Kime şükrediyorsunuz o zaman doğaya mıDinsiz olduğum için şükrediyorum arkadaş neresinden baksam elimde kalıyor bu konu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kime şükrediyorsunuz o zaman doğaya mıDinsiz olduğum için şükrediyorum arkadaş neresinden baksam elimde kalıyor bu konu![]()
Kime şükrediyorsunuz o zaman doğaya mıkusura bakmayın inancınızla dalga gecmek degil amacım. Türkçenin yetersizliği işte
ne denir ki bu durumda da bilemedim inançsız bir insan hangi cümleyi kullanmalı ki
neyse bu gün gereksiz şeyler düşünüyorum sory
Aynen öyle kardeşim. Böyle düşündüğünüz için teşekkür ederim. İnsanların çoğu olayları nerelere çekiyor. Herşey basit geliyor onlara demekki.Ben böyle bir konuda benden öncesi beni ilgilendirmez diye düşünmem. Evli bir kadınla yıllarca beraberlik yaşamış. Bu onun karakterini gosterir. Kendi gururu şerefi olan bir adam böyle ilişkiler yaşamaz. Ayrıca adam seni beğenmiyorsa niye evleniyor ezik çünkü kendisini kabul edecek birini bulamadı sen de hiç tanımadığın için kabul ettin. Hem seni eleştiriyor hem kendinin ne olduğunu saklıyor. Asla hak etmiyor seni.
Buraya işim gücüm yokmuş gibi oturup kurgulayıp yazacak kadar aklımı yitirmedim çok şükür... birşeyleri ispat etmek zorunda değilim..sexs
konu bana geçmedi üzgünüm. başarısız bir kurgu gibi duruyor.
Bende o kadar şeyin içinde bi bu alkol kısmını takıldım. Dindar ailenin çocukları ama alkol almış o da bi yana konu sahibi eşinin herşeyi anlatacak kadar zil zurna sarhoş olmasına hiç şaşırmamis her zaman olan bi durum da sanki bu sefer bi farklı olan sarhoşkn anlattığı şeylermis.
Bana biraz tutarsız da geldi bilmiyorum çokda
Hafız dindar bir kadın , bir dakka tutmaz böyle birini nikahında.
Hanım efendi sizi anlamayan ve hak vermeyen bjr kişi bile yok şu yorumlarda. Sizin durumunuz bir diyetisyenin obez olusu gibi bisey olabilir ama yadirganmasi da normal yani. Sen onu bunu boşver ne yapacaksın ??AY ARKADAŞLAR GERÇEKTEN BAZILARINIZ ŞAKA GİBİSİNİZ... BURAYA İLK DEFA İÇİMİ DÖKEYİM DEDİM AMA O KADAR PİŞMAN OLDUMKİ... HAFIZLIK DİNDARLIK ALKOL NELER NELER YAZMIŞSINIZ.. ÇOĞU DEMİŞ NİŞANIYKEN BİRŞEYLER YAŞAMIŞIN AMA HAFIZSIN. ARKADAŞIM BEN CAHİLDİM NE KADAR TÖVBE EDİYORUM BİLİYORMUSUN AKLIMA GELDİKÇE UTANIYORUM..... YANİ BENİ GÜNAHSIZ GÖRMEK İSTEMENİZ ÇOK TUHAF... BİRİ DEMİŞ HİKAYE KURGU... VALLA ÇOK BÜYÜK HATA YAPTIM BENİ ANLAYACAĞINIZI DÜŞÜNEREK.
Aynen dediğiniz gibi gerçekten.Hanım efendi sizi anlamayan ve hak vermeyen bjr kişi bile yok şu yorumlarda. Sizin durumunuz bir diyetisyenin obez olusu gibi bisey olabilir ama yadirganmasi da normal yani. Sen onu bunu boşver ne yapacaksın ??
Boşancam yazıyı görmedim ayrıca çoğunu bile şimdi okuyorumÜstte ne yapacaksın diyor. cevabi zor herhalde.
