- 9 Mart 2011
- 12.073
- 9.773
- 448
- Konu Sahibi cananturkman
bu da mı varmışüstelik birini öldürmek den ceza yemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu da mı varmışüstelik birini öldürmek den ceza yemiş
Gerizekalılik yapma Allah için yav burda o kadar anlattım jandarma kocamı tutuyo diye tuşa basınca polis gelecek sandım jandarma gel o yüzden polis geldi dedim sonradan jandarmamai gelecekti manasında sordum sizeYa Allah aşkına gece gece milleti oyuncak etme fake hesaptan dan kendine cevap vermeye çalışırken burdan mi cevap verdin hem geldilerse buraya nasıl laf yetiştiriyorsun.
Ben 4 yaşındayken geldik hatırlıyorum eşim askerliğini jandarma olarak yaptı aynende bı tane abla in dediği gibi jandarma iken bir altını karalamaktan yatti ama adam yoğum bakımdan çıkınca sikayettini geri çekti diye biliyorum biz iki aylık evliyken asker oldu yani bu kadar bilmiyorum yinede inanmak istememekte haklısınız ben bu kadar bişey diyebilirim anlattım dinlediniz teşekkür ederim... Bu arada sığınmaya değilde misafirhane diye bir yere getirdiler telefonumuda anlattım konu hakkında bilgi için aldılar yeni aldimBu kadın Suriyeli bizim kadar bu mevzulara hakim olduğunu sanmıyorum. Eşinin jandarmayım diye anlattığı hikaye de 6 aylık askerliğini uzatmıştır hani şu sonrasında mülakatla kadrolu olunan türden ama bu adamda kapasite olmadığı için devam edememiştir kadını korkutmak için de sıkıyordur. Cinayet konusunu açıkçası ben de anlamadım ne ara işledi ne ara yattı çıktı oralar karışık çünkü nolursa olsun en az 5-7 sene yatarı olan bir suç. Taksirle gerçekleştiyse falan belki durum farklıdır. Biraz da kızı korkutmak için abartıyor olabilir.
Ama kurtuldum gibi gözüküyor şimdi onuda aldilarmi bilmiyorum hepinize teşekkür ederim beni dinledigijiz içinSon durum nedir
Geçmiş gitmiş olsun. Bebeğiniz yanınızda mı? Diğer bebeği sosyal hizmetler mi aldı?Ama kurtuldum gibi gözüküyor şimdi onuda aldilarmi bilmiyorum hepinize teşekkür ederim beni dinledigijiz için
Bak cnm yaşın küçük oldugu için tam algilayamiyorsun ama kocan normal biri değil ruh hastasi belli sana çocuklara yaptıklarından belli bak bizim burda en son bir kadın vahşice öldürüldü ses kayıtlarını dinledik adam kadına seni her yerinden bicaklarim keserim diyordu ve sonunda öyle de yaptıÇok doğru anlamissiniz evin işine yetişemiyorum bazen yemek yapıyorum üstüne dayak yiyorum gece oluyo yorgunluktan çocukların agladiklarini duymadığım için dayak yiyorum yetişemediği mi söyleyince de dayak yiyorum ve üzerine o kadar hakaret yiyorum ve diyoku bir yasindaki çocuk kendisi ile ilgileniyomus ver eline telefonu oynasın diyo ama istemiyo işte kucağa gelmek istiyo kardesini kıskaniyo bilmiyorum inanmamak ta haklisiniz bende inanmazdım ama yemin ederimki gerçek basbaya bana diyoki çocukları ağlat yap işini diyo ama yapamıyorum olmuyor yetişemiyorum temizlikten yiyorum herşeyden yiyorum yemeği yine yapamadım her işin biyerde bazen yapamadığım icin perde arkasına veya kapının veya kıyafetin altına saklıyorum Allah belanı versinki doğru hepsi
Ya saçmalıyorsun şuan sen normal bir insanın yanında yasamyorsun 1 yaşındaki bebeği bile döven seni ölümle tehdit eden birinin yanındasın şuan adam normal değil psikopat ruh hastası belli bak bizim burda bir kadında en son böyleydi kocasıyla konuşmasını ses kaydı yapmıştı sonra kocası onu vahşice öldürünce ortaya çıktı ses kaydında kocası seni bıçakla delik deşik ederim falan diyordu en sonunda da öyle de yaptı kız babasının evine gitmişti ama kocası ailesini de tehdit ettiği için sonra yine evine gitti ve bir kaç gün sonra vahşice katledildi her yerini bicaklamis kırmışti biz duyunca 1 hafta etkisinden çıkamadık sende bu adamın yanında durmaya devam edersen sonun böyle olacak çünkü normal bir insan değil belli tam psikopat bebeğine de al direk sığınma evine git seni göndermeye kalkarlarsa yalvar öldürecek beni de habercileri çağır TV'ye çık sana yardım ederler izini kaybetirmen lazım diğer çocuğa da şiddet uyguladığını şöyle elindeki fotoğrafları göster o cocuguda devlet alsın senin yaşın daha çok genç dusunemiyorsun ama bizleri dinle bak bu adamla yaşamaya devam edersen sonun hiç iyi gözükmüyorBoşver in ya vala kızlarımın bana böyle demesindense böyle iyim zaten çocukların gözünün önünde de dovmuyo cocuklari sakince uyutuyor anlık bir kriz çıkartıp mutfakta vaya salonda dövüp çağırıyor şunu temizle falan diye kızıma şiddet uygulandığında bana uygulayamadigi için oldu kucağımda Bebek emziriyorum diye bi daha da olmadı en azından yanında olduğumda cocuklarima bı zarar gelmiyo
Çok sevindim. Kızlar nerde peki?Ama kurtuldum gibi gözüküyor şimdi onuda aldilarmi bilmiyorum hepinize teşekkür ederim beni dinledigijiz için
E eşinizi istemedikleri için amcalarınız konuşmuyormuş sizinle?Aile isteg
iyle evlenmekten vazgeçtim ama sonradan herkese haber verdik bizi rezil edemezsin dediler ve evlendirdiler
Yav bir yorumunda cinayetten sabıkası var yazmış.Eski arkadaşlarını koruyorlar demekki. Sen polise git canım, sana işlem yapmayan jandarmadanda şikayetçi ol. Kadın sığınma evine gidersin, adresini vermezler o pisliğe, kurtulursun.
