Kocamdan siddet gördüm

Suratinin fotografini cek. O fotograflari kendine mail at sakla. Hala darp izleri varsa hastaneye gidip darp raporu alabilirsin gec degil.

Bu arada o el bir kez kalktimi bir daha inmez. Butun siddet goren kadinlar o ozurlere kanip bir daha olmaz saniyorlar ama oyle olmuyor.
Kök ailenizdeki mal paylasimina esinizin bu kadar mudahil olmasi dovru degil. Onu ilgilendirmez babadan kakan mallar ile ilgili durum. Bu sizin hakkiniz sizin karariniz olmaliydi. Bu olaylardan sonra o evlilik tat vermez. Bosanmak en mantiklisi. Siddet affedilir birsry degil.

Daha önce size el kaldırma vukuati dahi olmayan adam sizi tekme tokat dövdü öyle mi? Normalde de iyi birer karı koca olmadiginiz belliyken kocaniza dair yumuşak konuşmamızı istiyosunuz sanırım. Annenizin durumuna gelirsek çok bencil evlatları var. Size mi soracak arabasına kimi alacağını? Müstakbel hayat arkadaşı bu babanızın düşmanı degil

O tam bir karaktersiz ama sizene annenizin evlenmesinden birde utanmadan diyorsunuz karşı çıktım. Siz kimsiniz yani?

Eşinizden boşanın. Annenizle bağınızı kesin , evlenme derdinde çocuklarının hakkını başka adama yedirmek isteyen , kızı kocasından dayak yiyince mutlunolan bir anne görüşmeye değmez. Babanızdan kalan mirasla kendi düzeninizi kurun inşallah

Annene mesaj at düğün kınası senden olsun...

Mahkemeye verir mirasi hakkimi alirdim bu 1. Bide o esi acilen bosardim ayrıca annenizin hayatina esinizi neden müdahil ediyorsunuz bu sizin aile olayiniz

Yok artık. Daha neler. Çık git o evden ağzından kan geldi dişlerin sallandı falan korkunç darp raporu alsanıza. Almanyadan falansaniz kök soktururler eşinize. Birde kamera açıkken mi oldu bunlar. Bu saatten sonra anneniz naparsa yapsın evleri de üzerinize alın

Kocan ayrılmak istediğinde sana kötü birşey yapmasın mı iyi düşün gidecek bir yerin yoksa şuan olana kadar sakın söyleme aynı evde olduğunuz müddetçe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…