Kocamdan boşanmak istiyorum

aysellakocer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2021
48
15
3
27
3 yildir evliyim cocuk olmuyor kaynvalidemle yaşiyorum kaynvalidem herşeyime karişiyor kocamla annemlere gittim geldiyimde kaynvalidem dediki benden izin almalisin uzerime hucum etti el kaldirmak istedi izin vermedim kocama soyledim annene bir şey soyle o anne isterse dover dedi ve beni kocam dovmeye başladi sinirlendim evi terk etdim ve evde rimel sursem bile kayinvalidem karişiyor ve butun gun evdeyim 4 duvar kocam ana kuzusu calismiyorum ev kadiniyim

Ne demek o anne isterse döver. O sizin anneniz değil birincisi ikincisi de anneler kendi evlatlarına kıyamaz. Kendi anneniz duysa nasıl tepki verir bu cümleye. Bir de üstüne kocanız dövdü sizi öyle mi ? Derhal boşanın..şiddet affedilmemesi gereken birşeydir. Hele ki.böyle ilkel bi nedenden ötürü ise kesinlikle boşanın. Kendinize de bir iş bulun hayatınıza devam edin daha kaç yaşındasınız ki ? Aileniz de yanınızdaysa boşanın gitsin. Böyle insanlarla ömür geçmez

Boşan..

24 yaşindayim annem boşanma der
24 yasindayiç annem bosanma der

24 yaşindayim annem boşanma der

24 yasindayiç annem bosanma der
24 yaşındasın 21 yaşında evlendin yani. Çocuk olmamasının da bi.sebebi var belki de bi de böyle düşün. 24 yaş ne ki daha hayatın başındasın. Ailen destek olmuyorsa kadın sığınma evleri var. Onlar iş de buluyorlar hayatını kurar yaşar gidersin. Değer mi? Canından kıymetli mi bak neler duyuyor görüyoruz tv de Allah esirgesin. Yapmayın bunu kendinize

Çocuk olmamasında varmış bi hayır demek geldi içimden nedense böyle bi eşten çocuk olmaması daha iyi .. boşan ve işe gir bence senin eşin ve ailesi milattan öncesinde kalmış

Ölfürecek biri deyil aslinda annemde her koca dover diyot amma bu oyle diyilki ben ne dedim sadece annene souleki bana niye hucum etdi anneme hic bisey soyleyemessin dedi ve sus dedi dovdu beni

Kayinvalidemle her kavqamizda seni kapiya koyarim diyor. Ama simdi anne evindeyim simdi eve gel diyor annem de konu komsu ne der ayrilma diyor ne yapmaliyim
Boşanmalısın. Bugün yok yere döven yarın öldürür de. Annen konu komşu bir şey demesin de git öl diyecek değil herhalde. Vermişler iki vicdansizin eline aman konu komşu bir şey demesin de dayağını yesin otursun gerekirse. Öyle şey mi olur ya.
Boşan kardeşim boşan. Annen kapının önüne koyacak değil ya. Laf eden konu komşuya da çok meraklıysanız dayak yemeye gidin siz evlenin dersiniz.
Ha annen kapının önüne mi koydu git sığınma evine. İşini de bulursun o ayıyı da boşarsın. Nolur dönme o eve.

Nasil olucak ne yapacam tek badina ? Universitede okumafiç

Ölfürecek biri deyil aslinda annemde her koca dover diyot amma bu oyle diyilki ben ne dedim sadece annene souleki bana niye hucum etdi anneme hic bisey soyleyemessin dedi ve sus dedi dovdu beni
Hiç bi sebep yokken ve üstelik siz haklıyken sizi döven adamın bigğn gelip sinirle sizi öldürmeyeceğinden bu kadar eminsiniz yani? Peki boşanmayın o zaman ne diyeyim ki bütün yolları kapatıyorsunuz kendiniz. Allah korusun size bişey olursa anneniz de arkanızdan ağlamasın evladını korumuyorsa buna da hakkı yok. Her erkek dövermiş hadi ya. Bizim kocalarımız babalarımız erkek değil o zaman

Her koca dövmez annen yalan söylüyor. Beni dövecek kocanın alnını karışlarım. İnsan dövülmez. Kadın kocadan ve onun ailesinden dayak yemez. Normal değil bunlar. Anneniz ne biçim bir anne ya? Nasıl bir annelik bu? Ondan sonra da çıkar tvde evliliklerinde bir sorun yoktu diye yakınırlar. Ay çok sinir oldum.

Kayinvalidemle her kavqamizda seni kapiya koyarim diyor. Ama simdi anne evindeyim simdi eve gel diyor annem de konu komsu ne der ayrilma diyor ne yapmaliyim
24 yaşındaysan kendine bakabilecek bir yaştasın annenin ağzına bakma sonuçta eskiler her şeye tamam i diyordu ama bir gitmeyi kabul etmişsin kaynananın tavırlarını kabul etmişsin ama koçan sana kötek atıyor, belki oğlu kısır bie öyle yapıyor kaynanan sana nie gel diyor kocan demeli bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…