• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan sidett görüyorum

O kadar haberde ayrılana bu oldu şu oldu diyolar yemin ederim kendim için değil iki kızımın günahına girmekten korkuyorum
Anne zaten kendisini değilki evladını düşünür. Hiç bişey diyemiyorum Rabbim yardımcın olsun her anlamda. İnşallah o adam eceliyle ölür de sen feraha çıkarsın.

Kanım dondu okurken. Genceciksin. Polise güvenmekten başka çaren yok. Orda da kesin bir dille istemediğini soyle. Kızını da bırakma sakın.
Haklısınız
Herhalde elinizdeki telefonu sadece buraya konu açmak için kullanmamıssınızdır . ama delillerin fotoğrafını çekmek için de kullanmışsınızdır değil mi. ?
Evet çektim ve gittiğimde jandarmanın biri bu fotoğrafi çektiğiniz gün gelmeliydin hicbirsey yapamayız dediler ve cikatilar

Merhaba arkadaşlar ben canan 18 yaşındayım 16 yaşında evlendim iki tane kızım var biri bir yaşında diğeri dört aylık kocam bana sürekli olarak şiddet uyguluyo bir keresinde çok kötü dayak yedim 17 yaşında gözüm ağzım morluk içindeydi ve sislikten dolayı hicbirsey yiyemiyordum ve nasıl dayak yediğini bile hatırlamıyorum sadece boğazımı kesmekle tehdit edip bıçağı dayandığını hatırlıyorum ve ikinci dayagimda tokatlarla gözümün içini kan dolmuş gibi dövdü gözümün sadece siyahlari beli oluyodu ve ilk kızım benim öz kızım değil ona annelik yapmaya çalıştım yapıyorum da ikinci kızım doğduğunda bana şiddet uygulamaya devam etti hamile iken bile vurdu kırdı yine aynıydı dün şaka yaptım Gülsün biraz eğlenelim diye ama yine aynı oldu dayak yedim ve tehditler savurdu seni özel bölgeden astım kapıya bağlar sislerim dedi ve ben artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama beni tehdit ediyor seni uyurken keserim evlat acısına dayanamayıp intar etmis derim dedi ben boşanıp giderim buralrdan diyorum ama kızlarımın başına bişey gelir biseyl olur diye ölüyorum ve onların yüzüne tekrardan bakamamaktan korkuyorum onları bırakmanın cezasını çekmek istemiyorum sana vermem çocuğu diye ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin lütfen Allah için bana yardım edin...
Ne yapıp ne edin bu ruh hastasından kaçın. Bağıra bağıra ben bişey yapacam diyor. Ailenizle iletişime geçin olmuyorsa polise gidin. Sizi güçsüz gördüğü için *erefsiz böyle yapıyor

Allah’ım kurban olduğum Rabbim cidden şu an o kadar çok sinirlendim ki bir yaşındaki çocuğu babası isiriyor resmen çocuğa işkence yapıyor ve siz korktum deyip hiçbir şey yapmadan evde mi oturuyorsunuz. Allah rızası için arayın polisi lütfen çocukların o hallerinin fotoğrafları varsa delil olarak kullanın ve o çocuklar o adamın elinden kurtarın.

Ne demek jandarma o fotoğrafı gördü ve bu saatten sonra hiçbir şey yapamayız dedi ya elinizdeki bütün delilleri haber kanallarına gönderin bu adamı güzelce şikayet edin siz de sığınma evine gitmeyi talep edin ne yazık ki artık yaşadığımız şu dönemde sosyal medya yönetiyor adaleti siz o çocukların o hallerini ve kendi şiddet gördüğünüz hallerinizi medyada yayınlarsanız Adalet daha hızlı yerini bulacaktır

Ne yapıp ne edin bu ruh hastasından kaçın. Bağıra bağıra ben bişey yapacam diyor. Ailenizle iletişime geçin olmuyorsa polise gidin. Sizi güçsüz gördüğü için *erefsiz böyle yapıyor
Polise gitmememin sebebi kanıt gösterdim ve bu fotoğrafi çektiğiniz gün gelmeliydin dediği için gitmiyorum

Allah’ım kurban olduğum Rabbim cidden şu an o kadar çok sinirlendim ki bir yaşındaki çocuğu babası isiriyor resmen çocuğa işkence yapıyor ve siz korktum deyip hiçbir şey yapmadan evde mi oturuyorsunuz. Allah rızası için arayın polisi lütfen çocukların o hallerinin fotoğrafları varsa delil olarak kullanın ve o çocuklar o adamın elinden kurtarın.

