- 28 Ocak 2015
- 11
- 0
- 1
- 50
- Konu Sahibi gulsum3535
-
kızım şahitlik yaptı , dayımda ama sapıklık derken mesaj iltifattan falan bahsediyorum ama aşırı. Beni aşşağılayıp başka kadınlara iltifat ederdi. Akıl sağlığı olan bi insan bunları yapamaaaz kendi kuzenlerine bile alıcı gözüyle baktı hepBu sapıklıklarını kanıtlayabilir misiniz ya da sizi aldattığını ?
Aldattığına dair delil varsa nasıl boşanamıyorsunuziki taraf istemeden boşanma olmuyor malesef. eşim çok yapışkan verde ver diye mahvetti beni mahkemeye alındı zaten telefondaki bilgiler
öyle boşanamıyorum şuan avukatta tuttumCanım iki taraf istemeden boşanma olmuyor da ne demek ? Öyle şey mi olur. Siz boşanma davasını ne üzerine açtınız?
bilmiyorum mahkemeler bizi bili konuşturmuyor. 5 dakika sürüyor. bende anlamıyorumAldattığına dair delil varsa nasıl boşanamıyorsunuz
Hiç bir şey olmazsa 2 yıl bir araya gelmezseniz ve karşı taraf geldiğinizi kanıtlayamazsa boşanırsınız. Ama 2 sene uğraşmaktan kendide sıkılır, geri adım atmayın bi gün kabul eder.
O zaman avukatınızı değiştirin, daha sağlam işini bilen birini tutunbilmiyorum mahkemeler bizi bili konuşturmuyor. 5 dakika sürüyor. bende anlamıyorum
yıllar önce kanıt yok ki elimde inkar ediyor elimde olan mesajlara bile inkar ediyor düşünün artık. Mahvetti bu adam beni bana hakaretler ediyor neymiş 2 3 mesaj için yuvamı terketmişim ona göre aldatmak tercih etmekmiş. Bir kadını tercih etmemiş falanKuzenlerinizin mesajlarını da verseydiniz mahkemeye, aldattığını ispat edebilecek kanıtlar verdiniz mi öyle ise mahkemeye?
kızım şahitlik yaptı , dayımda ama sapıklık derken mesaj iltifattan falan bahsediyorum ama aşırı. Beni aşşağılayıp başka kadınlara iltifat ederdi. Akıl sağlığı olan bi insan bunları yapamaaaz kendi kuzenlerine bile alıcı gözüyle baktı hep
kızım ve dayım oldu ama 4 şubata attılar şimdideBenim de eski kocam boşanmayı istemedi.
Ama hakim boşanmamıza karar verdi.
2 seneye yakın sürdü ama boşadım.
Karşı taraf istemezse boşanılmıyor diye birşey yok. Sadece daha uzun sürer.
Önemli olan sizin lehinize şahitlik yapacak kişiler bulmak. Benim şahitlerim vardı ama yuva yıkmak vebali altına girmekten korkup şahitlik yapmayı kabul etmediler. Sanki çok mutlu giden bir yuvaymış gibi. Neyse ki 3 tane şahit buldum, boşadı hakim.
Telefonu geri vermeniz hata olmuş. Ama olan olmuş artık.
Aleyhinize olabilecek şeyler yazmayın sakın. Mesaj, e-mail gibi.
İnşallah tazminat alırsınız, önemli olan şahit
20 yılım gitti benim bana 100 lira bile vermezdi evliyken cimrilikten kızımı üniversiteye bile yollamadı şimdi çatır çatır almak istiyorumÖyle kocanın tazminatı da kendinin olsun
istemez
kızım ve dayım oldu ama 4 şubata attılar şimdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?