• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan soğudum

lavinya38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
24
8
1
24
Arkadaşlar, ben 24 yaşındayım 4 senelik evliyim. Pcos hastasıyım tüylenme problemim var 19 yaşımda tüp mide ameliyat oldum 60 kilo verdim ve vücudumda ister istemez sarkmalar oldu maalesef. Eşimle tanıştık ona çok güvendim çok samimi geldi. Ben buna sevgili ve nişanlıken daha önce biriyle beraber oldunmu dedim hayır dedi. Biz sevgiliyken bana sürekli yüzümde tüyler çıktığı için (ister istemez belli oluyordu aldırsamda sen hiç kuaföre gitmiyormusun dedi) konuşmaya başladıktan 2 ay sonra nişanlandık maalesef her nişanlı gibi bizde birşeyler yaşadık vücudumu eleştirdi yaşlı vücudu gibi dedi. Senin neden buran böyle falan diye her fırsatta eleştiriyordu. Ben buna ayrılalım dedim yok dedi. Evlendik bu yine devam etti... sonra Birgün eşim alkol aldı ve bana geçmişte yaşadığı herşeyi anlattı evli bir kadınla 4 sene beraberlik yaşamış bekar bir kızla anal sexs yapmış. Ben bunları kaldıramıyorum her ne kadar geçmişte yaşamış olsada bana ihanet gibi geliyor aklımdan çıkmıyor herşyede o kadınla eşim gözüm önüne geliyor ve eşime olan neftrw daha çok artıyor... bu olayları bilmeden önce çoğu şeyi anlamıyodum ama bunları eşim anlatınca puzzle ın eksik parçları tamamlnmış gibi hissediyorum... kendimi kullanılmış ve kirlenmiş gibi hissediyorum... çünkü biz dindar aileyiz eşimle konuşmadan öncede hafızlık yapıyordum bir erkek eli elime değmedi. Eşimde öyle sanıyordum ama çok yıkıldım hele bana sırf vücudum ve tüylerim için o kadar zorbalamsı o kadar ağrıma gidiyorki bana seni seviyorum diyor ama benim için dürüstlük ve güven sevgiden önce gelir içim çok daralıyor ne yapmam gerekiyor sürekli tartışıyoruz...

Baştan sormuşsun, yalan söylemiş. Senden öncesini eğer sormasaydın seni ilgilendirmez derdim ama..
Vücudunla ilgili yaptığı yorumlar korkunç ve çok üzücü. Seven bir erkeğin yapacağı davranış değil bu. Üzgünüm bile bile lades olmuş. Nişanlıyken de yapmış bunu, evlenince bir anda değişmesini mi bekledin ki?
Ayrıca kullanılmış, kirlenmiş kelimeleri çok çirkin. İsteyerek yaşamışsın, neden kirlenmiş oluyorsun?
Çocuk yapma bu adamdan, genceciksin. Aklını başına alıp yoluna bak.

Asıl problem ebem gününde yasadigi şeyler mi sence? Seni eleştirmesi, kıl tüy bilmem ne görünüşüne laf etmesi daha kırıcı değil mi? Dindardin ama sende nisanliyken yaşadın bunları sonucta dimi, yani elestirdigin soğuttu dediğin seyleri yaptın, evlenmeseydin ne olacaktı? Olmamış gibi davranıp devam mi edecektin?

Allah aşkına adam senden önce yaşamış ne yaşamışsa neyi ihanet bunun ? Hangimiz eşimize bı kadar detay vererek geçmiş ilişkilerimizi anlatıyoruz ki ? Anlatılmamalı zaten yaşanmış bitmiş sürekli deşmenin ne manası var ?
Asıl sorun sizi sürekli eleştirmesi. Takıldığınız noktalar çok farklı.

