- 19 Mayıs 2024
- 2.931
- 1.809
- 53
- Konu Sahibi cananturkman
Bizim ülkemizde böyle şeyler olmaz vatandaş ayırt etmiyoruz yıllardır ülkemizde bir çok sığınmacı yaşıyorSuriyeli olduğum için ciddiye alan bir insan yok 4 kez gittim ama ayni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim ülkemizde böyle şeyler olmaz vatandaş ayırt etmiyoruz yıllardır ülkemizde bir çok sığınmacı yaşıyorSuriyeli olduğum için ciddiye alan bir insan yok 4 kez gittim ama ayni
Bu nasıl cani ,psikopat birisi ya , çok üzgünüm yaşadığınız şiddet için. Darp raporu alın polise şikayet edin kendinizi ve çocuklarınızı kurtarın bu pislikten lütfen. Küçücük çocuğu ısırıp yüzünde morluk yapmak nedir yaEvet bir yasindaki kızını ısırarak yüzünde morluklar yapti
Boşver in ya vala kızlarımın bana böyle demesindense böyle iyim zaten çocukların gözünün önünde de dovmuyo cocuklari sakince uyutuyor anlık bir kriz çıkartıp mutfakta vaya salonda dövüp çağırıyor şunu temizle falan diye kızıma şiddet uygulandığında bana uygulayamadigi için oldu kucağımda Bebek emziriyorum diye bi daha da olmadı en azından yanında olduğumda cocuklarima bı zarar gelmiyoNe demek kızlarım, annem kendi hayatını düşündüğü için bizi bıraktı diyecek? Şiddet göre göre ölmek daha mı iyi hanımefendi? Ya sonra ne olacak kızlarınıza, ne diyecekler??
Kocanız da mı Suriyeli? Şikayet edersen sınır dışı ederler belki.Suriyeli olduğum için ciddiye alan bir insan yok 4 kez gittim ama
Jandarmaya değil polise gidin tüm kanıtları fotoğrafları gösterinHaklısınız
Evet çektim ve gittiğimde jandarmanın biri bu fotoğrafi çektiğiniz gün gelmeliydin hicbirsey yapamayız dediler ve cikatilar
Aynısını yapicam ama korkuyorum işte daha kötüsü olur diye ama yapmaya calisicamBu nasıl cani ,psikopat birisi ya , çok üzgünüm yaşadığınız şiddet için. Darp raporu alın polise şikayet edin kendinizi ve çocuklarınızı kurtarın bu pislikten lütfen. Küçücük çocuğu ısırıp yüzünde morluk yapmak nedir ya![]()
Türk olduğu için onu tutuyo jandarma benim suçum olmadı halde bı daha sorun cikartirsan sinirdisi ederim dedi o yüzden burda yardım istiyorumKocanız da mı Suriyeli? Şikayet edersen sınır dışı ederler belki.
Daha ne kadar kötü olabilir ki ölmek mi istiyorsunuz ya . Lütfen şikayet edin darp raporu alın bu konuyu gördüğüm anda içim mahvoldu ya.Aynısını yapicam ama korkuyorum işte daha kötüsü olur diye ama yapmaya calisicam
Teşekkürler yapmaya calisicamGit lütfen şikayetçi ol bak dediğim gibi sen kendini Bi şekilde kurtarırsın belki ama o çocuk daha bebekken hırpalanıyor günahtır. yakın olsak adresi bilsem ben ihbar ederim yani çocuğu devlet korumasına alsınlar
Hiç birşey yazmıyorumDaha ne kadar kötü olabilir ki ölmek mi istiyorsunuz ya . Lütfen şikayet edin darp raporu alın bu konuyu gördüğüm anda içim mahvoldu ya.![]()
Ben böyle hissederken siz ve çocuğunuz neler hissetti kim bilir...
Polise degil de savcıya gidin adliyeye. Allah yardımcınız olsun.Suriyeli olduğum için ciddiye alan bir insan yok 4 kez gittim ama ayni
Malesef ben denk gelmiştim. Polis karakolunda. Burada şikayetçi olamazsın bilmem ne boş boş konuşup göndermişlerdi şiddet gören kadını. Nerde dayak yediysen o mahallenin karakoluna gitmen lazım falan dediler salak salak. En iyisi direkt adliyeye savcılığa gitmek. Hoş ona da güvenim yok da hasbel Kader hani belki vicdanlı birine denk gelir4 kez gittim dediğiniz yer tam olarak neresi? Jandarma mı, karakol mu ? Nasıl Suriyeli diye görmezden gelirler . Burda şiddet söz konusu, aklım almıyor bu olayı.
Jandarma karakolu4 kez gittim dediğiniz yer tam olarak neresi? Jandarma mı, karakol mu ? Nasıl Suriyeli diye görmezden gelirler . Burda şiddet söz konusu, aklım almıyor bu olayı.
Sonunda beni anlayan biri çıktı teşekkür ederim yapacağım teşekkür ederim herkese bana cesaret verdinizMalesef ben denk gelmiştim. Polis karakolunda. Burada şikayetçi olamazsın bilmem ne boş boş konuşup göndermişlerdi şiddet gören kadını. Nerde dayak yediysen o mahallenin karakoluna gitmen lazım falan dediler salak salak. En iyisi direkt adliyeye savcılığa gitmek. Hoş ona da güvenim yok da hasbel Kader hani belki vicdanlı birine denk gelir
Benim gittiğim karakol öyleydi bı daha kimseyi meşgul etme deyişi kullagimdan gitmiyo zatenBizim ülkemizde böyle şeyler olmaz vatandaş ayırt etmiyoruz yıllardır ülkemizde bir çok sığınmacı yaşıyor
Şuan eşiniz nerde ?Jandarma karakolu