• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan soğudum

Zaten ben onu hazmedemiyorum.. kendimi o açıdan kirlenmiş gibi hissediyorum... eşime dedim siz ikiniz benim attığım tırnak olamazsınız... o kadar ağrıma gidiyorki ben uzun olmasın sıkılmayın diye kısa anlattım yoksa eşimle çok tartıştım zamanında ben kendimi böyle seviyorum Rabbım beni kimseye muhtaç etmiyor elim ayağım tutuyor çok şükür dedim... o bana bunları söylediğinde susmadım yani
Boşanma düşüncen var mı ?

Her nişanlı bir şey yaşamıyor. Hafızmışsınız daha iyi bilmeniz lazım. Bu konuda muhafazakarlık nerede anlamadım cinsel ilişkiye girmedim demeyin adam vücudunu görmüş. Hani arada nikah yokken islam dinine göre el ele tutuşmak dokunmak günah. Bunu da basitleştirmeyin her nişanlı bir şeyler yaşar diye. Adam alkol da alıyormuş siz de nişanlıyken vücudunuzu görmüş dediğim gibi muhafazakarlık yok bu konuda.

Adamın da geçmişi berbat bunu da kolayca böyle eşine anlatıyorsa pişman da değil sanırım. Bu adama güvenilmez

Boşanmalısınız çünkü burada denildiği gibi, evli bir kadınla beraber olduğu için evliliği takmıyor demektir. Her an aldatılma ihtimaliniz var. Sevgiliyken kıl durumunuzu da görmüş nişanlıyken vücudunuzu da görmüş bilerek isteyerek evlenmiş. Şimdi bunlara laf atıp sizi aşağı çekmesi arayışa girdiği için olabilir.

Kıl sorunu için de iğneli lazer yaptırabilirsiniz. Evlilikte eşler birbirinin hastalıkta sağlıkta yanında olmalı. Bu daha kıl var vücudun şöyle diye laf atıyor. Böyle biriyle yol yürünmez size yazık olur. Keşke nişanlıyken vücudunuza ilk laf attığı zaman ayrılsaydınız. Hala geç değil ama boşanmazsanız işte o zaman hem geç olur hem de size çok yazık olur. Dedikleri gibi hazır çocuk da olmamışken tam ayrılma zamanı

bana seni seviyorum diyor ama benim için dürüstlük ve güven sevgiden önce gelir
Bu da yanlış aslında. Birinin seni sevdiğini hareketlerinden anlarsın. İstediği kadar seni seviyorum desin eğer hareketleriyle, tavırlarıyla seni sevdiğini hissettirmiyorsa hele eşinizin yaptığı gibi sizi aşağı çekiyorsa burada bir sevgi yok yani. İstediği kadar seviyorum desin tüm sevgi sözcüklerini söylesin davranış önemli. Sevmiyor gibi davranıyorsa dedikleri boş laftan ibaret ciddiye alınmaması lazım

