kocamı aldatıyorum

Merhaba;

4 yıllık evliyim ikiz çocuklarım var. kocam doktor ben ise hemşireyim. çocuklarım iki buçuk yaşında. kocamın en yakın arkadşıyla kocamı aldatıyorum ve bundan pişman değilim hem kocamı seviyorum hemde beraber olduğum adamı.ama vicdanımm da bir yandan huzursuz.kocamla aramdaki yaş farkı 7. yakışıklı ve zengin bir adam.çok kararsızım sizce hangisiyle devam etmeliyim. beraber oldugum adam benimle evlenmek istiyor. kocamda beni çok seviyor.yardımlarınızı bekliyorum
Hasta misin canım sen ne kadar rahat söylüyorsun bide ya kocana sor en iyisi ben napsam diye

Merhaba;

4 yıllık evliyim ikiz çocuklarım var. kocam doktor ben ise hemşireyim. çocuklarım iki buçuk yaşında. kocamın en yakın arkadşıyla kocamı aldatıyorum ve bundan pişman değilim hem kocamı seviyorum hemde beraber olduğum adamı.ama vicdanımm da bir yandan huzursuz.kocamla aramdaki yaş farkı 7. yakışıklı ve zengin bir adam.çok kararsızım sizce hangisiyle devam etmeliyim. beraber oldugum adam benimle evlenmek istiyor. kocamda beni çok seviyor.yardımlarınızı bekliyorum

Maalesef doğum sonrası yaşanan değişimlerden biri de bu. Kocanı aldatmıyorsun ! Hayal dünyan oldukça geniş. Hani derler ya hayallar paris gerçekler KK.

En büyük sıkıntı yakında işe başlayacak olmadan dolayı ikiz olmayan yani tek çocuğuna kimin bakacak olması. Umarım çözersin bunu. Yoksa 2. hesapla yazdığın bu konudan dolayı canın çok yanar söylemedi deme...

Back
X