• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan sidett görüyorum

Ne kadar eskiydi? Geçen gün buraya darp edilmiş halinizle fotoğraf atmıştınız o da mı eskiydi?
Geçen yilindi o buraya yazdığından birgün önce kafa attı söyledim ve kocam benim başka kadınla konuşmamı gördü ve sinir krizi geçirdi dedi kendini yerden yere vurdu dedi inandılar serbest

Geçen yilindi o buraya yazdığından birgün önce kafa attı söyledim ve kocam benim başka kadınla konuşmamı gördü ve sinir krizi geçirdi dedi kendini yerden yere vurdu dedi inandılar serbest
Peki ya çocuğun yanağını ısırması? Onu çekmediniz mi? Çocuk da mı öç alacak la havle ya ! İlla yeniden dayak mı yemeniz lazım ikna olmaları için off
Ve bitanede arkadaşını şahit yapmış ben yaptım resmi dedi

1 yıl gerçekten çok uzun bir süre. Kadının beyanı esastır. Bu kadar yalan dolana inanmaları ya da inanıyor gibi yapmaları inanılmaz

Esimi korkutmak için makyaj yaptırdım dedi
Profesyonel bir yalancı, şerefsiz üstüne de şahit bir arkadaş tutmuş inanamıyorum.... Bu konunun gerçek olmamasını dilerdim. Gerçek bir kanıt olması için sanırım yakın tarihli bir fotoğraf/ video olmalı. Ayrıca çok geçmeden zamanında şikayet etmeniz gerekirdi. Peki siz savunma yapmadınız mı? Yalancı şahitlik tuttu, yalan söylüyor suçunu örtmeye çalışıyor diye ? Tek taraflı inandılar mı hemen?

Profesyonel bir yalancı, şerefsiz üstüne de şahit bir arkadaş tutmuş inanamıyorum.... Bu konunun gerçek olmamasını dilerdim. Gerçek bir kanıt olması için sanırım yakın tarihli bir fotoğraf/ video olmalı. Ayrıca çok geçmeden zamanında şikayet etmeniz gerekirdi. Peki siz savunma yapmadınız mı? Yalancı şahitlik tuttu, yalan söylüyor suçunu örtmeye çalışıyor diye ? Tek taraflı inandılar mı hemen?
Canlı canlı resim yaptırdılar söyleyecek söz bile bulamadım sadece izlemek kaldi

1 yıl gerçekten çok uzun bir süre. Kadının beyanı esastır. Bu kadar yalan dolana inanmaları ya da inanıyor gibi yapmaları inanılmaz
Darp raporu şart konu sahibi hiç darp raporu almamış anlaşılan ki darp raporununda süresi var 6 ay suresi dolunca kullanamaz.Fotoğrafta ile yaramaz gecen bir konuda da yazmıştım foto ile olmaz şiddeti resmi kanallar yoluyla belgelenmesi gerek ki fotoğrafta 1 yıllıkmış avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama süreç başlatmak için darp raporu şart.

Back
X