• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan korkuyorum

tubiq92

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2022
6
-37
6
33
Esimle yaklasik 1 bucuk yildir evliyiz 6 aylik da bebegimiz bar. Esim noemalde cok sevecen comert biri ama fazla hassas ve sinirlendiginde ofke kontrolu yok. Bagiriyir cagiriyor kufrediyor vs. Bebim su anki sikintim ailemle gorismemi istemiyor bu yuzden kendi ailesone ait annesinin yasadigi evin altindaki evde yadamaya karar verdi. Idtemiyorum diyorum bana cinayet cikar diyor . Ailemi sevmemesine gelince de 4 aylik hamileyken eşim eniştemle markete gittim diye bana bir sürü küfür etti telefonda eve gel göstericdm ben sana dedi ben marketteykende aileme ne dediyse annem panik atak geçirmiş eve geldigimde anneme bana da böyle böyle söyledi diyince annem çok sinirlendi ve eşimin üstüne yürüdü sen kızıma bunları soyleyemezsin diye. Eşim de beni alıp gitmek isteyince annem Tuba kalacak sen git dedi. Tabi ben eşimle gittim annem ama yine de hiç kin tutmadı benim mutlulugum için o gün bir şey olmamış gibi davrandı eşim ise anneme küfür etti hep. Buna benzer 1 2 olay daha yaşandı . Daha 40 im çıkmamıştı. Bebegi mi daha çok seviyorsun beni mi diye sordu ben de haliyle bebeğim dedim çünkü onun bana ihtiyacı var. Ustume yurudu suratımı sıktı kucagimda bebek varken. Gecenin bir yarısı defol git babani cagircam seni alsın dedi. Ailesinin olduğu yerde yasamak istemiyorum diyorum cinayet cikar diyor. Bosanalim diyorum buna kim sebep olursa onu öldürürüm diyor. Kendimi öldürürüm diyor. En kötüsü de bebegimiz3 karşı tahammulsuz. Bebek 7 24 bende. Zor bir bebek surekli gezdirilmek istiyor. Benim kucagimdayken esim beb3g3 cok iyi davraniyor. Ama 10 dk ilgilenmeye tahammul edemiyor. Bebek gezmek isteyince bagiriyor kiziyor hatta birkaç defa sarstı eline vurdu. Bu konuda cok tartıştık ben onu egitiyorum diyor. Ne yapmaliyim? Bosanmayi düşünüyorum ama korkuyorum.

Eşim de beni alıp gitmek isteyince annem Tuba kalacak sen git dedi. Tabi ben eşimle gittim
Aciyamiyorum ki bu tür konularda . Tek acidigim yazık o küçücük bebekler o çocuğu için endişelenen anneler . Siz kendi seçtiğiniz yolda hakettiginiz hayatı yaşıyorsunuz . Etrafa da zarar veriyorsunuz

Esimle yaklasik 1 bucuk yildir evliyiz 6 aylik da bebegimiz bar. Esim noemalde cok sevecen comert biri ama fazla hassas ve sinirlendiginde ofke kontrolu yok. Bagiriyir cagiriyor kufrediyor vs. Bebim su anki sikintim ailemle gorismemi istemiyor bu yuzden kendi ailesone ait annesinin yasadigi evin altindaki evde yadamaya karar verdi. Idtemiyorum diyorum bana cinayet cikar diyor . Ailemi sevmemesine gelince de 4 aylik hamileyken eşim eniştemle markete gittim diye bana bir sürü küfür etti telefonda eve gel göstericdm ben sana dedi ben marketteykende aileme ne dediyse annem panik atak geçirmiş eve geldigimde anneme bana da böyle böyle söyledi diyince annem çok sinirlendi ve eşimin üstüne yürüdü sen kızıma bunları soyleyemezsin diye. Eşim de beni alıp gitmek isteyince annem Tuba kalacak sen git dedi. Tabi ben eşimle gittim annem ama yine de hiç kin tutmadı benim mutlulugum için o gün bir şey olmamış gibi davrandı eşim ise anneme küfür etti hep. Buna benzer 1 2 olay daha yaşandı . Daha 40 im çıkmamıştı. Bebegi mi daha çok seviyorsun beni mi diye sordu ben de haliyle bebeğim dedim çünkü onun bana ihtiyacı var. Ustume yurudu suratımı sıktı kucagimda bebek varken. Gecenin bir yarısı defol git babani cagircam seni alsın dedi. Ailesinin olduğu yerde yasamak istemiyorum diyorum cinayet cikar diyor. Bosanalim diyorum buna kim sebep olursa onu öldürürüm diyor. Kendimi öldürürüm diyor. En kötüsü de bebegimiz3 karşı tahammulsuz. Bebek 7 24 bende. Zor bir bebek surekli gezdirilmek istiyor. Benim kucagimdayken esim beb3g3 cok iyi davraniyor. Ama 10 dk ilgilenmeye tahammul edemiyor. Bebek gezmek isteyince bagiriyor kiziyor hatta birkaç defa sarstı eline vurdu. Bu konuda cok tartıştık ben onu egitiyorum diyor. Ne yapmaliyim? Bosanmayi düşünüyorum ama korkuyorum.
Bu adamla görüşürken korkmadınız
Evlenirken korkmadınız
Çocuk yaparken korkmadınız
Şimdi korkuyorsunuz...
Bu kadar yazılıp çiziliyor, televizyon var, internet var, 2022 yılındayız ama hep aynı senaryo, kendinizi yakıyorsunuz sonra birde buna çocuk ekliyorsunuz, müstehak dedirtiyorsunuz insana, iç tüketiyorsunuz. Bu hastalıklı hanzoları sırf evlenmek uğruna ömrünüze musallat ediyorsunuz, yeter yahu

