KOCAMI ALDATTIM

Daha önce yine boyle bi konu açılmıştı şaşırmıştım ilk okuduğumda, daha sonra ayni gece ruyama girmişti eşimi aldatiyodum rüyamda (Allah korusunn) kendimi yollara atiyodum Allahım ben naptim beni kurtar die sabaha kadar ağladım resmen sonrA uyandim ohhh dedim ruyaymis.uyanınca eşime kocaman sarıldım :KK68:o kabustan sonra bidaha böyle konulari okumayacagim demistim kendime.ruyalarimizda bile büyük vicdan azabi yasarken gercek hayatta nasıl bu kadar rahat aldatip bide rahatca anlatabiliyorlar anlamiyorumm.gercekten cok ürkütücü. Soylemeden gecemiyciiiimm:dondurma:

Sadakat şu dünyada ki en mühim şey. Eşlerinizden boşanıp herşeyi geride bırakıp bir hayat kurmaya cesaretiniz varda yapın. Yok buna cesaret edemeyiz diyorsanız birbirinizi yeterince sevmiyorsunuz demektir. O zaman yuvaların yıkılmasının da alemi yok. Mağdem birbiriniz olmadan yaşayamıyorsunuz! Bunc zaman nasıl yaşadınız neden rvlendiniz başkalarıyla ya da neden hala evlisiniz bence siz kendinizi kamdırıyorsunuz. Yaptığınızın ahlaki boyutunu tartışmicam bile. Siz 2.kadın felan değilsiniz. Siz hiçbişeysiniz 2.kadın olmak için adamın hayatının içinde olmak gerekir siz hayatlarınızın akışı dışında beraber olan ufak molalar veren elimdekilerle yetinmeyen kendini kendine acındıran aksiyon isteyen adrenalini seven iradesi zayıf insanlarsınız. Hakaret için değil gözünüzü açmanız için yazdım.

O bu değil de, okulumuzda matematik öğretmeni arkadaşim var.
Adı Sibel Yılmaz... Ya böyle 2. Üyelik olur mu kardeşim sen söyle?
Hayır tüm Sibel Yılmaz'ları zan altında bırakıyor...

Konu Sahibine kurdele takalim yakasına...
Kocası boşarsa ( çok amin) sevgilisi tanisin uzaktan deyuuuu :)))

tolin tolin Sormuş valla bence de önemli bi soru , evet konu sahibesi eşinizle de sevişiyor musunuz ? Ben daha açık sorucam hadi bana cevap ver.
Hani siz çok aşıksınız ya (!)?
Yatağını ayırdın mı mesela ?
O masum adam sana sebebini sormadı mı ? Sorduğunda kendinden utanmadın mı ?
Ne yalan uydurdun mesela ?

Yok kocanla da hala cinsel hayatın devam mı ediyor ?
Galiba kusucam ...

Konumu kapatabilirmiyiz lütfen
Noldu kizz daha garpuz kesecedik.

Ne bekliyodun burda seni alkişlamamizi mi?
Hayır istedigin yorumlar gelmedi diye mi kaçıyorsun cicim.

Ayy cok iyi yapmissin kızz biz zaten hergün eski sevgililerimizle bulusuruz. Kocalarimiz gidince hemen eve alırız sonra fofenk fofenk... oooo bizim enayilerde hic anlamaz gecede onlarla fofenk fofenkk yapariz. Cok mu akilliyiz ne.
Te Allahım ya.

tolin tolin Sormuş valla bence de önemli bi soru , evet konu sahibesi eşinizle de sevişiyor musunuz ? Ben daha açık sorucam hadi bana cevap ver.

Galiba kusucam ...
:kusmuk::kusmuk:

Biriyle gündüz yatıyo biriyle gece vay anam vay düşkünlüğe bak. Hayır mağdem diğerine aşık, kocasıyla nasıl birlikte oluyor. Erkekler heyecan arayıp yapıyor anlaşılmıyprda aşk nedir yahu. Kadın aşıksa nasıl dokunur başkasına kocasıda olsa?! Koca anlamıyor demekki gayet rahat yanına yatabiliyor. Siz tek eşli bi karaktere sahip değilsiniz bence boşanım ve bir daha evlenmeyin.

Galiba kusucam ...
İnşallah kocasıyla olmuyordur hamile falan kalır mazallah 3 aşağı 5 yukarı bizim çocuklarımız muhattap olmak zorunda kalmasın

Bence bu anlatılanlar yalan ..
Konu sahibinin Sibel Yılmaz adlı kişiye düşmanlığı var ..
Sibelin arkadaşları da kk ya takılıyor kesin...
Bilinçli olarak böyle bi isim alıp sibeli karalamaya calısıyor..
Ama Sibel Yılmaz ı böyle bitiremessin ..:confused::confused:
Sibele sahip çıkalım :KK53:

Belki soruldu ama NEDEN BOSANMIYORSUNUZ?
Iliskinizi gizlemek zorunda, vicdan yapmadan yasayabilirsiniz böylece. Guvenmiyor musunuz ona? Sizce o sizi karısını bosayacak kadar sevmis midir? Her gece kocasının koynuna girmenizi nasıl hazmediyor peki

Hepimiz sibeliz hahahaha :rolleyes:

Ayyy çok tatlisinnn :KK5:

Back
X