• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan sidett görüyorum

Direk kadın sığınma evine götürmezler,hafta sonu ve akşam.Once şiddet ön izlem merkezinde gecelersiniz,sabah da kadın sığınma evine götürürler.Ayrica kesinlikle telefon yasak,maalesef yolum düştüğü icin adım adım ne prosedür işleniyor,biliyorum.

İş hayatında yetişkinlere de işle ilgili eğitim verdiğim için sanırım, inanıyorum böyle şeylere. Kendini sözlü bile ifade edemeyen çok fazla insan var okuma yazmaları da zayıf vs. Konu sahibi, mantık hataları aranacak bir yazı stiline sahip değil keşke banlanmadan daha fazla şey öğrenebilseydik.

İş hayatında yetişkinlere de işle ilgili eğitim verdiğim için sanırım, inanıyorum böyle şeylere. Kendini sözlü bile ifade edemeyen çok fazla insan var okuma yazmaları da zayıf vs. Konu sahibi, mantık hataları aranacak bir yazı stiline sahip değil keşke banlanmadan daha fazla şey öğrenebilseydik.
Geri geldi aslında ama çok fazla yazmıyor nedense. Kadın sığınma evinde telefon yasakmış bilmiyordum. Arada siteye giriyor ama yazmıyor.

Direk kadın sığınma evine götürmezler,hafta sonu ve akşam.Once şiddet ön izlem merkezinde gecelersiniz,sabah da kadın sığınma evine götürürler.Ayrica kesinlikle telefon yasak,maalesef yolum düştüğü icin adım adım ne prosedür işleniyor,biliyorum.
Telefon neden yasak ?
Bende onu merak ettim.

Kadese basınca sağlık ekiplerinide yönlendirirler genelde, eğer sağlık gelmezse mutlaka hastaneye götürülür. İlla iz miz gerekmiyor darbeye travmaya oradaki polis karar veremez. Kesinlikle doktor muayenesi sonucu rapor tutulur. Konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca kadın sığınma evlerinde önce telefonlar ekarte edilir tutup buralara yazamaz.
Kilis biraz daha salaş bir il yani daha rahat davranıyor olabilirler, kocanla barış vs gibi akıl verilmesinden bahsediyorum fakat kades gibi sisteme düşen şeylerde kuralları uygulamak zorundalar. Çünkü iş polislerdende çıkıyor bu durumda.
Hele şu kısım bende fake imajı uyandırdı, bebeğe darp belirtiliyor sonra tutup resimdi bilmem neydi deniyor, böyle bi işleyiş yok olamaz. Bebek muayeneye gitti mi? İsterse çook eski zaman olsun fark etmez, bebek muayene edilmeden gel nasıl yaptın anlat diyemezler. Haklarını anlatan savunan avukat tayin edildi mi? Kamu davası açıldı mı?
Konuya 112ci olarak bakıyorum ve fake diyorum.

Ay tekrar okudum biri alıntılamış yazdıklarını “resim olduğuna inandırın” diye hiçbir yerde hiçbir polis konuşamaz. Darp edilen bebek varken hele ortada. Resmen burda senaryo yazıyosunuz. Ayrıca söylemezsem çatlarım, suriyeli diye zorbalık yapılan il Kilis mi?
Yani çok şey derdim de demiyim.
Bir çok aksama olabilir, her şey kitabındaki gibi kural kalem ilerlemediği anlarda olabilir tamam ama Türk polisi, emniyeti, jandarması bu kadar değildir. Böyle safsata laflarla bizim polisimizi, jandarmamızı kimse zan altında bırakamaz.
Madem sizi hastaneye götürmediler, madem darp görmüş bebeğe işlem yapmadılar, dalga geçer gibi orda resim çizdirdiler ve inandılar (!) savcılığa şikayet edin neymiş aslı astarı görelim.

Sığınma evinde telefon yasak dediğinizden beri yazmıyor. Dışarı çıkıp telefonu alsa da yazsa bari.

Back
X