- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanim Canim bembeyaz Karim. Kurbanin olam bu kuslugu bitirem da 6 gun oldu. Mevlam muslumanin bile 3 gunden fazla kus kalmasini yasaklarken eslerin kuskalmasi hec dogru degil. Son yazdigi mesaj okumuyormus gibi yapiyorum. Ya bunlar herseyi ne kadar basite aliyor .
Evet dilini biliyorum. Calismiyorum. Evt esime bagli olarak gecici oturum veriyorlar. Bu ulkede hersey yariyariyadir. Bir taraf odemeyi yapsa bile diger esi de imzasi gerekli. Bu bir mulk alinca ,esimle turk kanunlarina gore evliyiz bu yuzden imzasina gerek yoktur serhi koyduruyor. Eger ben tescil ettirseydim mulk ortak kullanima girecekti. Keske daha once onemseseydim.Bulundugunuz ulkenin dilini biliyor musunuz? Calisiyor musunuz? Eger kendinize ait bir calisma/ogrenci vizeniz yoksa oturumunuzu esinize bagli olarak almissinizdir, o zaman evli oldugunuzu ulkenin bilmemesine imkan yok ki.
Bunu affederseniz ikinci üçüncü dördüncü dayaklarınıza şimdiden hazırlanınMerhabalar arkadaşlar, değerli fikirlerinize cok ihtiyacim var. Babam 3 sene evvel vefat etti. Kardeşime bana ve anneme evler ve araba miras kaldı. Biz arabayi annemin uzerine yaptik. Evleri de yapacaktık ki, devir parasi cok tutunca vazgectik. Annem suan biriyle evlenmek istiyor. Kiz kardesimle biz istemiyorduk,sonradan kabullendik. Annem arabayi goturmek istiyor, kiz kadesimde asla babamin arabasına baska bir adamin binmesine izin veremeyeceğini soyluyor. Bende kiz kardeşimden yana tavir aldim. Esim ve esi de bize hak verdiler. Olaylara cok dahil olamıyorum yurt disinda yasadigim icin. Annemle esim cok iyi anlaşırlar. Annem ole duygu sömürüsü yaptıki kamerada, kardesimle benim maddiyatci oldugumu soyledi. Esimde annemin yaninda bana bagirdi sizin anneniz evleniyor siz araba derdine duymuşsunuz. Annemin yaninda bole söylemesine cok bozuldum. Ben de kiz kardesime hak verdigini hatırlatınca bağırdılar, bana ben de kiz kardeşimi baglamak istedimm birlikte karar verelim diyerek. Esim herkese baska konuştuğu ortaya çıkacak diye sinirlendi, olaylara beni karistirmayin dedi. Kiz kardesimde ilk basta karismayacsksin o zaman deyince esim bana tekme attı. Kiz kardesimde ona hakaret edince bu beni dövdü. Canima kast ediyordu resmen. Bana nasil kotu laf ettirirsin diye ceneme yumruk attı. Ağzımdan kan geldi, dislerim salladı. Annemin ilk basta onu tebrik etmediği kaldi. Neymis ben yuz bulmayacakmisim. 7 senelik evliyiz çocuğumuz yok. Normalde iyi anlaşan bir çiftiz. Ben 32 o 39 yasinda.Onu affedemiyorum. 5 gundur küsüz. Kendimi bir odaya kapattim. Turkiyeye ucuslar kapali oldugu icin gelemiyorum.Ozurler diliyor. Cicekler,şiirler bırakıyor kapıya. Fakat ben gururuma yediremiyorum. Ilk dayakta ayrılmalı miyim? Yoksa affetmeli mi?