Arkadaşlar, ben 24 yaşındayım 4 senelik evliyim. Pcos hastasıyım tüylenme problemim var 19 yaşımda tüp mide ameliyat oldum 60 kilo verdim ve vücudumda ister istemez sarkmalar oldu maalesef. Eşimle tanıştık ona çok güvendim çok samimi geldi. Ben buna sevgili ve nişanlıken daha önce biriyle beraber oldunmu dedim hayır dedi. Biz sevgiliyken bana sürekli yüzümde tüyler çıktığı için (ister istemez belli oluyordu aldırsamda sen hiç kuaföre gitmiyormusun dedi) konuşmaya başladıktan 2 ay sonra nişanlandık maalesef her nişanlı gibi bizde birşeyler yaşadık vücudumu eleştirdi yaşlı vücudu gibi dedi. Senin neden buran böyle falan diye her fırsatta eleştiriyordu. Ben buna ayrılalım dedim yok dedi. Evlendik bu yine devam etti... sonra Birgün eşim alkol aldı ve bana geçmişte yaşadığı herşeyi anlattı evli bir kadınla 4 sene beraberlik yaşamış bekar bir kızla anal sexs yapmış. Ben bunları kaldıramıyorum her ne kadar geçmişte yaşamış olsada bana ihanet gibi geliyor aklımdan çıkmıyor herşyede o kadınla eşim gözüm önüne geliyor ve eşime olan neftrw daha çok artıyor... bu olayları bilmeden önce çoğu şeyi anlamıyodum ama bunları eşim anlatınca puzzle ın eksik parçları tamamlnmış gibi hissediyorum... kendimi kullanılmış ve kirlenmiş gibi hissediyorum... çünkü biz dindar aileyiz eşimle konuşmadan öncede hafızlık yapıyordum bir erkek eli elime değmedi. Eşimde öyle sanıyordum ama çok yıkıldım hele bana sırf vücudum ve tüylerim için o kadar zorbalamsı o kadar ağrıma gidiyorki bana seni seviyorum diyor ama benim için dürüstlük ve güven sevgiden önce gelir içim çok daralıyor ne yapmam gerekiyor sürekli tartışıyoruz...
Şerefsiz karaktersiz herif. Yaptığı şey büyük ahlaksızlık. Evli kadınla 4 yıl beraber olmak nedir ya! Bir de sürekli sizin bedeninizle dalga geçmiş aşağılamış. Size hep yalan söylemiş. Yaşadığınız duruma çok üzüldüm fakat kendinizi kirlenmiş hissetmeyin lütfen. Her ne yaşandıysa eşinizin rezilliği.

Son düzenleme:
Pcos tedavisi görüyorsunuz bence çocuk olmadan BOŞANIN Midem bulanıyor böyle yalancı, ahlaksız erkeklerden ya. Allahım sen iyi insanlarla karşılaştır bizi, genç kızlarımızı. Seven insan böyle özgüven yıkıcı eleştiriler yapmaz, sevmediği baştan belliymiş aslında...

Her nişanlı gibi bir şeyler yaşadık deyip genelleyerek vicdanindan kurtuldun diyelim. biz nasılsak öyle birine denk geliriz
( Nur 26). Kaldı ki adam baştan belli etmiş kendini. Siz her şeyi görmezden gelmişsiniz sizin gibi geçmişi olan bir insanın bulacağı insan bu mu olmaliydi. Nerde denklik? Normalde kimseye ayril demem ama... ya da çekeceksiniz yaptıklarınıza kefaret olur.

Her nişanlı gibi bir şeyler yaşadık deyip genelleyerek vicdanindan kurtuldun diyelim. biz nasılsak öyle birine denk geliriz
( Nur 26). Kaldı ki adam baştan belli etmiş kendini. Siz her şeyi görmezden gelmişsiniz sizin gibi geçmişi olan bir insanın bulacağı insan bu mu olmaliydi. Nerde denklik? Normalde kimseye ayril demem ama... ya da çekeceksiniz yaptıklarınıza kefaret olur.
Soracağiniz ilk soru daha önceki kadınlar mı olmalıydı acaba ? İyi düşünün. Ayrıca önceki günahları onu bağlar. Buraya takılmayın. Balık baştan kokmuş. Hepimiz hata yaparız çabuk çıkın bu çukurdan ( alkol, zina vb) kendinize denk biriyle tekrar evlenin. Eski yaşantınıza dönün. Bu nasihatleri ( tebliğ) bir büyüğünüz olarak söylüyorum.

Yahu bu önceki hayatı, geçmişi onu bağlar, geçmiş geçmişte kaldı diyenler şaka mı? Evet kimse geçmişi sorgulamamalı fakat herif EVLİ bir kadınla beraber 4 yıl geçirmiş EVLİİİİİİİİİİİİİ.
Bunu yapan evlendiğinde de evliliği takmaz , aldatır defalarca. Zaten fiziğini,bedenini de eleştirip duruyormuş sürekli. Yalan üstüne yalan söylemiş kadına. Hakaret etmiş. Bunların hepsi boşanmak için makul sebepler çünkü bakir erkek beklentisi ile evlenmiş konu sahibi. Kimse kimseyi kandırmasın şimdi.

