• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan farkım yokmuş..

ikincielci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
2.212
1.208
133
35
Okuyanlar bilir geçenlerde kocam herşeyime karışıyor diye konu açmıştım. Ev işine kişisel bakımıma her konuya müdahale ediyor kendisi.

Ama dün düğün videomu izlerken farkettim ki düğünde adamı bi rahat bırakmamışım. Vay arkadaş ya dedim bu ne.

Yok duvağımı aç, yok alnımdan öp, yok sandalyeni yaklaştır. Sürekli birşeyler söylüyorum sürekli bi yönlendirme. İnsanın kendini izleme fırsatı olaa keşke. Şimdi ben ikimizden de bu anlamsız huyu nasıl söküp atabilirim acaba sizde de var mı bu tür tutumlar.

Not: oğlak burcuyum.

Bende oğlak burcuyum. Eşimi yönetme huyum yok ama, her şey eksiksiz olsun kaygısından yapıyoruz sanırım...
Ya ben de böyle birşeyin farkında değildim normal hayatta da yapıyor muyum bilmiyorum. Ama düğünde adamı darlamışım resmen. Günlük hayatta o çok karışır. Bunla ilgili konu açmıştım

Alnimdan öp duvagimi aç sandalyeyi yaklaştir:))dügunde insan heyecandan bunlari mi dusunur dedim bir an yasiniza bagladim.Lakin yanilmisim:KK28:
Ya adam şaşkın şaşkın etrafa bakıyor birinin birşey söylemesi lazım kameralar çekiyor ben yaptırmasam öyle sap gibi duracağız. Hayır duvağı da mı ben açayım :) ne bileyim birşey yapmayınca sürekli söylemişim görev edinmişim demek ki. Ama mesela birine birşey söyleyecek ya da soracaksa da. Şöyle dersin böyle dersin diyorjm hemen. Adam 29 yaşında yanş kendi düşünemiyor mı hayret :/

Ya ben de böyle birşeyin farkında değildim normal hayatta da yapıyor muyum bilmiyorum. Ama düğünde adamı darlamışım resmen. Günlük hayatta o çok karışır. Bunla ilgili konu açmıştım
Bilemedim, o noktada kendinizi kontrol etmeniz gerekir sanırım.
Eş konusuna gelince okudum konunuzu ama yazmak nasip olmadı.
Eşimde ilk dönemler öyleydi, sizden fazlasını yaşadığımda oldu.
Düşünsenize, havluları yıkadım ve dolaba yerleştireceğim katlama usulünü bile tartışırdık.
En son sinirlendim, kendi kafama göre alıştığım şekilde ütüledim ve katladım. Neden böyle yaptın dedi, çok rahat bir şekilde 'ben böyle beğeniyorum, çünkü bu evi ben düzenliyorum' dedim, o günden sonra ufak ufak yeltendiği her şeye sakince 'ben bunu böyle beğendim' minvalinde cevaplar vererek(bunu tartışma yada ukalaca modda değil ama)yoluna koydum.
Darısı size :)

Bilemedim, o noktada kendinizi kontrol etmeniz gerekir sanırım.
Eş konusuna gelince okudum konunuzu ama yazmak nasip olmadı.
Eşimde ilk dönemler öyleydi, sizden fazlasını yaşadığımda oldu.
Düşünsenize, havluları yıkadım ve dolaba yerleştireceğim katlama usulünü bile tartışırdık.
En son sinirlendim, kendi kafama göre alıştığım şekilde ütüledim ve katladım. Neden böyle yaptın dedi, çok rahat bir şekilde 'ben böyle beğeniyorum, çünkü bu evi ben düzenliyorum' dedim, o günden sonra ufak ufak yeltendiği her şeye sakince 'ben bunu böyle beğendim' minvalinde cevaplar vererek(bunu tartışma yada ukalaca modda değil ama)yoluna koydum.
Darısı size :)
Bugün yine bir sürü şey söyledi evle ilgili. Ben de gülerek seni şikayet ettim kadınlar kulübüne dedim :) ilk zamanlar normal zamanla alışılıyor aynı evde yaşamaya diyorlar dedim. Güldü sonra bir iş vardı sen bildiğin gibi yap dedi :)

Ya adam şaşkın şaşkın etrafa bakıyor birinin birşey söylemesi lazım kameralar çekiyor ben yaptırmasam öyle sap gibi duracağız. Hayır duvağı da mı ben açayım :) ne bileyim birşey yapmayınca sürekli söylemişim görev edinmişim demek ki. Ama mesela birine birşey söyleyecek ya da soracaksa da. Şöyle dersin böyle dersin diyorjm hemen. Adam 29 yaşında yanş kendi düşünemiyor mı hayret :/
Evlenilcek sorumlulugu alan adam duvagi acmayida bilsin yani öyle degilmi:))
Siz bildiginizi yapinn madem esiniz pasif kaliyor yeri geldimi yönlendirin.

Back
X