evlere temizliğe gidin. O evden çıkın çaresi mutlaka bulunur. Allah sağlık sıhhat versin yeter ki.Babam 7 ay önce vefat etti annem hayatta ama istemiyor ayrılmamı anne me diyorum ki sen çocuğa bak ben bir işe gireyim hayatı yeniden düzene oturtalım birbimzize destek olalım kendi çocuğun GB bak benim gözüm arkamda kalmadan çalısayım ama umut vaad etmiyor korkularım tam da bu yüzden
Eski kafalar öyle değil işte canım benim 12 yıl çok seyi farkettirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?