• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan sidett görüyorum

Siz Suriyelisiniz gidin buradan mı dediler? Madem Suriyelisiniz ve burada sizi ciddiye almıyorlar alın çocuğunuzu Suriyeye gidin, orada devletinize sığının. Gelip
orada sizi bulacak değil ya.
Eşimin dediğine göre çocuğumu kaçırdı diye dava açarım çocuğunu ömür boyu göremezsin diyo araştırdım ve buda doğruymuş ve bide ben zaten gitsem biliyosunuzdur zaten Suriye allahsizlarla dolu kurtarın derken msh olmasında ndan korkuyorum bide oraliyim ama gidecek yerim yok herkes burda neye boşver in azda olsa benimle dertlestiniz ya Müge anlı da bulurum çareyi yada başka bişey uok

Merhaba arkadaşlar ben canan 18 yaşındayım 16 yaşında evlendim iki tane kızım var biri bir yaşında diğeri dört aylık kocam bana sürekli olarak şiddet uyguluyo bir keresinde çok kötü dayak yedim 17 yaşında gözüm ağzım morluk içindeydi ve sislikten dolayı hicbirsey yiyemiyordum ve nasıl dayak yediğini bile hatırlamıyorum sadece boğazımı kesmekle tehdit edip bıçağı dayandığını hatırlıyorum ve ikinci dayagimda tokatlarla gözümün içini kan dolmuş gibi dövdü gözümün sadece siyahlari beli oluyodu ve ilk kızım benim öz kızım değil ona annelik yapmaya çalıştım yapıyorum da ikinci kızım doğduğunda bana şiddet uygulamaya devam etti hamile iken bile vurdu kırdı yine aynıydı dün şaka yaptım Gülsün biraz eğlenelim diye ama yine aynı oldu dayak yedim ve tehditler savurdu seni özel bölgeden astım kapıya bağlar sislerim dedi ve ben artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama beni tehdit ediyor seni uyurken keserim evlat acısına dayanamayıp intar etmis derim dedi ben boşanıp giderim buralrdan diyorum ama kızlarımın başına bişey gelir biseyl olur diye ölüyorum ve onların yüzüne tekrardan bakamamaktan korkuyorum onları bırakmanın cezasını çekmek istemiyorum sana vermem çocuğu diye ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin lütfen Allah için bana yardım edin...
Kadin siginma evine gitseniz? Boyle bir babaya kim vekalet vermiş onun çocuguna bakiyorsunuz? Ayrica 16 yaşinda sizin nikahinizi kim kiydi? Zaten bu bilr yasadişi ve adamin reşit olmayan kizla evlenmesine ceza kesilmesi gerekir. O adam normal degil ki. Aile de arkanizda durmuyorsa polise şikayet ederken geri donersem her an birseyler yapa bilir ben devlete siginiyorum beni de çocuklarimi da kurtarin diyin. Bir siginma evine yerlestirsinler sizi

Kadin siginma evine gitseniz? Boyle bir babaya kim vekalet vermiş onun çocuguna bakiyorsunuz? Ayrica 16 yaşinda sizin nikahinizi kim kiydi? Zaten bu bilr yasadişi ve adamin reşit olmayan kizla evlenmesine ceza kesilmesi gerekir. O adam normal degil ki. Aile de arkanizda durmuyorsa polise şikayet ederken geri donersem her an birseyler yapa bilir ben devlete siginiyorum beni de çocuklarimi da kurtarin diyin. Bir siginma evine yerlestirsinler sizi
Haklısınız yapmam gerekiyor artık kötüye gitmeden

Benim gittiğim karakol öyleydi bı daha kimseyi meşgul etme deyişi kullagimdan gitmiyo zaten
Yaşınız küçük diye belkide anllatıklarınızdan sizi anlamamış olabilirler kendimi sizin yerinize koyuyorum okadar wcı yaşasam ve yeni doğum yapmışsınız halalohusa sayılırsınız beşli kendinizi iyi ifade edemediniz onlarda anlamadı sizi bilemiyorum. İnşallah sizin için her şey yoluna girer ortada çocuklar da var çok zor bir durum

Bu andaval bulunduğun ilin magandası mı ! Ne demek akrabası diye saldılar ?
Bu serefsizin tanidigiymis hepsi bişey diyorum tersini yazıyorlar bişey söylüyorum söylersen böyle olur şöyle olur herşeyi onaylamazsan böyle olur diye tehdit dolu sözler söylediler tabi bunda inanmazsınız biliyorum ama bı Ümit

Yaşınız küçük diye belkide anllatıklarınızdan sizi anlamamış olabilirler kendimi sizin yerinize koyuyorum okadar wcı yaşasam ve yeni doğum yapmışsınız halalohusa sayılırsınız beşli kendinizi iyi ifade edemediniz onlarda anlamadı sizi bilemiyorum. İnşallah sizin için her şey yoluna girer ortada çocuklar da var çok zor bir durum
Şuan herkes sacmaladigimi dusunuyo ama herşey dogru

183'ü arayın. Onlar size akıl verir öncesinde. Ne yapmanız gerektiğini anlatırlar veya siz sorarsınız. Şiddet görürseniz aradığınızda güvenlik güçleri evinize kadar gelmek zorunda kalıyorlar. Sizi oradan kurtarabilirler.

Şiddet gören komşumuzu polise ihbar edince gelmiyorlardı. 183'ü arayınca anında polis geldi eve. Önemli olan sonrasında suçlamayı reddetmemeniz.

Canan kendini ve bebeğini sen kurtarabilirsin. Polisi ara, Aile ve sosyal politikalar bakanlığını ara bir şekilde o evden çık.. Kadın sığınma evine git.

Aileniz nerede? 16 yaşındaki kız çocuğunu böyle bir pislikle evledirecek kadar ne yaşadı bunlar?
Allah aşkına sizde bir sağlık ocağına gidin korunma yöntemleriini öğrenin. Tekrar çocuk yapmayın. Bu yaşta yapılan çocuğun anneye faydası yok zarari var. Çocuklar içinde annenin bu yaşta olması iyi bir şey değil.

Back
X