Telefonu firlatti .Kardesim Sesini duyduGörüntülü konuşmada mı dövdü herkes izlerken? Bu nasıl evlilik
Nasil affedeceksin en basta kendine bunu nasil yapacaksin en büyük zarari sen verirsin kendine egerki efferdersenMerhabalar arkadaşlar, değerli fikirlerinize cok ihtiyacim var. Babam 3 sene evvel vefat etti. Kardeşime bana ve anneme evler ve araba miras kaldı. Biz arabayi annemin uzerine yaptik. Evleri de yapacaktık ki, devir parasi cok tutunca vazgectik. Annem suan biriyle evlenmek istiyor. Kiz kardesimle biz istemiyorduk,sonradan kabullendik. Annem arabayi goturmek istiyor, kiz kadesimde asla babamin arabasına baska bir adamin binmesine izin veremeyeceğini soyluyor. Bende kiz kardeşimden yana tavir aldim. Esim ve esi de bize hak verdiler. Olaylara cok dahil olamıyorum yurt disinda yasadigim icin. Annemle esim cok iyi anlaşırlar. Annem ole duygu sömürüsü yaptıki kamerada, kardesimle benim maddiyatci oldugumu soyledi. Esimde annemin yaninda bana bagirdi sizin anneniz evleniyor siz araba derdine duymuşsunuz. Annemin yaninda bole söylemesine cok bozuldum. Ben de kiz kardesime hak verdigini hatırlatınca bağırdılar, bana ben de kiz kardeşimi baglamak istedimm birlikte karar verelim diyerek. Esim herkese baska konuştuğu ortaya çıkacak diye sinirlendi, olaylara beni karistirmayin dedi. Kiz kardesimde ilk basta karismayacsksin o zaman deyince esim bana tekme attı. Kiz kardesimde ona hakaret edince bu beni dövdü. Canima kast ediyordu resmen. Bana nasil kotu laf ettirirsin diye ceneme yumruk attı. Ağzımdan kan geldi, dislerim salladı. Annemin ilk basta onu tebrik etmediği kaldi. Neymis ben yuz bulmayacakmisim. 7 senelik evliyiz çocuğumuz yok. Normalde iyi anlaşan bir çiftiz. Ben 32 o 39 yasinda.Onu affedemiyorum. 5 gundur küsüz. Kendimi bir odaya kapattim. Turkiyeye ucuslar kapali oldugu icin gelemiyorum.Ozurler diliyor. Cicekler,şiirler bırakıyor kapıya. Fakat ben gururuma yediremiyorum. ayrılmalı miyim? Yoksa affetmeli mi?
Bu hangi ülkeymiş böyle ya.Zaten cocugumuzun olmasi imkansizdi. Onun tedavi edilemeyen bir hastaligi var. Evliligimi bitirmeye karar verdim. Konsoloslugun bulundugu sehirdeyiz . Onuda, beni de taniyorlar. Unlu nir haber spikerinin esi dayak yediginin ispatini kadin dernekleri baskanlarina ulastirdigi halde,hickimseden gereken destegi gormedi. Her zaman kim daha gucluyse o haklidir.....dayak mesru gorulur. Buranin kanunlarina gore hak arayisima bir avukatla devam edecegim.
Bir taraftan yardım istiyor diğer taraftan bulunduğu ülkeyi söylemiyor, oysa aynı ülkede olup yardımcı olabilecek kişiler çıkabilir.İnsanlar kaç defa sormuş. Neden ısrarla hangi ülkede yaşadığınızı söylemiyorsunuz? Halbuki insanlar yaşadığınız yeri bilse daha isabetli yorumlar yapıp doğru bir şekilde yönlendirir sizi. Açıkçası ağzından burnundan kan geldiği halde hala “ilk dayağı affetmeli miyim” diye sorabilen birinin evliliğini bitirebileceğini düşünmüyorum. Hala boş yere oyalanıp vakit kaybediyorsunuz. Gidin bir karakola, anlatın durumunuzu. İllaki az da olsa darp izleri vardır, onlar tespit edilir. Ya da hiçbir şey yapamıyorsanız Türk konsolosluğuna başvurun, onlar izlemeniz gereken yolu gösterirler. Ama bunları yapabilmeniz için bu hanzodan gerçekten kurtulmayı istemeniz lazım. Bana sanki pişmansa affet, ilk defa olmuş bir şey için yuvanı yıkma minvalinde yorumlar duymak için konu açmışsınız gibi geldi. Ayrıca tartışma anında bu derece gözü dönebilen böyle bir yabaninin size ilk defa el kaldırdığına da kesinlikle inanmıyorum. Mutlaka önceden de bu saldırgan kişiliğinin sinyallerini vermiştir. Hazır çocuk da yokken tez zamanda bu adamdan kurtulmanız dileğiyle![]()
Nerenin krosu bu adam ya ?Hanim Canim bembeyaz Karim. Kurbanin olam bu kuslugu bitirem da 6 gun oldu. Mevlam muslumanin bile 3 gunden fazla kus kalmasini yasaklarken eslerin kuskalmasi hec dogru degil. Son yazdigi mesaj okumuyormus gibi yapiyorum. Ya bunlar herseyi ne kadar basite aliyor .