Şeytan tüyü var, bırakamam, ona merhametliyim falan ... Artık ona benzediğinizi gösterir. Onu değistiremeyecek oldugunuza göre sizi kaybedebiliriz. Akıbetiniz tehlikede. Lütfen sadece bu kısa günlere aldanmayın.

Dindarsınız ve hafızsınız.
Ama evlenmeden bir şeyler yaşarken sıkıntı yok. (Her nişanlı bir şeyler yaşamıyor kendinizi rahatlatmayın)
Alkol alan biri ile evli olmakta sıkıntı yok.
Tek sorun eşinizin geçmişte yaşadığı ilişkiler mi?
Ben olsam alkol alıyor olmasını daha çok dert ederdim dindar biri olarak.

Her neyse keşke nişanlıyken size söylediklerine tepki verip nişanı atsaydınız. (Ben buna ayrılalım dedim yok dedi. Siz de tamam o zaman mı dediniz yani nasıl bir ayrılmak istemek bu)

1. Ben ona sordum yok yaşamadım dedi
2. Birşeyler derken aklınıza neden direk cinsellik geliyor
3. Eşimle zaten nişanlıyken sırf eleştirdiği için ayrılalım diyen benim
4. Sizce 4 sene normal bir süremi

Ne yaşadınız peki? Tavla mı oynadınız? Aklımıza ne gelmeliydi bir şeyler yaşadık ve vücudumu gördü dediğinizde?

Anlatmak istediğim tam bu yemin ederim ben onu temiz sandım ilkiyim dedim elini tutarken bile elim titrerdi. Ama oda aksine çok rahattı ama ben çoğu şeyi anlayamamışım ona çok güvenmişim. Bide kayınvalidem beni ilk gördüğünde o eşime yapıştırmış oğlum temiz kız istiyor diğer kızlara güvenmiyor kafasını kaldırıp kimseye bakmıyor dedi ve çok etkilendim... dememkki temiz birini istediğine göre buda temizdir diye. Düşündüm
Temiz kız ( neye goreyse çok saçma ) isteyenlerde hep bir b*kluk çıkması peki...ben gıcık oluyorum temiz kız diyen erkeklere demek ki kendisi yaptı birşeyler ki biliyor

Arkadaşlar, ben 24 yaşındayım 4 senelik evliyim. Pcos hastasıyım tüylenme problemim var 19 yaşımda tüp mide ameliyat oldum 60 kilo verdim ve vücudumda ister istemez sarkmalar oldu maalesef. Eşimle tanıştık ona çok güvendim çok samimi geldi. Ben buna sevgili ve nişanlıken daha önce biriyle beraber oldunmu dedim hayır dedi. Biz sevgiliyken bana sürekli yüzümde tüyler çıktığı için (ister istemez belli oluyordu aldırsamda sen hiç kuaföre gitmiyormusun dedi) konuşmaya başladıktan 2 ay sonra nişanlandık maalesef her nişanlı gibi bizde birşeyler yaşadık vücudumu eleştirdi yaşlı vücudu gibi dedi. Senin neden buran böyle falan diye her fırsatta eleştiriyordu. Ben buna ayrılalım dedim yok dedi. Evlendik bu yine devam etti... sonra Birgün eşim alkol aldı ve bana geçmişte yaşadığı herşeyi anlattı evli bir kadınla 4 sene beraberlik yaşamış bekar bir kızla anal sexs yapmış. Ben bunları kaldıramıyorum her ne kadar geçmişte yaşamış olsada bana ihanet gibi geliyor aklımdan çıkmıyor herşyede o kadınla eşim gözüm önüne geliyor ve eşime olan neftrw daha çok artıyor... bu olayları bilmeden önce çoğu şeyi anlamıyodum ama bunları eşim anlatınca puzzle ın eksik parçları tamamlnmış gibi hissediyorum... kendimi kullanılmış ve kirlenmiş gibi hissediyorum... çünkü biz dindar aileyiz eşimle konuşmadan öncede hafızlık yapıyordum bir erkek eli elime değmedi. Eşimde öyle sanıyordum ama çok yıkıldım hele bana sırf vücudum ve tüylerim için o kadar zorbalamsı o kadar ağrıma gidiyorki bana seni seviyorum diyor ama benim için dürüstlük ve güven sevgiden önce gelir içim çok daralıyor ne yapmam gerekiyor sürekli tartışıyoruz...
Ne alaka sizden oncekı gecmısıne takılmak. Kendınıze dert arıyorsunuz.

