KOCAMI ALDATTIM

Çözüm arayışında olmasam buraya yazmazdım. Ayrıca üzgün olduğumu da söylemiştim sanırım
Nasıl bir çözüm bekliyorsun ki ? Kocani nasil atlatirsin nasil yakalanmazsin diye taktik mi verelim ?Yapacağını yapmışsın zaten. Kocandan ayrılıp gidip ne yapiyosan yapsaydin? Umarim yasattigini yasarsin. Ayrica o sevgilin karısıyla neler yapiyodur dogal olarak tabi ki karisida dokunuyor ona sana da kocan. Ikinizin ustunde de baskasinin el izleri var. Ve igrencsiniz

Nesli tükensin ya böyle insanların! Sabah sabah sinirim bozuldu

Neydi bu senin ilişkinin meali fuki badi mi?
Dalga gecilmek üzere açılmış bir konu olarak görmek istiyorum bunu zira doğruysa eğer sen tam bir ......

Aşk.. güzel ve kutsal bir duyggudur.. olabilir her insanın gönlü kayabiir.. burada eşine aşık olmayıp da namus bekçiliği yapan bir çoğu gerçek aşkı bulursa senin yaptığını yapabilir.. Ama... hatta büyük harflerle AMA insanın karşısındakine olmasa dahi kendine saygısı olmalı. Gönlün kayıyor bedenin başka bir teni arzuluyorsa bir halt etmeden efendi gibi kocana gidip "benim gönlüm seni çekmiyor, bu evlilik beni tatmin etmiyor" diyebilmen lazım. başkasına aşığım demek elbet olmaz adamı yıkar ama kalkıp da ısrarla boşanmaya karşı durursa "ne yapayım? bir gün birine gönlüm kaysın, seni aldatayım saygım bitsin yada koynuna girmeyeyim sen dışarıda arayışlara mı yönel?" diye saygının da sevginin yanında bitebileceğini anlatmalıydın. yaptığın, yaşadığın çok çirkin. hadi kendi eşini düşünmedin, ortada bir kadın var 5 yaşında bir kız evlat vermiş aşık olduğunu söylediğin adama... kim bilir o adam eve gelince nasıl sevgi ve gülücüklerle karşılıyorlar onu. bütün ömrünü ona vakfetmiş bir kadın var ortada... beraber yaşlanacağını düşünüyor belki senden daha çok aşık kocasına. ne hakkın var yuva yıkan insan olmaya? onaylanır veya senin için üzülebileceğimiz bir yanı yok bu olayın. mazoşistçe hakaret duymak için konu açmışsın resmen.

Ikinci kadinim ne ya ikinci kadin diye evli adama musallat olan metrese derler senin kocan da var sizinki baska bi tur rezillik

Insallah kocan bu forumu okur zavalli adam ay

Eee biz napalim? Sen dertlestin hadi biz kufur edemiyoruz ama. Boyle de olmaz ki?

Okurken canım acıdı..
Allah kimseyi bu şekilde aldatılmak durumunda bırakmasın..
Azıcık karakter sahibi olun be!
Boşan arkadaşım tamamen boşan, ondan sonra git istediğin naneyi ye.
İnsan zannedip sevip evleniyosun, sonra şu vazifeye bak. Pis nefislerine sahip çıkamayan zavallılar yüzünden hayatının şokunu yaşıyosun. Acıyı derinlerine kadar hissediyosun..
Olamayın inşallah, siz ve sizin gibiler hiçbir zaman mutlu olamayın! Amin.

Yazık ailenize. Karaktersizlik yapmışsınız özellikle sen birde utanmadan yazabiliyorsun. Çok seviyorsan boşanıp evlenin böyle rezillik yaşamayın. Haa birde sorsam müslümansınız.

İnşallah aldatıyordur (helal olsun bunuda söylettin ya) yoksa masum adamcağız çok içim acıdı.
Kocasıda aldatsa yaptıgı pisligi haklı çıkarmaz altı aydır hem evli hemde süregelen bir yatak ilişkisi wala bu kk de psikolojim bozuluyo benim sonra olur olmadık zaman eşime çatıyorum

Kocasıda aldatsa yaptıgı pisligi haklı çıkarmaz altı aydır hem evli hemde süregelen bir yatak ilişkisi wala bu kk de psikolojim bozuluyo benim sonra olur olmadık zaman eşime çatıyorum
Haklı çıkarmaz ama en azından Adamı hem küçük düşürüp hemde iğrenç bi duruma sokmaz

Bence bu anlatılanlar yalan ..
Konu sahibinin Sibel Yılmaz adlı kişiye düşmanlığı var ..
Sibelin arkadaşları da kk ya takılıyor kesin...
Bilinçli olarak böyle bi isim alıp sibeli karalamaya calısıyor..
Ama Sibel Yılmaz ı böyle bitiremessin ..:confused::confused:
Sibele sahip çıkalım :KK53:
Ayni fikirdeyim...bir sibel yilmaz varsa aramizda cikip durruuuun bu konu yalan desin.

Back
X