Ne demek jandarma o fotoğrafı gördü ve bu saatten sonra hiçbir şey yapamayız dedi ya elinizdeki bütün delilleri haber kanallarına gönderin bu adamı güzelce şikayet edin siz de sığınma evine gitmeyi talep edin ne yazık ki artık yaşadığımız şu dönemde sosyal medya yönetiyor adaleti siz o çocukların o hallerini ve kendi şiddet gördüğünüz hallerinizi medyada yayınlarsanız Adalet daha hızlı yerini bulacaktır
Haklısınız ama işte korkuyorum keşke yapmasaydim diyecekmisim gibi hissediyorum

Bütün yazılanları okudum kaçırdıysam yanlış anladıysam düzeltin. Siz aile isteiği ile evlendiniz ama amcalarınız bu evliliğe nasıl karşı oluyor da sizinle görüşmeyi kesiyorlar. Neden amcalarınız evliliğe karşı çıktı da babanız kabul etti? 16 yaşında evlendiniz ve başka birinin çocuğuna sahip çıktınız baktınız o çocuğa nasıl baktınız hem kocasınızdan şiddet gördünüz hemde ufacık bir bebeğe annelik yaptınız hemde size ait olmayan bir bebeğe. 16 aylık oğlum var 28 yaşında anne oldum öyle zor ki bir bebeğe bakmak siz çocuk yaşta ki hala 18 yaşında bir çocuksunuz bana göre nasıl bakabilddiniz o bebeğe hayretler içinde okudum üstüne bir de kendinizin bebeği var. Bilmiyorum mantığıma yatmadı. Her şey bir yana nasıl bir aileniz var da başkasına ait bir çocuğa annelik yapmanızı kabul ettiGnr9.yntiler. Çok üzgünüm ya hiç mantığıma yatmadı yazdıklarınız ya ben arada bir şeyleri kaçırdım ya da yazdıklarınız doğru değil.

Bütün yazılanları okudum kaçırdıysam yanlış anladıysam düzeltin. Siz aile isteiği ile evlendiniz ama amcalarınız bu evliliğe nasıl karşı oluyor da sizinle görüşmeyi kesiyorlar. Neden amcalarınız evliliğe karşı çıktı da babanız kabul etti? 16 yaşında evlendiniz ve başka birinin çocuğuna sahip çıktınız baktınız o çocuğa nasıl baktınız hem kocasınızdan şiddet gördünüz hemde ufacık bir bebeğe annelik yaptınız hemde size ait olmayan bir bebeğe. 16 aylık oğlum var 28 yaşında anne oldum öyle zor ki bir bebeğe bakmak siz çocuk yaşta ki hala 18 yaşında bir çocuksunuz bana göre nasıl bakabilddiniz o bebeğe hayretler içinde okudum üstüne bir de kendinizin bebeği var. Bilmiyorum mantığıma yatmadı. Her şey bir yana nasıl bir aileniz var da başkasına ait bir çocuğa annelik yapmanızı kabul ettiGnr9.yntiler. Çok üzgünüm ya hiç mantığıma yatmadı yazdıklarınız ya ben arada bir şeyleri kaçırdım ya da yazdıklarınız doğru değil.
Çok doğru anlamissiniz evin işine yetişemiyorum bazen yemek yapıyorum üstüne dayak yiyorum gece oluyo yorgunluktan çocukların agladiklarini duymadığım için dayak yiyorum yetişemediği mi söyleyince de dayak yiyorum ve üzerine o kadar hakaret yiyorum ve diyoku bir yasindaki çocuk kendisi ile ilgileniyomus ver eline telefonu oynasın diyo ama istemiyo işte kucağa gelmek istiyo kardesini kıskaniyo bilmiyorum inanmamak ta haklisiniz bende inanmazdım ama yemin ederimki gerçek basbaya bana diyoki çocukları ağlat yap işini diyo ama yapamıyorum olmuyor yetişemiyorum temizlikten yiyorum herşeyden yiyorum yemeği yine yapamadım her işin biyerde bazen yapamadığım icin perde arkasına veya kapının veya kıyafetin altına saklıyorum Allah belanı versinki doğru hepsi

