- 27 Mart 2025
- 92
- 5
- 3
- 18
- Konu Sahibi cananturkman
Teşekkür ederim iyiyiz sığınmaya getirdiler ...ama en canımı yakan eşim delil yetersizliğinden dolayı serbest kaldıKonu sahibi nasılsınız, ne yaptınız? Sizi çok merak ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim iyiyiz sığınmaya getirdiler ...ama en canımı yakan eşim delil yetersizliğinden dolayı serbest kaldıKonu sahibi nasılsınız, ne yaptınız? Sizi çok merak ediyorum.
Nasıl ya? Siz fotoğraf video falan göstermediniz mi? Yüzünüzdeki morluklar, darp izleri geçmiş miydi?Teşekkür ederim iyiyiz sığınmaya getirdiler ...ama en canımı yakan eşim delil yetersizliğinden dolayı serbest kaldı
Gösterdim fotoğraflar yetmiyormus eski tarihler dediler ve kocanizdan öç almak istemediginiz nasıl kanitlayabilirsiniz diyip suç bana geldiNasıl ya? Siz fotoğraf video falan göstermediniz mi? Yüzünüzdeki morluklar, darp izleri geçmiş miydi?
Ve şeker hastası olduğum için ara ara morluklar kendiliğinden çıkar deyip öç almakla suclandimNasıl ya? Siz fotoğraf video falan göstermediniz mi? Yüzünüzdeki morluklar, darp izleri geçmiş miydi?
Ne kadar eskiydi? Geçen gün buraya darp edilmiş halinizle fotoğraf atmıştınız o da mı eskiydi?Gösterdim fotoğraflar yetmiyormus eski tarihler dediler ve kocanizdan öç almak istemediginiz nasıl kanitlayabilirsiniz diyip suç bana geldi
Peki ya çocuğun yanağını ısırması? Onu çekmediniz mi? Çocuk da mı öç alacak la havle ya ! İlla yeniden dayak mı yemeniz lazım ikna olmaları için offVe şeker hastası olduğum için ara ara morluklar kendiliğinden çıkar deyip öç almakla suclandim
Geçen yilindi o buraya yazdığından birgün önce kafa attı söyledim ve kocam benim başka kadınla konuşmamı gördü ve sinir krizi geçirdi dedi kendini yerden yere vurdu dedi inandılar serbestNe kadar eskiydi? Geçen gün buraya darp edilmiş halinizle fotoğraf atmıştınız o da mı eskiydi?
Esimi korkutmak için makyaj yaptırdım dediPeki ya çocuğun yanağını ısırması? Onu çekmediniz mi? Çocuk da mı öç alacak la havle ya ! İlla yeniden dayak mı yemeniz lazım ikna olmaları için off
Geçen yilindi o buraya yazdığından birgün önce kafa attı söyledim ve kocam benim başka kadınla konuşmamı gördü ve sinir krizi geçirdi dedi kendini yerden yere vurdu dedi inandılar serbest
Ve bitanede arkadaşını şahit yapmış ben yaptım resmi dediPeki ya çocuğun yanağını ısırması? Onu çekmediniz mi? Çocuk da mı öç alacak la havle ya ! İlla yeniden dayak mı yemeniz lazım ikna olmaları için off
1 yıl gerçekten çok uzun bir süre. Kadının beyanı esastır. Bu kadar yalan dolana inanmaları ya da inanıyor gibi yapmaları inanılmazGeçen yilindi o buraya yazdığından birgün önce kafa attı söyledim ve kocam benim başka kadınla konuşmamı gördü ve sinir krizi geçirdi dedi kendini yerden yere vurdu dedi inandılar serbest
Yani ben şuan korkuyorum ve keşke yapmasaydim diyorum yalan değil keşke ama şuan nelerle karsilasacagimi bilmiyorum1 yıl gerçekten çok uzun bir süre. Kadının beyanı esastır. Bu kadar yalan dolana inanmaları ya da inanıyor gibi yapmaları inanılmaz
Profesyonel bir yalancı, şerefsiz üstüne de şahit bir arkadaş tutmuş inanamıyorum.... Bu konunun gerçek olmamasını dilerdim. Gerçek bir kanıt olması için sanırım yakın tarihli bir fotoğraf/ video olmalı. Ayrıca çok geçmeden zamanında şikayet etmeniz gerekirdi. Peki siz savunma yapmadınız mı? Yalancı şahitlik tuttu, yalan söylüyor suçunu örtmeye çalışıyor diye ? Tek taraflı inandılar mı hemen?Esimi korkutmak için makyaj yaptırdım dedi
Canlı canlı resim yaptırdılar söyleyecek söz bile bulamadım sadece izlemek kaldiProfesyonel bir yalancı, şerefsiz üstüne de şahit bir arkadaş tutmuş inanamıyorum.... Bu konunun gerçek olmamasını dilerdim. Gerçek bir kanıt olması için sanırım yakın tarihli bir fotoğraf/ video olmalı. Ayrıca çok geçmeden zamanında şikayet etmeniz gerekirdi. Peki siz savunma yapmadınız mı? Yalancı şahitlik tuttu, yalan söylüyor suçunu örtmeye çalışıyor diye ? Tek taraflı inandılar mı hemen?
Önemli degilİnandırıcı değil son yazdıkların. Kusura bakma..
Ne resmi yaptırdılar burası pek anlaşılmıyor.?Canlı canlı resim yaptırdılar söyleyecek söz bile bulamadım sadece izlemek kaldi
Ya kb. Şuan duygu sömürüsü falan diyeceksiniz belki ama yani ben alıştım anlayacağınız kimsenin inanmamasinaİnandırıcı değil son yazdıkların. Kusura bakma..
Resim olduğuna inandirin dediler bir tane kadının yüzüne çizim yqptilarNe resmi yaptırdılar burası pek anlaşılmıyor.?
Biliyorum bana bile dalga geçmek gibi geliyo ama yemin ederim ben bile Rüya diye düşünüyorumİnandırıcı değil son yazdıkların. Kusura bakma..
Darp raporu şart konu sahibi hiç darp raporu almamış anlaşılan ki darp raporununda süresi var 6 ay suresi dolunca kullanamaz.Fotoğrafta ile yaramaz gecen bir konuda da yazmıştım foto ile olmaz şiddeti resmi kanallar yoluyla belgelenmesi gerek ki fotoğrafta 1 yıllıkmış avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama süreç başlatmak için darp raporu şart.1 yıl gerçekten çok uzun bir süre. Kadının beyanı esastır. Bu kadar yalan dolana inanmaları ya da inanıyor gibi yapmaları inanılmaz