• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan sidett görüyorum

Evet öyleymiş geç oldu ama yeni anladim

Size ne onun çocuğundan? Daha kendini ve kızını koruyamıyorsun 18 yaşında başkasının çocuğuna annelik yapıyorsunuz. Bu yaptığınız doğru değil. Kendi çocuğunuzu alın gidin polise sığının.

Son düzenleme:
dışarda bulmuşlar gibi

damadım bana bişey yapar diye kızımın yanina gitmedim
dışarda bulunmuş gibi 16 yaşında koşa koşa ailenizin istemediği biriyle evlenip bir de üstüne çocuk yapınca ne olacağını düşündünüz
16 yaşında bir çocuğa göz diken adamın nasıl biri olmasını beklediniz
ben niye çocuğumun saçma seçimleri yüzünden canımdan korkayım

Sahip çıkmıyorlar amcamlar diyorum falan diyorum evlendigim adamı istemediler diye benimle konuşmuyorlar

16 yaşındaki kız çocuğunu böyle bir pislikle evledirecek kadar ne yaşadı bunlar?
ne evlendirmesi yahu
gayet bile isteye kendi bulup evlenmiş
çünkü koca kaçan bir şey
zamallah 15inden hemen sonra bulamazsan zor
sonra da üç çocuk patlatacaksın
sonra gelip buraya ağlayacaksın
ayrıca doğma büyüme buralı olsa bile bir suriyeli böyle türkçe yazamaz o da hikaye
off bıktım artık cehaletten ,iş bilmezlikten
ülkeyi insanları geçtim artık bu kadınlar gram gelişmiyor ilerlemiyor

Eşimin dediğine göre çocuğumu kaçırdı diye dava açarım çocuğunu ömür boyu göremezsin diyo araştırdım ve buda doğruymuş ve bide ben zaten gitsem biliyosunuzdur zaten Suriye allahsizlarla dolu kurtarın derken msh olmasında ndan korkuyorum bide oraliyim ama gidecek yerim yok herkes burda neye boşver in azda olsa benimle dertlestiniz ya Müge anlı da bulurum çareyi yada başka bişey uok
Valla iyi fikir. Müge anlı. Ciddi diyorum. En kötü sahip çıkar o kadın.

ne evlendirmesi yahu
çünkü koca kaçan bir şey
ayrıca doğma büyüme buralı olsa bile bir suriyeli böyle türkçe yazamaz o da hikaye
Suriyeliyim burda. Okudum

ne evlendirmesi yahu
çünkü koca kaçan bir şey
Saçmalamayın yahu. Konu sahibi çocukmuş. Mağdur o. Mağduru suçlamak ne kadar kolay demi

Hanımefendi her söylenene öldürür,yapamam diyorsunuz.Ya sizi değil,o çocukları öldürürse,nasıl bir vebal bu.Herkes farklı fikirler vermiş,ama hepsine bahane sunmuşsunuz.Elin çocuğuna sahip çıkacağınıza bi kendi çocuğunuzu düşünün o çocuk içinde sosyal hizmetlere acil başvuru yapın.Gece nasıl rahat uyuyorsunuz,bu adam sizi keser,uykuda.Aklınızı başınıza alın,dayak yemeye eyvallahsınız,ona lafım yok artık.Ama çocuklar var,siz de suçlu duruma düşersiniz.Allah korusun birsey olsa buradaki paylaşımınızdan dolayı bile isteye o çocukları kurtarmadığınız için sizi de alırlar,içeri.

Teşekkür ederim beni anladığımız için
Yalansa hic kizmam suan cok sukur bizle kafa bulmus ama bi kadin bunlari yasamiyor diye sevinirim mumkunse yalansa aciklayin insanlarla daha fazla oynamayin eger dogruysada ona gore yonlendirelim sizi kadin siginma evleri var devlet sahip cikar cocuklarida baba alamaz o hikaye 4 aylik bebegi hangi babaya veriyormus mahkeme sizide onun bulamayacagi bi sehire gonderirler ihbari ben bile yapabilirim dogruysa yineliyorum

ne evlendirmesi yahu
çünkü koca kaçan bir şey

İnanın bende sizin gibi bıktım bu durumdan.
Bu konu bana 5 sene önce hastane gelen genç bir kadıni hatırlattı. Oda konu sahibi gibi erken yaşta kaçarak evlenmiş, 23 yaşında 5 çocuk annesi olmuştu. Arkadaşımla ben doğum kontrol yöntemlerini için ona özel bir eğitim vermek için program hazırladik ama kız çocuk doğurmaktan değil korunma yöntemlerinden korkuyordu. Ne yaptıysak kız eğitime ikna olmadi. Bazen aklıma geliyor acaba şimdi kaç çocuğu var ?

Hic inandirici gelmedi bu konu bana, yazilan her seye bahanesi var.
Umarım doğru değildir.Yoksa bile bile çocukların canını tehlikeye atıyor.Yok onların yanında dövmüyormuş,eee çocuğu ısırmış,çocukların yanında dövmemesi mi iyi diyelim.Ben biliyorum,bu filmi sonu hiç iyi bitmiyor.Allah o çocuklara acısın,bu aklı beş karış hava da anneden ve psikopat babadan kurtarsın.Elin çocuğunu sahiplenecek kadar anne,ama canlarını kurtaracak kadar anne değil. MAALESEF BEN OLUMLU YORUM YAPAMAYACAGIM,MAGDUR DIYE....

Ya eşim polis kades den çağrı geldiği an oraya intikal etmek zorundayiz ve belirli dakikası var bu dakikayı aşmadan orda gerekli güvenliği sağlamak zorundayız diyor ve polis gelmedi diye iftiraya maruz kalmamak için gelen çağrı dakikası ve adresdeyiz anonsundaki dakika kayıt altına alınıyor diyor bugüne kadar da hiç de kimseye bu eski rapor eski fotoğraf demedik böyle bir şey diyemeyiz şikayetçiyim dediği an biz iki tarafı da ayrı ayri alırız ikisinide önce sağlık raporu için hastaneye ordan emniyete götürüruz diyor.Suriyeliyim kocamı türk die jandarma onu tutuyor falan demeniz asla inandirici değil üstelik birini öldürmek den ceza yemiş Nerden tutsan konu elimde kalıyor

Back
X