- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi ikincielci

Ay gözümün önüne geldi. Şaşkın damat kontrol delisi gelin çifti.
Valla huy bu. Kontrol deliliği nasıl kontrol edilir bilmem.
Her bir şey söyleyeceğine dilini ısır 10 a kadar say..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemel bu davranışla birbirinizin bu huyunu besliyorsunuz zaten. Bunun yerine önce siz eşinizin yaptığı iyi şeyleri görmeye odaklanın ve gün içerisinde onun için yaptığını şeyler olsun. Başlarda şaşırtıcı olabilir ama sonrasında o da sizin yaptığınız iyi şeyleri görecektirOkuyanlar bilir geçenlerde kocam herşeyime karışıyor diye konu açmıştım. Ev işine kişisel bakımıma her konuya müdahale ediyor kendisi.
Ama dün düğün videomu izlerken farkettim ki düğünde adamı bi rahat bırakmamışım. Vay arkadaş ya dedim bu ne.
Yok duvağımı aç, yok alnımdan öp, yok sandalyeni yaklaştır. Sürekli birşeyler söylüyorum sürekli bi yönlendirme. İnsanın kendini izleme fırsatı olaa keşke. Şimdi ben ikimizden de bu anlamsız huyu nasıl söküp atabilirim acaba sizde de var mı bu tür tutumlar.
Not: oğlak burcuyum.
En iyi yorum seçiyorum:)Önceki konunuzu da okumuştum. Bu gerçek bir aydınlanma.![]()
Yaptığı iyi şeyleri görüyorum ama sanki o benim yaptığım hiçbirşeyi beğenmiyor gibi. Ben sadece yapması için yönlendiriyorum ama o benim nasıl yapacağjma kadar karışıyor. İkimizinki de yanlış ama kendimi daha uysal görüyorum bu konuda :/Muhtemel bu davranışla birbirinizin bu huyunu besliyorsunuz zaten. Bunun yerine önce siz eşinizin yaptığı iyi şeyleri görmeye odaklanın ve gün içerisinde onun için yaptığını şeyler olsun. Başlarda şaşırtıcı olabilir ama sonrasında o da sizin yaptığınız iyi şeyleri görecektir
O an aklıma gelir mi acaba :)
Ay gözümün önüne geldi. Şaşkın damat kontrol delisi gelin çifti.
Valla huy bu. Kontrol deliliği nasıl kontrol edilir bilmem.
Her bir şey söyleyeceğine dilini ısır 10 a kadar say..
Oğlaklarda yönetme arzusu kroniktir. Yükseleninizden mi etkileniyorsunuz acabaoğlak burcuyum ancak yönlendirme huyum yoktur.
Oğlaklarda yönetme arzusu kroniktir. Yükseleninizden mi etkileniyorsunuz acaba
Onu bilmiyorum bi kendi burcumu biliyorumyükselenim daha fena akrep
inadım duygusallığım romantikliğim tam bir oğlak mesela :)Onu bilmiyorum bi kendi burcumu biliyorumtabi illa o özellikleri taşıyacak değilsiniz canım ama ben klasik oğlağım şu her yerde yazanlardan :)
Duygusallık da nedirinadım duygusallığım romantikliğim tam bir oğlak mesela :)
bildiğin duygusallık canım ancak dışarıya su sızdırmaz oğlak :) kan kussa kızılcık şerbeti içtim der :)Duygusallık da nedir![]()
O yüzden söyledim canım öyle. İnsanlar hep duygusuzsın der çünkübildiğin duygusallık canım ancak dışarıya su sızdırmaz oğlak :) kan kussa kızılcık şerbeti içtim der :)
O yüzden söyledim canım öyle. İnsanlar hep duygusuzsın der çünkü
Sen = ben o zaman :)bana da buzdolabı diyen oldu zamanında :)