Kocamdan uzaklarda...

Busbusraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
13
5
1
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim uzun zamandır takip ediyorum sorunlarınıza üzülüyorum sevinçlerinize ortak oluyorum fakat bigün benimde burada içimi dökeceğim aklıma gelmezdi..

Ben 6 aylık evliyiö eşimin mesleği gereği istanbuldan doğuya gitmek zorunda kaldık fakat çok mutsuzum ailemden arkadaşlarımdan ayrıldım hep alışmaya çalıştım ama yookk.. Tam oralara alışıyorum derken eşimin uzun görevleri çıktı ve yaklaşık 2 aydır annemdeyim burada mutluyum evet ama eşim görevdeyken ve ondan ayrıyken ne kadar mutlu olabilirsem işte... sizinle dertleşmek istiyorum birde şu saçma sapan akraba lafları "aaa sende evlendiğinden beri burdasın kocan özlemiyo mu seni" artık çok bunaldım çokk

eşiniz ne iş yapıyor polis falan mı?
siz ne yapmak istiyorsunuz?
eşinizin görevi nasıl oluyor hiç eve dönmüyor mu?
eve geliyorsa yanına gidin.

ağzı olan konuşuyor işte sanki keyfinize böyle yaşıyosunuz

Eşim asker. Eve gitsede pek kalamıyo memleketteki sorunları biliyorsunuz. Eşimin yıllık izni oluyor sadece oda izinler kalktığı için iptal oldu

Eşim asker. Eve gitsede pek kalamıyo memleketteki sorunları biliyorsunuz. Eşimin yıllık izni oluyor sadece oda izinler kalktığı için iptal oldu

bence ailenizin yanında kalmaya devam edin malum olaylar..
hem aklı da sizde kalmamış olur yapacak bir şey yok sabır.
ayrıca o konuşan insanlar da gereksiz,boşver takma sen onları.

Haklısınız artık hiç bişey demiyorum cevap da vermiyorum en azından haber izleseler benim neden burda olduğumu sormazlar

Bunlari evlenmeden once de biliyodun goze aldin evlendin simdi bos yere kendini de kocani da aileni de uzme

Aynı mesele ve görev yüzünden 2.5 aydır annemdeyim bende iki cocugumla hemde esim arada gidip geliyo ve dönüşte başka bir memlekette yaşamaya basliycaz tayin gereği,banada çok zor olucak buradan gitmek...Çokmu meraklıyız acaba böyle yasamaya yada cokmu mutluyuz ama ağzı olan konuşuyor arkadasim milletin tuzu kuru,aklimin eşimde oldugunami yanayim,cocuklarima sürekli açıklama yapmak zorunda olduğumami yoksa milletin o çok bilmiş yorumlarinami...hepsinin canı cehenneme..Bir allah bir biz biliriz yaşadığımizi takma sen....

Aynı mesele ve görev yüzünden 2.5 aydır annemdeyim bende iki cocugumla hemde esim arada gidip geliyo ve dönüşte başka bir memlekette yaşamaya basliycaz tayin gereği,banada çok zor olucak buradan gitmek...Çokmu meraklıyız acaba böyle yasamaya yada cokmu mutluyuz ama ağzı olan konuşuyor arkadasim milletin tuzu kuru,aklimin eşimde oldugunami yanayim,cocuklarima sürekli açıklama yapmak zorunda olduğumami yoksa milletin o çok bilmiş yorumlarinami...hepsinin canı cehenneme..Bir allah bir biz biliriz yaşadığımizi takma sen....
Kesinlikle çok zor bi durum Allah sizede sabır versin inşallah biter biran önce

Seni cok iyi anliyorum. Esin gelse doguda mutsuzsun, esin gelmese annende mutlu ama yalnizsin.

Bende yaklasik senin durumundayim. Ama meslegi bu olunca alismak durumundasin.

Kendinizi üzmeyin çok özlerseniz gidin yanına
Birde boşverin ağzı olan konuşuyor işte

Seni cok iyi anliyorum. Esin gelse doguda mutsuzsun, esin gelmese annende mutlu ama yalnizsin.

Bende yaklasik senin durumundayim. Ama meslegi bu olunca alismak durumundasin.
Evet anlayışlı yorumunuz için teşekkür ederim durum tamda bu ama alışıcaz inşallah

sıkma canını.
bile bile evlenmedin mi?

Eşini seviyorsan yeter. .
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. .
Hasret çookk zor. .

Allah kavuştursun eşinize.

Tüm askerimiz, polisimiz, masum insanımız Rabbime emanet olsun.

Back
X