Kardeşim sen dindarlığı hafızlığı birakta sana baştan beri zorbalama yapan adamla nasıl oluyor da 2 ay sonra nişanlaniyorsun ? Zaten sana gerçek yüzünü göstermiş daha bu işi niye resmiyete döktün? Sakın bana dindarliktan dolayı fazla görüşmemekten bahsetme. Bu sadece bahane. Dindar insanların bile düğüne hazırlığı vs min.1 sene sürüyor. Bunun dinle alakası yok. Yeter artık her şeyi şu dine bağlamayın yaa.Arkadaşlar, ben 24 yaşındayım 4 senelik evliyim. Pcos hastasıyım tüylenme problemim var 19 yaşımda tüp mide ameliyat oldum 60 kilo verdim ve vücudumda ister istemez sarkmalar oldu maalesef. Eşimle tanıştık ona çok güvendim çok samimi geldi. Ben buna sevgili ve nişanlıken daha önce biriyle beraber oldunmu dedim hayır dedi. Biz sevgiliyken bana sürekli yüzümde tüyler çıktığı için (ister istemez belli oluyordu aldırsamda sen hiç kuaföre gitmiyormusun dedi) konuşmaya başladıktan 2 ay sonra nişanlandık maalesef her nişanlı gibi bizde birşeyler yaşadık vücudumu eleştirdi yaşlı vücudu gibi dedi. Senin neden buran böyle falan diye her fırsatta eleştiriyordu. Ben buna ayrılalım dedim yok dedi. Evlendik bu yine devam etti... sonra Birgün eşim alkol aldı ve bana geçmişte yaşadığı herşeyi anlattı evli bir kadınla 4 sene beraberlik yaşamış bekar bir kızla anal sexs yapmış. Ben bunları kaldıramıyorum her ne kadar geçmişte yaşamış olsada bana ihanet gibi geliyor aklımdan çıkmıyor herşyede o kadınla eşim gözüm önüne geliyor ve eşime olan neftrw daha çok artıyor... bu olayları bilmeden önce çoğu şeyi anlamıyodum ama bunları eşim anlatınca puzzle ın eksik parçları tamamlnmış gibi hissediyorum... kendimi kullanılmış ve kirlenmiş gibi hissediyorum... çünkü biz dindar aileyiz eşimle konuşmadan öncede hafızlık yapıyordum bir erkek eli elime değmedi. Eşimde öyle sanıyordum ama çok yıkıldım hele bana sırf vücudum ve tüylerim için o kadar zorbalamsı o kadar ağrıma gidiyorki bana seni seviyorum diyor ama benim için dürüstlük ve güven sevgiden önce gelir içim çok daralıyor ne yapmam gerekiyor sürekli tartışıyoruz...
Silinmez yasakARKADAŞLAR KONUYU NASIL SİLCEM. GERÇEKTEN EMPATİ YAPARAK VE YARDIMCI OLMAK İÇİN YAZAN ABLALARIMA TEŞEKKÜR EDERİM ZAMAN AYIRIP OKUDUNUZ HAKKINIZI HELAL EDİN
Mesaj gonderimine kapattıra bilirsin konu ve mesajlar kalırARKADAŞLAR KONUYU NASIL SİLCEM. GERÇEKTEN EMPATİ YAPARAK VE YARDIMCI OLMAK İÇİN YAZAN ABLALARIMA TEŞEKKÜR EDERİM ZAMAN AYIRIP OKUDUNUZ HAKKINIZI HELAL EDİN
Bazılarının din anlayisina bakınca bende ne kadar dinsizim diyorum yaDinsiz olduğum için şükrediyorum arkadaş neresinden baksam elimde kalıyor bu konu![]()
Bide benim bildiğim dindar ailelerde dini nikâh, nişan söz vs. Olurken kıyılır bizde öyle mesela doğru yanlış tartışmiyorum bizde önceden dini nikâh kıyılır gençler nişanlyken rahat sevişsin günah olmasın diye hshsjsAY ARKADAŞLAR GERÇEKTEN BAZILARINIZ ŞAKA GİBİSİNİZ... BURAYA İLK DEFA İÇİMİ DÖKEYİM DEDİM AMA O KADAR PİŞMAN OLDUMKİ... HAFIZLIK DİNDARLIK ALKOL NELER NELER YAZMIŞSINIZ.. ÇOĞU DEMİŞ NİŞANIYKEN BİRŞEYLER YAŞAMIŞIN AMA HAFIZSIN. ARKADAŞIM BEN CAHİLDİM NE KADAR TÖVBE EDİYORUM BİLİYORMUSUN AKLIMA GELDİKÇE UTANIYORUM..... YANİ BENİ GÜNAHSIZ GÖRMEK İSTEMENİZ ÇOK TUHAF... BİRİ DEMİŞ HİKAYE KURGU... VALLA ÇOK BÜYÜK HATA YAPTIM BENİ ANLAYACAĞINIZI DÜŞÜNEREK.