Okurken ben sinir oldum ya 6 aylik bebege vurmak ne demek kendini egitebilmis mi ki 6 aylik bebegi egiticekmis.Arkadaşim sana yada bebegine illaki dönüşü olmayan bi zarar verince mi bosanmaya karar vericeksin?Sorman hatta düşünmen bile hata 4 aylik hamileyken boşanmaliydin geç bile kalmişsin

Bu adamla görüşürken korkmadınız
Evlenirken korkmadınız
Çocuk yaparken korkmadınız
Şimdi korkuyorsunuz...
Bu kadar yazılıp çiziliyor, televizyon var, internet var, 2022 yılındayız ama hep senaryo, kendinizi yakıyorsunuz sonra birde buna çocuk ekliyorsunuz, müstehak dedirtiyorsunuz insana, iç tüketiyorsunuz. Bu hastalıklı hanzoları sırf evlenmek uğruna ömrünüze musallat ediyorsunuz, yeter yahu
Sonra çocukları atıp gidiyorlar konu aciyorlar bende neden çocuğunuzu bıraktınız bu psikopata yazıyorum millet toplanıp vicdansızsin adam ya kadını öldürseydi mecbur çocuğunu bırakmış diyor . Şu aşamalarda gitmiyorlar adamin saldırmasından korkup çocuğu atıyorlar. Olan annesiz kalan çocuğa oluyor sonra çocuğumu alacağım diye bagiriyorlar

İşte haberlerde gördüğümüz üçüncü sayfaların öncesi oluyor bu. İyi bakın hanımlar, cinayetlerin perde arkalarından bir tanesine şahitlik ediyorsunuz. :KK51:
Be kadın konuya şöyle iyi, böyle cömert diye başlamışsın. Sonunda da altı aylık bebeğe vurduğunu yazmışsın. Sen iyi misin ya? :deli: Çocuk daha bebekken şiddete uğruyor.
Sen bu adamla nasıl tanıştın, hiç mi tanımadın evlenmeden evvel? Hadi evlendikten sonra fark ettin diyelim, evlenir evlenmez ne diye çocuk yaptın?

Sonra çocukları atıp gidiyorlar konu aciyorlar bende neden çocuğunuzu bıraktınız bu psikopata yazıyorum millet toplanıp vicdansızsin adam ya kadını öldürseydi mecbur çocuğunu bırakmış diyor . Şu aşamalarda gitmiyorlar adamin saldırmasından korkup çocuğu atıyorlar. Olan annesiz kalan çocuğa oluyor sonra çocuğumu alacağım diye bagiriyorlar
Ah güzel kardeşim bu adamlar bir anda böyle olmuyor, felaket geliyorum diyor bizim kızlarımız yuvam da yuvam diye tutturuyor. Eğitime gelince yok, işe gelince yok, gayret deyince yok ama bu psikopatların her kahrını çekiyorlar. Aileleri de anlamıyorum, bu evliliklere nasıl izin veriyorlar, yuvası bozulmasın diye annesi kin tutmamışmış sinir oluyorum yemin ederim, sonra ağlıyorlar, kadına şiddet diyoruz ama seven erkek böyle olurmuş sanıyorlar. El kadar bebeleri ziyan zebil edip bu nursuz herifleri bir de baba yapıyorlar. Kızarım kimse kusura bakmasın kızarım, bu devir eskisi gibi değil, bunu bile isteye yapıyorlar

Insanin kendine yaptigi kotulugu baska kimse yapmiyo. Kendine acimiyosan o evladina acisaydin egitiomus. Once kendini egitseymis. Kufredicem.banlanmak istemiyorum. Ailen arkandayken sen niye katlaniosun ona. Nerden buluyosunu boyle adamlari. Kendi evladina merhameti olmayanin kime olur ya

Haysiyetsiz . El kadar bebeği egitene kadar kendini egitsin. Şimdi buraya dolu kufur yazmak vardı :kızgın:

Evet gayet sevecenmiş çok iyiymiş
Ya gerçekten bu adamla nasıl evlenebildiniz nasıl ailenizin karşısında çıkardınız veya kaçtınız neyse
Bile bile lades 6 aylık çocuğa şiddet var başınıza ne geldiyse siz istemişsiniz niye konu açıyorsunuz ki ne diyelim aa özünde çok iyidir sabret mi?

Back
X