- 27 Mart 2025
- 75
- 14
- 3
- 18
- Konu Sahibi cananturkman
Merhaba arkadaşlar ben canan 18 yaşındayım 16 yaşında evlendim iki tane kızım var biri bir yaşında diğeri dört aylık kocam bana sürekli olarak şiddet uyguluyo bir keresinde çok kötü dayak yedim 17 yaşında gözüm ağzım morluk içindeydi ve sislikten dolayı hicbirsey yiyemiyordum ve nasıl dayak yediğini bile hatırlamıyorum sadece boğazımı kesmekle tehdit edip bıçağı dayandığını hatırlıyorum ve ikinci dayagimda tokatlarla gözümün içini kan dolmuş gibi dövdü gözümün sadece siyahlari beli oluyodu ve ilk kızım benim öz kızım değil ona annelik yapmaya çalıştım yapıyorum da ikinci kızım doğduğunda bana şiddet uygulamaya devam etti hamile iken bile vurdu kırdı yine aynıydı dün şaka yaptım Gülsün biraz eğlenelim diye ama yine aynı oldu dayak yedim ve tehditler savurdu seni özel bölgeden astım kapıya bağlar sislerim dedi ve ben artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama beni tehdit ediyor seni uyurken keserim evlat acısına dayanamayıp intar etmis derim dedi ben boşanıp giderim buralrdan diyorum ama kızlarımın başına bişey gelir biseyl olur diye ölüyorum ve onların yüzüne tekrardan bakamamaktan korkuyorum onları bırakmanın cezasını çekmek istemiyorum sana vermem çocuğu diye ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin lütfen Allah için bana yardım edin...