Hatta şimdi 183 ü ara durumunu anlat. Aramadan önce söyleyeceğin şeyleri bir kağıda yaz, konuşurken kendini ifade etmekte zorlanabilirsin. 1 yaşında bebeğin şiddet gördüğünü ve seni ölümle tehdit ettiğini de mutlaka söyle. Durumun ciddiyetini anlasınlar. Allah yardımcın olsun.
Açıklamana gerek yok ben oralara pek takılmıyorum başka kullanıcıya cevap olarak yazdım. Beni ilgilendiren senin sürecin. Misafirhaneye getirdiler peki ya sonrası nasıl işleyecek sordun mu? Sığınma evine götürülecek misin? Sen muhakkak bunu talep et.Ben 4 yaşındayken geldik hatırlıyorum eşim askerliğini jandarma olarak yaptı aynende bı tane abla in dediği gibi jandarma iken bir altını karalamaktan yatti ama adam yoğum bakımdan çıkınca sikayettini geri çekti diye biliyorum biz iki aylık evliyken asker oldu yani bu kadar bilmiyorum yinede inanmak istememekte haklısınız ben bu kadar bişey diyebilirim anlattım dinlediniz teşekkür ederim... Bu arada sığınmaya değilde misafirhane diye bir yere getirdiler telefonumuda anlattım konu hakkında bilgi için aldılar yeni aldim
Ikiside yanımdaGeçmiş gitmiş olsun. Bebeğiniz yanınızda mı? Diğer bebeği sosyal hizmetler mi aldı?
Bilmiyorum konusmadilar daha iyecek içecek getirdiler birazdan seninle ilgilenecekler dedi başka bişey yokAçıklamana gerek yok ben oralara pek takılmıyorum başka kullanıcıya cevap olarak yazdım. Beni ilgilendiren senin sürecin. Misafirhaneye getirdiler peki ya sonrası nasıl işleyecek sordun mu? Sığınma evine götürülecek misin? Sen muhakkak bunu talep et.
Aynısını yaptım aldılarBak cnm yaşın küçük oldugu için tam algilayamiyorsun ama kocan normal biri değil ruh hastasi belli sana çocuklara yaptıklarından belli bak bizim burda en son bir kadın vahşice öldürüldü ses kayıtlarını dinledik adam kadına seni her yerinden bicaklarim keserim diyordu ve sonunda öyle de yaptı
Ya saçmalıyorsun şuan sen normal bir insanın yanında yasamyorsun 1 yaşındaki bebeği bile döven seni ölümle tehdit eden birinin yanındasın şuan adam normal değil psikopat ruh hastası belli bak bizim burda bir kadında en son böyleydi kocasıyla konuşmasını ses kaydı yapmıştı sonra kocası onu vahşice öldürünce ortaya çıktı ses kaydında kocası seni bıçakla delik deşik ederim falan diyordu en sonunda da öyle de yaptı kız babasının evine gitmişti ama kocası ailesini de tehdit ettiği için sonra yine evine gitti ve bir kaç gün sonra vahşice katledildi her yerini bicaklamis kırmışti biz duyunca 1 hafta etkisinden çıkamadık sende bu adamın yanında durmaya devam edersen sonun böyle olacak çünkü normal bir insan değil belli tam psikopat bebeğine de al direk sığınma evine git seni göndermeye kalkarlarsa yalvar öldürecek beni de habercileri çağır TV'ye çık sana yardım ederler izini kaybetirmen lazım diğer çocuğa da şiddet uyguladığını şöyle elindeki fotoğrafları göster o cocuguda devlet alsın senin yaşın daha çok genç dusunemiyorsun ama bizleri dinle bak bu adamla yaşamaya devam edersen sonun hiç iyi gözükmüyor
Ya kadının avukatı gibi oldum ama cinayete teşebbüs diyecekti diyemedi işte. Fake konu olsa böyle bariz hatalar yapmaz.Yav bir yorumunda cinayetten sabıkası var yazmış.
Her.şey gönlünce olsun inşallah bundan sonra ,adama dönmek istemediğinde mutlaka ısrarcı ol,ikna olma.Aynısını yaptım aldılar
Ben dogru oldugunu dusunmedigim icin yazmıyorum, fakese vebali boynuna, degilse de ben gunahina girip konuyu sabote etmeyeyim.Ya fake olduğunu düşünenler konuya yazmayabilir yeter ki şikayet etmeyin gelişmeleri takip edebilelim ihtiyacı olursa yardımcı olabilelim.