Takılacağınızı düşündüğünüz konuları keşke bu derece deşmeseydiniz, veya evlenmeden önce deşseydiniz mutlaka bir yerde patlak verirdi diye düşünüyorum. Ama asıl mesele size yapılan kötülük, vücudunuza bedeninize kılınıza tüyünüze evlenmeden önce saçma sapan yorumlar yapan adamı keşke evlenmeden önce daha dikkatli düşünseydiniz. Kullanılmış ya da kirlenmiş değilsiniz, boşanma gibi bir seçeneğiniz var yaşınız çok genç. Boşandığınızda daha iyi hissedeceğinizi düşünüyorsanız ki bence anlattıklarınıza göre daha iyi hissedersiniz. Çünkü birçok şeyi hazmedemiyor ve nefret ediyorsunuz eşinizden, çocuk vs yapmayın, moralinizi de bozmayın dünyada teksiniz eşiniz benzeriniz yok kendinize odaklanın ve sağlıklı bir kafayla düşünüp gerekiyorsa aile bireylerinizle paylaşın durumu.

Bunlarda anlatılırmı be senin kocanda tam manyakmış. Takmakta haklısın ben nişanlımın ex ini bile yeri geliyor merak ediyorum fakeden görmek istiyorum kabul etmedı o ayrı konu. Hemde kız manyak bi narsist oldugu halde. Yani bunları anlatması hoş olmamış bende senin gbiyim takardım:( ee nolcak şimdi

Kpcanın senden önce yaşadığı ilişkilere takılman manasız (yalan söylemesi sorun) da senin soğuman için asıl neden seni rencide etmesi olmalıydı. Kendinize hiç mi saygı duymuyorsunuz ?
Zaten ben onu hazmedemiyorum.. kendimi o açıdan kirlenmiş gibi hissediyorum... eşime dedim siz ikiniz benim attığım tırnak olamazsınız... o kadar ağrıma gidiyorki ben uzun olmasın sıkılmayın diye kısa anlattım yoksa eşimle çok tartıştım zamanında ben kendimi böyle seviyorum Rabbım beni kimseye muhtaç etmiyor elim ayağım tutuyor çok şükür dedim... o bana bunları söylediğinde susmadım yani

Baştan sormuşsun, yalan söylemiş. Senden öncesini eğer sormasaydın seni ilgilendirmez derdim ama..
Vücudunla ilgili yaptığı yorumlar korkunç ve çok üzücü. Seven bir erkeğin yapacağı davranış değil bu. Üzgünüm bile bile lades olmuş. Nişanlıyken de yapmış bunu, evlenince bir anda değişmesini mi bekledin ki?
Ayrıca kullanılmış, kirlenmiş kelimeleri çok çirkin. İsteyerek yaşamışsın, neden kirlenmiş oluyorsun?
Çocuk yapma bu adamdan, genceciksin. Aklını başına alıp yoluna bak.
Kirlenmiş derken dedim ya benden önce 4 sene biriyle beraber olmuş ben onunla biz birbirimizin ilkiyiz sanarken o herşeyi yaşamış.... yani ben cinsel ilişkide kaçıncıyım.. bide bekarken temiz bir kızla evlenmek istemiş... benim daha önce biriyle beraber oldunmu dememim sebebi bu. Bana anlasaydı kabul etmeyeceğimi çok iyi biliyordu...

Çok saçma senden önce olan bi durum çünkü bu kadar takılmana gerek yok ki asıl takılacağın yer senin seninle ilgili manipüle etmesi küçük düşürmesi

Dindarlar günah işleyemiyor mu bacım?

Her nişanlı bir şeyler yaşamıyor. Hafızlık yapıyormuşsun yani sende dindarsın ama bak olanlar olmuş.

Geçmişi geçmişte bırak kocanla iyi olmak istiyorsan.

Sana hakaret etmesine izin verme.
Ben hiç günah işlemiyorum demedim. Hatalar insanlar içindir. Rabbım günahlarımızı affetsin... sadece bana çok ağır geliyor eşime çok güveniyordum ve onu çok seviyordum. Nişanlıyken birşeyler yaşadığım cinsel ilişkiye girdiğim anlamına gelmiyor

Geçmiştede olsa 4 sene normal bir süremi peki bir defa yapılan bir hata değil koskoca 4 sene

Back
X