Yahu bu önceki hayatı, geçmişi onu bağlar, geçmiş geçmişte kaldı diyenler şaka mı? Evet kimse geçmişi sorgulamamalı fakat herif EVLİ bir kadınla beraber 4 yıl geçirmiş EVLİİİİİİİİİİİİİ.
Bunu yapan evlendiğinde de evliliği takmaz , aldatır defalarca. Zaten fiziğini,bedenini de eleştirip duruyormuş sürekli. Yalan üstüne yalan söylemiş kadına. Hakaret etmiş. Bunların hepsi boşanmak için makul sebepler çünkü bakir erkek beklentisi ile evlenmiş konu sahibi. Kimse kimseyi kandırmasın şimdi.
Ay gerçekten adam ahlaksız ayol. Bekarken evli çocuklu biriyle takılan biri evliyken de bekar biriyle takılır.

Ben geçmiş geçmişte kalmış önemli değil deyip kabul edemezdim kusura bakmayın. Ha zaten bu kadar hakarete evlenmen hata da. Çocuk falan olmadan kurtar kendini, yine vücudun değişmeye başlasa anında aldatır seni.

Hafız olan birisinin benden daha fazla bilgisi ve dikkati olur dini konuda ve geneli buna uygun yaşar. Nişanlıyken mahreminizi görmesi sırf hafız dediğiniz için tuhaf geldi çoğumuza. Bir üyeye aklınıza neden ilk cinsellik geldi demişsiniz ama nişanlıyken, her nişanlı gibi bir şeyler yaşadık ve vücudumu beğenmedi yazan sizsiniz. Soyunmazsak kocamız bile vücudumuzu görmüyor yani. Görmesi için aynı evde olmamız (duş, giyinme vb.) veya sevişmemiz lazım.

Sonuçta hiç birimiz günahsız değiliz ama konuyu anlatırken hafız diyerek anlatınca "Dinimi tanıyorum, ona uygun yaşıyorum" alt mesajını verip bunun dışında davranmanız. Yoksa kimse sizin ne yaptığınıza takılmaz ve yaptınız ve suçlusunuz demiyor.

Eşinizin alkol alması size ve ailenize uygun mu? Bunlar olmasaydı sırf dindar oluşunuzdan dolayı Alkol aldığı için soğumanız lazımdı.

Ve hasta bile olmasanız sizin bedeninizi eleştiren bir adam oldukça kırıcı. Kendisi her b*ku yer ama temiz aile kızı isteyen erkekten zaten uzak durulması gerekir.

Adam size sinyal veriyor ve kaçmak için tam zamanı yaşınız genç. Hepimiz yaşlanıyoruz, vücudumuzda yaşlanıyor evlilik dediğin şey ömürlük kabul edilir ve gerçekten yaşlandığınızda sosyal medyada her önüne gelene asılan dayılar gibi bir eşiniz olacak. Yaşlandığımızda eşimiz ultra seksi olmamızı bekleyemez veya sakat kalabilirsiniz sizden koşa koşa kaçar. Eşinizin geçmişinden evvel yalancı, merhametsiz, küstah biriyle gerçekten bir ömür geçirecek misiniz? Buna karar verin.

Yani sonra her şeye boşan deyince de kızıyorlar ama soru sahibi eşin tam boşanılacak bir adam. Nerden baksan karaktersiz, vasıfsız.

Geçmişi sorgulamayı bırakıp ayı kocanızı boşamaya ne dersiniz ? Yok şuran böyle yok şuran şöyle demişi nişan olmadan önce sizi bu kadar eleştiren biriyle neden evlendiniz ?

Back
X