Bir kere Şiddet gördüm gittim yanlarına ertesi gün kocam beni aldı duzeldik zannettim içeri girer girmez aynı şekil dövdü taninmadk hale geldim babamı aradım sovduler birbirlerine ertesi gün beni babamlara götürdü karakola gittik babam orda dediki dediği şey öyle canımı yaktı ki ""damadım bana bişey yapar diye kızımın yanina gitmedim "" dedi gün canımın yandığında sustum ve koca evine döndüm ailem bile sahip cikmiyo dışarda bulmuşlar gibi ne yapmalıyım bilmiyorum canimami koysam cocuklarim büyüdüğünde annem bizi anasız bıraktı diyecek diye korkuyorum ayrılsam öldürsün ya ben ayrılın diyorum ama kızlarım annem kendi hayatını düşündüğü için bizi bıraktı demesinden korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ağlayarak yazıyorum lütfen bir akıl verin
Ne demek kızlarım, annem kendi hayatını düşündüğü için bizi bıraktı diyecek? Şiddet göre göre ölmek daha mı iyi hanımefendi? Ya sonra ne olacak kızlarınıza, ne diyecekler??

Şimdi bacım, vatandaşlık dersinden hatırladığım kadarıyla 17 yaşında anne baba izniyle nikah kıyılabiliyor. 16 yaşında ise olağanüstü bir hal varsa (gebelik gibi) mahkeme kararıyla nikah kıyılabiliyor.
Sen diyorsun ki 16 yaşımda anne babamın imzasıyla evlendim, bu yalan.
İlk çocuk da seninse mahkeme kararıyla 16da evlenmişsindir.

Sosyal hizmetlere şikayet etme hakkın yok mu.
Hadi sen Bi şekilde elinden kurtuldun o çocuğa ne olacak o yaşta öyle bir muamele görüyor
Acilen şikayet et
Suriyeli olduğum için ciddiye alan bir insan yok 4 kez gittim ama
Şimdi bacım, vatandaşlık dersinden hatırladığım kadarıyla 17 yaşında anne baba izniyle nikah kıyılabiliyor. 16 yaşında ise olağanüstü bir hal varsa (gebelik gibi) mahkeme kararıyla nikah kıyılabiliyor.
Sen diyorsun ki 16 yaşımda anne babamın imzasıyla evlendim, bu yalan.
İlk çocuk da seninse mahkeme kararıyla 16da evlenmişsindir.
Hayır öyle değil 17 me 3 ay var diye düğünüm yapıldı bitti herşey 17 yüzde doldurunca Nihak kiydilar

Suriyeli olduğum için ciddiye alan bir insan yok 4 kez gittim ama ayni
Siz Suriyelisiniz gidin buradan mı dediler? Madem Suriyelisiniz ve burada sizi ciddiye almıyorlar alın çocuğunuzu Suriyeye gidin, orada devletinize sığının. Gelip orada sizi bulacak değil ya.

Çok doğru anlamissiniz evin işine yetişemiyorum bazen yemek yapıyorum üstüne dayak yiyorum gece oluyo yorgunluktan çocukların agladiklarini duymadığım için dayak yiyorum yetişemediği mi söyleyince de dayak yiyorum ve üzerine o kadar hakaret yiyorum ve diyoku bir yasindaki çocuk kendisi ile ilgileniyomus ver eline telefonu oynasın diyo ama istemiyo işte kucağa gelmek istiyo kardesini kıskaniyo bilmiyorum inanmamak ta haklisiniz bende inanmazdım ama yemin ederimki gerçek basbaya bana diyoki çocukları ağlat yap işini diyo ama yapamıyorum olmuyor yetişemiyorum temizlikten yiyorum herşeyden yiyorum yemeği yine yapamadım her işin biyerde bazen yapamadığım icin perde arkasına veya kapının veya kıyafetin altına saklıyorum Allah belanı versinki doğru hepsi
Kocanın anası babası nerede? Kimse bir şey demiyor mu? Madem babalar arkadaş, babanız da mı müdahale etmiyor? 25(?) yaşındaki çocuğun neyinden korkuyorlar?

Back
X